Anorexia és bulimia (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Vééégre, itt vagytok. :)
Princessgirl, ez a vatta borzalmasan hangzik, neeee, légyszives. Akár bajod is lehet tőle. Azt sem tudjuk miből van. Inkább egyél gyümölcsöt. Én is azt tervezem jövőhétre. Meg kv persze. Ha akarod csinálhatjuk együtt. :)
VictoryPurple és Browning, ezt remekül megfogalmaztátok, szó szerint az van ilyenkor, hogy magunkat is nehéz elviselni. Szörnyű érzés, na pont erre kéne nekem a nyugtató. De ilyen recepteket én nem tudok beszerezni. :( Lehet, jobb is. Nem tudom, nekem ez a macskagyökér meg társai nulla hatásúak.
Hashajtókat meg még nem próbáltam. Ha bezabálok akkor Quamatel vagy Dipankrin de azok inkább azt a rossz teltség érzetet szüntetik meg. :s
Nos, a mai evésem pedig normálisnak mondható egy normális ember számára de nekem iszonyú soknak tűnik. 1alma, őszibefőtt, és egy zacskós tészta, jaa és csoki. :S :,( 6 előtt volt de így is aggasztó.
Szóval jövőhéten gyümölcs. Ki tart velem?
Jaaa és még valami... olvastam róla, hogy az anorexiások piros, a bulimiások lila karkötőt hordanak és ez erőt ad mindig mikor ránézünk.
Nektek van ilyen? Victorypurple a Tied is ilyen? :)
Puszi mindenkinek :o)
Halihó!
Már kezd jobb kedvem lenni, mert közeleg a holnap!:) Végre találkozok barátommal*.* :D csak örüljön majd a muffinkáknak!:D
Victory:hát...félsiker?! nyáron mit fogsz csinálni a lábaddal?azért kérdem, mert én ezt már végigjátszottam...csak akkor még jártam úszni télen is xd... am a nem bírom elviselni érzés...olyan borzalom:( gyógyszert am nem tudtam kutatni...nem is törtem magam miatta...
princessgirl:azért néha ehetsz muffint, nemde?:)
az enyém fincsi lett,csak utána most hajmosáskor bőgtem h kellett nekem enni....ajj:( esek vissza?!
kinek milyen napja volt?nah?:)
pusszanat xd lélekben küldök nagyoncsokis fincsi muffinokat!:)
A vagdosás nem jó, de olyankor én speciel fájdalmat akarok okozni magamnak, és csak ez érdekel, hogy így vezessem le a feszültséget.
Most a kezem megúszta, a lábam annyira nem. Vettem magamnak egy karkötőt, hogy legalább az emlékeztessen h ne szedjem széjjel magamat, meg eltakarja kicsit a korábbiak nyomát.
Réka, én mostanában egyre idegesebb vagyok, én ezt csak úgy hívom, amikor már magamat sem bírom elviselni, nem csak az, hogy nem szeretem, hanem nem bírom elviselni.
Princessgirl, szépen kérünk ne egyél vattát... Légyszíves!!
Többiekkel miújság?
Browning, hogy sikerült a muffinsütés? Biztos finom lett :)
sztem azzal a lendülettel fogsz megfulladni, hogy megpróbálod lenyelni a vattát....most komolyan. szöszmöszös sz*r..xd én konkrétan még attól is fulladozok ha véletlenül Malacka bundájából egy-egy szála számba kerül valahonnan xd (tengerimalac)....
