Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Anorexia és bulimia fórum

Anorexia és bulimia (beszélgetés)

A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.

7170. annuccia (válaszként erre: 7168. - VictoryPurple)
2010. márc. 21. 22:13
nekem is ez a szoveg jött ki :D hány pontot van? Nekem 30.
7169. annuccia
2010. márc. 21. 22:07

Sziasztok!

Rávettem magamat, hogy végigolvassak mindent :)

Magamról: szar minden, utállom magamat nagyon, eszem minden nap, de jövő héten szeretnék változtatni, mindenki azt mondja fogytam, a mérleg is azt mutatja de én nem látom, csak az ellenkezőjét... csütörtökön vágtam tegnap is kicsit. elegem van, nincs kedvem senkivel sem beszélgetni, hozzám vágták hogy szörnyű rámnézni mert szánalmas ahogy szenvedek és nyavajgok - ez a fiúval kapcsolatban jött... merthogy az se jött össze, de kedden elvileg megbeszéljük a dolgokat. Holnap megyek dokihoz, de nem merem megmutatni a kezem, és nem akarok beszélgetni most... aztán hányni 2 hete hánytam,... edzések. Hát ma egy csomót ugráltam, elmentem futni is, meg felülések stb.

Nektek: Lilimia: mi van veled? Hogy vagy? MEgy már az evés?

Browning: köszönöm azért az msnes segítséget, és ne haragudj rám :( szeri <3

többiek: a vattaevés nem jó, gusztustalan :S neee csináljátok, inkább egyél citrusféléket meg tojást

hashajtó: guttalax, dulcolax ezeket hallom, de egyiket sem próbáltam még. guttalaxon gondolkoztam, meg valami étvágycsökkentőn, de az csak receptre kapható. tudtam volna régebben szerezni, de inkább hagytam. és ennek örülök.

muffinos taliban én is benne vagyok :D

holnap röpi meccs, edzés :) tesi óra is lesz, szóval sport nap, és előre látom, nem lesz időm enni :)

Puszilok mindenkit, és igyekszem sűrűbben enni :) csók <3

7168. VictoryPurple (válaszként erre: 7165. - Browning)
2010. márc. 21. 21:39

Kitöltöttem a depresszió tesztet... :D

"Önnél komolyan felmerül a súlyos depresszió gyanúja, ezért javasoljuk, hogy a diagnózis pontosítása és az esetleges kezelés szükségességének eldöntése miatt forduljon szakemberhez."

Szép :D

7167. VictoryPurple (válaszként erre: 7165. - Browning)
2010. márc. 21. 21:29

Hogy sikerültek a muffinkák? :) Vagyis inkább a reakció :)

Nem baj ha ellopom az ötletedet, és én is sütök? :$

7166. VictoryPurple (válaszként erre: 7163. - Princessgirl)
2010. márc. 21. 21:28

Nem értem a pasikat... Egyszer kezdeményez, nyit, és keres, utána meg beszélünk és 100% közömbösség... Nemtudom, szerintem 38 évesen már nem ilyen játékokat kéne játszania...

Meg most itt a másik srác, na Ő meg folyton találkozni akar velem... De nyilván jobban érdekel a bonyolultabb, a kiismerhetetlenebb (na meg az öregebb...).

Szóval káosz.

7165. browning
2010. márc. 21. 21:24

[link]

itt egy link. "önsegítő tippek depressziósoknak"

most olvasom.első pár sok kb: nekávézz,neigyál,ne koplalj... xD

am ami it van az már proana.

2010. márc. 21. 18:52
ja, és köszönöm :)) de ugynéz ki, holnapra már semmi bajom:(
2010. márc. 21. 18:51
na mi történt victory, mesélj mit csinált a srác, bhogy ilyen rossz kedved van tőle?? :O
7162. VictoryPurple (válaszként erre: 7160. - Princessgirl)
2010. márc. 21. 18:50

Neked meg jobbulást, de csak annyira, hogy megúszd a sulit ;)

(Nekem egyik kishugom beteg, nagyon odavolt ma, ilyenkor megszakad a szívem érte:( )

7161. VictoryPurple (válaszként erre: 7159. - 9e7e9b7307)
2010. márc. 21. 18:49

Köszönöm, ki, ma viszont volt egy kis kényszerevés, amit muszáj volt, a látszat miatt... Igyekeztem csökkenteni a minimumra.

De legalább ettem délben finomat is, kevés kcal, mégis jó: brokkoli, karfiol, pagoda karfiol párolva, imádom :)

Ja és most épp nagyon a francba az összes pasival :( Vagy csak épp azzal az eggyel, akit én akarok... :(

Nektek milyen napotok volt? :)

2010. márc. 21. 14:24

hahóóó!!

a máról már sajnos lekéstem, bár reggelire csak egy narancsot ettem, de apa meg etetett velem egy negyed szelet csirkemellet ebédre:S sajnos anya úgyis tudja, hogy kidobom amit ad, épp ezért van az, hogy a szeme láttára kell megennem reggel egy szendvicset.

hát, állítólag ki lehet számolni, hogy mennyi idő alatt hat a tabletta, így nem okozhat meglepetést...:)

szerintem ma egész nap én feküdni fogok, mert fáj a fejem, és kicsit lehet hogy lázas is vagyok, remélem holnap nem kell suliba mennem :)

mindenkinek szép napot, puszkóm.(L)

7159. 9e7e9b7307 (válaszként erre: 7150. - VictoryPurple)
2010. márc. 21. 13:01

Nos? Kibírtad pizzarendelés nélkül este?

Gondoltam Rád :), mert tudom milyen rossz ez. Viszont ha sikerül megállni akkor másnap nagyon jó érzés. Ha meg nem akkor pillanatnyilag fini de rögtön utána teltségérzés, bűntudat és vááááááá. :) :(

2010. márc. 21. 12:58

Princessgirl, kezdhetjük ma is. :) Mivel most keltünk még csak egy kv-n vagyok túl. Még bármi lehet. :) Ezért szeretem a reggeleket.

Mondd reggel Anyukádnak, hogy elviszed magaddal és napközben, ha megéhezel megeszed. Az nem jó? Vagy együtt reggeliztek?

Nekem nem is esik jól reggel semmilyen étel, legalább ilyenkor nem erőfeszítés. :)

Komoly a link, de a legdurvább, hogy a hányásért pont jár. :( Szerintem nem sokáig fogják fenn hagyni.

Hashajtóban nem vagyok otthon, nem próbáltam. Tartok tőle mert mi van, ha munkahelyen jön ránk... az gáz. XD

Ki mit csinál ma? Süt a naaaaaap! :))

7157. VictoryPurple (válaszként erre: 7153. - Babszi8)
2010. márc. 21. 09:33
Ez nagyon durva :(
7156. Babszi8
2010. márc. 21. 04:11

Jajj, neeee!

Félreértés: én ezt negatív példának szántam! :(

2010. márc. 20. 23:37

hahóó!:)

ebben a gyümölcsös-zöldséges dologban benne vagyok, bár a zöldséget annyira nem szeretem, de nem baj, maradok a jó kis zsírégető ananásznál, kivinél és naracsnál.

csak azt nem tudom még, hogy hogy vágjam ki magam, amikor anya reggel egy szendvicset akar lenyomni rajtam??:S

huu nagyon nehéz ez a nyugtatós dolog...:S

amúgy a hashajtós kérdésemre nem tud senki semmit??

ez az oldal tényleg durva, de szerintem motiváló!!

örülök, hogy itt vagyunk egymásnak<3

7154. browning
2010. márc. 20. 23:21

Babszi: Na ilyet nem szabad ide linkelni :S több okból sem... A főszer(vagymi) le fog cseszni lehet, meg amúgyis... a proana reklám nem korrekt, mert ez gyógyulós fórum.alapjáraton. más kérdés, hogy most éppen a hullámzó függvényünk alján kullogunk, de ebből is kilábalunk ám!:) a sírógörcs meg azért van mert az éhezés megterheli az idegrendszert... lesz még álmatlanság meg hasonlók is..:S

nekem most, hogy ilyen rendszertelen vagyok, most a vádlim görcsölget.csudajó hajnal négykor görcsre kelni xd sztem mostmár abbahagyhatod a fogyit, a barátod(volt barátod) is észrevette!:) ne hozd rá a frászt!:)

Vistory: már agyaltunk ilyen közös kaján!:) jó ötlet;)

egyetek.

barátom hazaért, most msn.mindjárt elalszok :'D

7153. Babszi8
2010. márc. 20. 21:56

Jesszus, ezt nézzétek!