Réka: uhh xd azért, annyira nempraktikus ez...csak ha nagyonnagyon kiborulok..és már magamtól is...olyan megfogalmazhatatlan. tegnap este így ültem az ágyamon...belazulva..olvastam xd...jó volt...keresek valamit itthon...de mégse.meg vagyok hülyülve?! meg vagyunk hülyülve?!
csináljuk itt a bajt magunknak!!!térjünk már észre!!!nem elék az éhezős fázis,az önutálat, a néha vagy csaka régi vágások...nem elég a hashajtó?! még 10évig csinéljuk és úgy megnyomorodunk, mint egy 70éves
most sütök muffint szerelmemnek*.* csak érjen már haza és legyen már holnap *.* vele akarok lenni!!!!
sziasztok!!
tegnap 3x is írtam, nem tudom mért nem ment el...:@
na mind1, leírom én mégegyszer :)
szóval:
csajszik, a vágdosást tessék csak elfelejteni!! gondolj csak bele, azért fogyózol éjjel-nappal hogy szép legyél, erre majd mindenhol tele leszel vágás nyomokkal. akkor megéri? nanáá hogy nem:)
a hangulatingadozás szerintem is a nem evés miatt van, én nyugtatónak rivotrilt szedek, egyik havromnak az anyja kórházban dolgozik, ő szokott adni. szerintem ez a legjobb!!
mostanság mindenki aztmondja, hogy jó végre látni az alakomon hogy eszek, borzalmas. vissza akarok kapni úgy...minusz 10kg-t!!
nem tudja valaki, (tapasztalatból) hogy melyik hashajtó tablettát érdemes szedni, kb mennyibe kerül és hogy nekem, (18 éven alulinak) kiadják-e recept nélkül patikában??
hétfőtől startégia változtatás: el kell hitetni mindenvile hogy eszek, de semmi kalóriatartalmút nem fogok enni, csak vizet fogok inni. valahol olvastam, hogy érdemes (sima kozmetikai) vattát reggelire és ebédre valamint vacsorára is nyelni, mert laktató érzést nyújt!! na ezt kipróbálom:) e mellett szeretném, ha ez a hashajtós gondolatom is összejönne!!
vigyázzon magára mindenki, sok puszi:)
Sziasztok!
Minek az? Ne sináljátok már!!! AMúgy leet kapni, de csak gyógynövény alapút!
Drágám, ne szedd azt a sok sz..t, nagyon nem tesz jót a májadnak!
Puszilok mindenkit!
Nnna, akkor nem csak én vagyok jól az Aspirintől. :) Elvileg az is fájdalomcsillapításra jó de olyan jó nyugodt leszek tőle.
Tudtok egyébként valami olyan nyugtatót, amit recept nélkül is kiadnak és ér is valamit?
imádlak *-* :') de komolyan. :)
annyira.áá.csak az állít meg a hülyeségek jelentős részétől igazán, hogy a barátommal meg a haverokkal balhézni már tényleg sok lenne...mitől ájultál rá a billentyűzetre?!O_O" Kaja még mindig nem megy, ugye?:S Dokihoz ilyenkor valahogy...nem kell menni? vagy nem tud mit csinálni?
Csajok, egyetek!!:)
Victory: Ugye a kezed sértetlen maradt?! mesélj!!
Annuccia: veled tegnap vagy tegnapelőtt beszéltem msnen(tegnapelőtt asszem) ugye a te kezed is "tiszta"?!
ejjejj...tegnapelőtt bevettem csakúgy 5fájdalomcsillapítót (ibuprofen csak xd) aztán tegnap 6ot... rá lehet szokni?!O_O"
Szia Drágám!
Írni akartam még tegnapelőtt, de szó szerint ráájultam a billentyűzetre.
Szerintem hívd fel nyugodtan, amikor szükséged van rá! Biztos vagyok benne, hogy nem haragudna, sőt megértené, és még értékelné is, hogy bízol benne!
Az anyádat meg... Inkább nem mondok rá semmit... Vagy tudod mit? Egyszer üvöltsd a képébe teli torokból, hogy "NEM ÉRDEKELSZ!!! LE VAGY SZARVA!!!".
Vigyázz magadra nagylány, és ha bármi van írj msn-en, és a számomat is tudod.
puszik és ölelés!
VictoryPuple: Eszegetünk mi. :) Csak hát ugye nem úgy ahogy kéne. Olyat viszont nem bírok ki, hogy semmit de ez nem is lehet cél.
Miért jó ez a vagdosás dolog? Gondolj arra, hogy meglátszik a helye és mivel meggyógyulsz majd (mert meg fogsz!!!) akkor mindeki látni fogja.
Nem? Legalább ez tartson vissza!
Browning: Nem tudnál leülni és megbeszélni ezt az Anyukáddal? De komolyan, mint két felnőtt!?
Jó munkát, sulit... csajok! Szép napot! Írjatok!
Babszi, Réka enni kellene kicsit :( Jó tudom, én beszélek, de a zöldségekbe meg a gyümölcsökbe (mint ahogy sokan írták már itt előttem) még temérdek kcal sincs, és legalább nem csak fogyiteákkal meg kávéval és cigivel mérgeződtök:S (Ki-ki vegye magára ami rá vonatkozik:) ) Nem egyszerű, de meg kell próbálni... Okosan... Nem zabálni kell, csak pontosan úgy, hogy bírjátok a napot... Legalább... :)
És igen, nem direkt "tűnt el" mindenki, nyugi :)
Jajj szivem :( Gyere hozzám sírni, sírunk együtt, és elmondjuk az embereket olyannak, amilyenek (igen, mindenkit olyannak minősítünk amilyen, nem szidunk, de lehet h egyesek akkor jobban járnának).
Lehet h a doki tudna valamit segíteni, az a baj, én nem hiszek bennük, de nemtudom... Egy próbát talán megér, de inkább ne hagyatkozz rám.
Viszont legalább írd le ide bármi van. És próbálj meg túllépni a megjegyzéseken, muszáj... Nehéz, főleg, ha család, de próbálni kell, én rájöttem erre már 2 éve, de még most se mindig megy, viszont sokszor megváltoztatni a körülményeket nem lehet, ezért Neked kell erősnek lenned!!
nekem még mindig van olyan, hogy ülök. és masszívan gyűlölöm magam. és elképzelem, ahogy széthasogatom a karomat, a combomat stb jobban mint régen.de csak ülök.és akkor van az, amit mondtam, hogy moccanni se merek.max sírni csendben.
és én nem mondtam el ezt se a dokinak. és mit tegyek?! annyira felhívnám...annyira megmondanám. oylan jól esne..meg sírni.mert már napok óta csak sírnék.már vagy egy hete....pedig boldog vagyok, csak néha sírnék
valakinek el kell mondanom
nem akarom a barátokat izélni ezzel
voltam dokinál kedden, kérdezte mi van velem, hetem/napom milyen volt : "JÓ" de nem mondtam h reggel hétfőn felkeltem h csináljak omletet anyáéknak, anya meg morgós volt és undok és apát szekálta(engem is,de én már leszarom konkrétan) és mondtam h hagyja már abba.erre h mit pofázok vissza. oké...kis hiszti,kiosztott h ő a felnőtt,ne legyen ekkora az arcom, a doki tuti nem ezt mondta. oké. megette az omletet. sótlan volt picit(soha nem sózok semmit, elfelejtettem-.-")erre h "háát, egészen jó volt az omlet, csak az előétel volt UNDORÍTÓ" (mi volt-kérdeztem-az előétel?) "a pofád"....
:'(
barátom is megfázott vagy influenzás vagy nemtom, de otthonmaradt ma és annyira rossz volt nélküle és hiányzott és hiányzik és megőrülök és ma csak pár szem sültkrumpli szálacskát ettem... annyira...
rossz.hiányzik. ŐT akarom
bocs csajok, majd holnap írok, de addigis legyetek jók és boldogak:) <3
Én most halasztok az egyetemig, de a zeneművészetire készülök. Addig is diákmunkában dolgozom egy autógyárban! Szóval képzelheted milyen nehéz, fizikai munka, nehéz összeesés nélkül bírni.
Én főleg kefírt (kaukázusi) meg korpás kekszet eszem. Meg puffasztott rizst. Mellette egy csomó fogyasztó szert, meg vitamint. És persze a töménytelen mennyiségű kávé, meg cigi... :S
Az a legdurvább, hogy egyszer én már "kigyógyultam" ebből, de úgy látszik, végleg nem lehet. Most újra itt tartok, hogy gyűlölöm magam, mert dagadt vagyok. Nem érdekel, 10 kg-ot le kell fogynom! Ja! 172 vagyok és 60 kiló!!! Legalább elmondhatod mindenkinek, hogy leveleztél egy bálnával. :D
Az a baj, hogy de. :( És nem azért eszem mert nem bírnám ki, hanem mert rosszul vagyok. Még egy joghurtot ettem ma ezen kívül de ennyi. Most van a nagy kísértés mert a párom vacsorázik de szerintem kibírom.
De jó, hogy nem csak én vagyok új. :)
Munka mellett nehéz mert fáradt vagyok mindig. Te mivel foglalkozol? És miket eszel? :)
Szia Réka!
Hát remélem nem mi üldöztük el őket! Kezdek aggódni mindenkiért...
Én ismerek egy teakeveréket, ami hihetetlenül jó, csak kegyetlen görcsöket okoz. Meg hát ébredés után nem árt egy-két órát otthon tölteni, ha ezt iszod. Natúr varázs a neve, én is most akartam venni, de elfogyott, vettem ilyen csala zsuzsa-féle teát, de annyira jó, hogy folyton pisilek tőle! :D
Hogy bírod ennyi kajával? Nem szoktál rosszul leni? Én sajna igen... :S
Kicsit én is aggódtam, hogy megérkeztem és már nem is irkál senki. :) De akkor mégis. :D
Szóval a tea... háát rossz ízű nagyon és őszintén szólva nem hinném, hogy bármire is jó. De iszogatom.
Szerintem a mai kefir és a 3 db alma inkább lesz hatásos.
Hol vagytok lányok? :o
Vigyázz magadra Te lány :( Nem kéne ezt megismételni...!
Browning, annucia hogy vagytok? Miújság a szerelemmel, na meg az evéssel? :)
Lilimia, merre vagy, aggódom :(
Meg persze üdv az újaknak is!
Most mást nem, talán majd este lesz energiám írni, ha túl vagyok a matek zéhán. (Este 7től fél 9ig, agyatlan barmok, akik direkt ilyen időpontba rakták...)
Sziasztok!
Hogyhogy mindenki eltűnt? Szeretem volna csatlakozni hozzátok! :'(
Hétvégén nekem sincs edzés mert általában itthon vagyunk. Séta lesz itt is de ennyi. Nyáron kezdtem akkor 3 hónapig bírtam nagyon keményen. 56-ról indult és 52 volt a legkevesebb. Most 53 de nem értem miért nem megy lejjebb. Vettem tegnap olyan tesco-s teát, tudjátok!?
Tapasztalat valakinek?
áá ilyenkor figyelnek...majd.jövőhéten.akkor lesz a kevés evés... mozgás meg annyi h barátommal kb minden nap sétálunk egy csomót..de így bejárjuk a fél várost!:D <3 tegnap is...sétáltunk úgy 2órát, hazajöttem és kidőltem xd
am hány kilóról kezdted?
Jó reggelt lányok! :)
Most keltünk és örömmel látom, hogy már írtatok is.
Háát igen, a hosszú hétvége... főztem tegnap és sajnos nem sikerült megállni. Pedig általában megy. De most 5 hete szinte semmit nem ettem és kezdek kiakadni. Ehhez képest alig fogyok.
Ma csak alma és joghurt. :) Meg persze kv!
Nektek?
üdv!:) azért csak óvatosan! egy súlycsoporban vagyunk kb:D (mondjuk most 50voltam a hosszúhétvége előtt...de az addig is tartott sztem :s)
csak óvatosan!
puszii
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Miért lennék anorexiás?
- Unokahugomnál anorexiára gyanakszom, kihez forduljak, ki segíthet?
- Alig egy éves kislánynál anorexiát állapítottak meg. Volt-e valaki ilyen helyzetben?
- Evés zavarral küzdők fóruma. Bulimia, anorexia, kényszeresevés stb.
- Az anorexiások ugyan éheznek, de nem éhesek?