[link]

7152. VictoryPurple (válaszként erre: 7145. - Princessgirl)
2010. márc. 20. 21:50

Fúúú, süssünk muffint :) Nálam el is férne mindenki a nyáron, amikor nincs kiadva a lakás :) :P

Nem hiszek a homeopátiában és ezért nekem az nem is használ annyira :/ Egyébként én Sedatif-ot szedtem egy időbe homeoból, meg Gelsemium-ot. Csak tényleg hinni is kell benne...

Egyébként én nem ilyen célból vettem karkötőt, bár az én csodaszép karkötőmön kis lila micsodák vannak - mert nekem úgy általában minden cuccom lila. De erről korábban még hallani se hallottam.

7151. VictoryPurple (válaszként erre: 7142. - Babszi8)
2010. márc. 20. 21:47

Ja, ha meló van, akkor én is kibírom, hogy nem eszem... Nem is van rá lehetőségem... Ez egyébként annyira rossz, mert pont akkor kéne viszonylag többet enni, már csak az energia miatt is... :S

Sírógörcsre nincs jó ötletem :( Néha ki kell jönnie a feszültségnek, ha máshogy nem, hát így :(

7150. VictoryPurple (válaszként erre: 7140. - 9e7e9b7307)
2010. márc. 20. 21:43

Nyugtatókkal vigyázni kell, én azóta is büszkén nem nyúltam ahhoz, amit korábban kaptam egyik ismerősömtől...

A gyomromra nekem van egy ilyen hosszúnevű valami (Pantoprazol-ratiopharm), amit doktornénivel íratok mindig, és akkor veszem be, ha már nagyonnagyon fáj a gyomrom.

Ma én is sokat ettem (hát ugye, magamhoz képest - nyilván), és majdnem nekiálltam az előbb pizzát rendelni, annyira éhes vagyok. Persze nem rendeltem, de végignéztem az étlapot... És jajj de gyűlölöm ezt az érzést :(

Nem szeretem a gyümölcsöket, de zöldségekkel Veled tartok :) Csak ahhoz be kéne vásárolnom...

7149. VictoryPurple (válaszként erre: 7139. - Browning)
2010. márc. 20. 21:40

Nemtudom. Így is ciki volt, hogy takargatni kell(ett) a kezemet, tudom, de akkor nem gondolok rá... De most egész sokáig kibírtam legalább.

Biztos örülni fog, és semmi visszaesés, csak a fincsi muffinok :) Mármármár mindjárt holnap :)

7148. Babszi8
2010. márc. 20. 21:39

Az is tök zsíros...

Csak a csirkemellfilé vagy hal, ami jó! Szerintem.

2010. márc. 20. 21:36

A muffinsütés tök jó lenne. :) De már előre látom, gondosan elkészítjük de már közben mindenki azon agyalna, hogy max. kettőt, na jó hármat eszem. :) Aztán lenne aki meg sem kóstolja és olyan is aki nagyon sokat. :D

Ördögi kör.

Olvasom VictoryPurple blogját. Ajánlom mindenkinek. :)

2010. márc. 20. 21:33

[link]

Ez volt az. :)

2010. márc. 20. 21:29

juuj, majd egyszer remélem összejövünk innen sokan, és együtt fogunk muffint sütni...:)

ha rátok jön a 'nem bírom, és nyugtató kell' próbáljatok valami homeopátiásat:) állítólag van olyan jó, mint a mindenféle nyugtató, de kevésbé tesz tönkre!!!

ezt a karkötőt még nem hallottam, de ha lesz egy kis időm be szerzek egyet :)

neee vágdossatok légyszives, akkora baj is lehet belőlle :'(

7144. 9b102f05e8 (válaszként erre: 7143. - Babszi8)
2010. márc. 20. 21:24
Nahát... a csirkecomb is láb...
7143. Babszi8
2010. márc. 20. 21:00
Csülökpörkölt? Még a gondolatától is elhányom magam. Az vagy amit eszel! A csülök disznó lába... :D
7142. Babszi8
2010. márc. 20. 20:57

Sziasztok!

Én ma találkoztam a volt barátommal, aki azóta is nagyon jó barátom, de csak úgy simán, ls mindig együtt lógunk. Most nem találkoztunk 2 hete, és azt mondta, hogy k.... sokat fogytam, és valami nagyon nem oké. :)

Holnap csak egy doboz gyümölcslevet iszok, de behívtak dolgozni 12 órára, úgyhogy nem lesz nehéz megállni az evést. Én tegnap előtt éjjel kaptam sírógörcsöt és nem tudom megmagyarázni, hogy miért.

2010. márc. 20. 20:57
Csülökpörkölt.. na az a fini...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook