Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Anorexia és bulimia fórum

Anorexia és bulimia (beszélgetés)

A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.

7200. browning
2010. márc. 24. 20:37

azért mentem dokihoz,mert lelki roncs vagyok. nem tudom mit akarok.mit akarhatok.mit várok,mit várhatok.

csak magamat utálom.kitartóan,egyenletesen,teljes erőbedobással...

fája kezem. szerintem lényegében tudatalatt direkt volt.

7199. 9e7e9b7307 (válaszként erre: 7198. - Browning)
2010. márc. 24. 19:01

Browning: Leszámítva a tesis balestedet, hasonló napunk volt. :) Érdekes olvasni, hogy szinte pont úgy éljük meg a napokat. Én is sétáltam kicsit ebédidőben és nagyon-nagyon magamalatt voltam. Nem tudom miért mert azért alakulgatnak a dolgok mégis utáltam mindenkit és mindent.

VISZONT két dolognak is örülni fogtok. :) 1. REGGELIZTEM. :) 2. Nem vettem semmilyen hülye bogyót pedig ott álltam a gyógyszertár előtt. Nem mentem be. :) Azt nem mondom, hogy büszke vagyok magamra mert nagyon furi, hogy nem üres a hasam és már aggódom is, hogy elrontom amit eddig lefogytam de a tegnapi nap nagyon durva volt. Idegileg teljesen kikészít a nem evés. Ma viszont leszámítva egy-két hullámvölgyet, egész jól voltam és még most is van energiám.

Szerintetek ez sok: kifli vajjal, korpás keksz, 3 update péksüti (de nem nagy xD) és egy alma. Hát ennyit tudtam kihozni a mai napból. Tisztára, mint a tiéd Browning. :))) Iszonyat soknak érzem és szó szerint háyningerem volt "ebéd" után, hogy mennyire sok kaja van bennem. Gondolkodtam, hogy kihányom de nem. :)

Babszi! Mi a baj, mi történt? Vagy semmi csak amiről mi is írunk? Írj mert minket érdekel, hogy hogy vagy!

Browning, a pszichológus segít amúgy? Egyszer voltam én is de semmivel sem lett jobb, sőt. Azért jársz a dokihoz mert tudja, hogy nem eszel?

Bocs, nem vagyok képben.

Lilimia, remélem "büszke" vagy rám. Hogy vagy? Eszegetsz?

Pussz

7198. browning
2010. márc. 24. 18:28

bocs,most nem nagyon bírok írni, mert tesin hátratörtem a jobbkezemen a gyűrűsujjat xD...(de azért leültem elöbb rajzolni:D)

voltam ma dokinál.

Victory: nemtod h mmiért jó neki csak csütörtökön? am nálunk most mindenki fáradt.barátom is(én is xD) meg mindenki :O....ettél?:)

am már pár napja megint alig eszek...ma többet ettem, mert picit jobb a hangulatom...olyan 600kcal??..soknak tűnik.:S mindegy.

Lilimia: vírust már legyőzted?:)

Annuccia:hogyvagyunk,hogyvagyunk?:) milyen napod volt?

Réka:Zabálni tényleg nem kell, de azért nem edted magad halálra:D

tegnap du ettem gyümisalit picit, meg egy bögre kakaót meg 1.5ek rizsecskét.utána úgy szenvedtem,olyna hányingerem volt...inkább szunyáltam egyet:$

ma:pici gyümisali,1félszelet barnakenyér,fél macisajt,fél bögre müzli(szárazon),meg 5szem korpáskeksz(15kcal/db)ja.meg egy kissebb péksüti xD....sok.

dokiról:kijelentette h ha 50.5ről lejjebb fogyok 1 hónap alatt(akkor megyek hozzá megint) akk gyógyszert kapok. de mi a viharra?!amúgy??milyet adnak ilyenkor?! basszus O_O" meg kérdezgetett.hétfőn megyek az eredetihez.aki 'csak' pszihológus(ma pszihiáter vt)

ááájj.csinálom magamnaka bajt. mikor mentem,az utcán kóboroltam picit,majdnem sírtam h miért vagyok ilyen darab szar,h nem bírok semmivel egyedül :s...aztán nem sírtam,mert mit sirassam magam.ahoz kéne lenni valakinek...:S khmm.. xd

7197. browning (válaszként erre: 7196. - Babszi8)
2010. márc. 24. 18:19

hééé csajszii!!nyugalom!! <33

azért vagyunk egymásnak, hogy segítsünk!! ha valaki kicsit letol, az sem azért van, mert nem bír!!sőt!! itt max azt toljuk le picit, aki már tényleg nem vigyáz magára, mert aggódunk. mert emberek vagyunk és azért valljuk be, hiába a távolság, hiába csak net, kötődünk egymáshoz!

maradj!:)

mibaj pontosan?:)

7196. Babszi8
2010. márc. 24. 07:15
Istenem, most olyat lendítenék egy késsel a rohadt nyakamba, hogy nem igaz. Meg akarok dögleni, szar minden. Titeket is csak kiidegellek, hogy elkezdtem ide baromságokat írni. Azért jó volt, sziasztok!
2010. márc. 23. 23:03

:) Nekem is jó, hogy vagytok. Iagzából napközben is jönnék meg irkálnék Nektek csak nem örülnék, ha az IT brigád ezen szórakozna... sosem lehet tudni mit néznek benn. :s

Vacsoráztam, lightosan, krumplit meg egy túrórudit. Végülis abból nem lehet gond, ha nem zabálunk be. Asszem. :)

Jó éjt mindenkinek!

Amúgy Skype-on vagytok? Ami publikus cím persze. ;)

7194. VictoryPurple (válaszként erre: 7186. - Lilimia)
2010. márc. 23. 21:02
Lilimia, evés? Vírus? Miújság? <3
7193. VictoryPurple (válaszként erre: 7191. - Browning)
2010. márc. 23. 21:01

Örülök, hogy leírtál Neki sok dolgot. Az is rengeteget jelent!! És dehogy mondott ilyet... Pontosabban dehogy gondolt. Biztos Ő is úgy gondolja, hogy jó, ha le tudod írni, és meg tudod fogalmazni, meg tudod osztani, bármiről is legyen szó!

És persze, hogy érdeklődünk :) Tessék mesélni majd. <3

(Nekiálltam muffint sütni. Írtam a Pasinak. Erre visszaír, hogy hát talán csütörtökön majd akkor ráér. Nagyon kiakadtam. Pótanyukámmal se beszéltem egy jóideje, ma meg semmit se. Most szar...)

7192. VictoryPurple (válaszként erre: 7189. - 9e7e9b7307)
2010. márc. 23. 20:58
Ennek örülök, kitartás, muszáj, mert mindennek jobbnak kell lennie!! És Babszi, ez Rád is vonatkozik, enni kell, és minden egy kicsit jobb lesz.
7191. browning
2010. márc. 23. 20:36

Victory: én lennék (az egyik) legboldogabb, ha tudnék lila muffint. oylan gyönyörűet mint a képeden!:D ha rájövök, hogy hogyan kell, csinálok, postázom!!:D

Réka: dicséretes;) hajrá csajszim!

Annuccia: azért...csak okosan most már. itt vannak a jó éldák:D naaa*.* egyééél :)

babszi: többieknek igaza van, a fél világnak igaza van, az éhezés agressziót szül. (bár nálam pont végtelen nyugit, és segítőkészséget...de én el vagyok cseszve xD)

Ömm. tegnap este írtam levelet a dokihoz, leírtam rengeteg sok dolgot. ma elvittem hozzá személyesen, átadtam neki, aztán ugye anya ment hozzá késöbb. holnap nekem kell menni, de most "pszihiáterhez" vagy mi a vihar....lehet h elolvasta, aztmondta h áá gyerekek ez komplett hülye!XD...najó nemtom.

nagyon ideges voltam, elkísért haverom, elszívtam 2 szál cigit.egymásutánban... gáz vagyok. gyenge. félek. sírhatnékom van.

majd mesélek honap,ha érdeklődik valaki!:) köszönöm, hogy vagytok!!!<333 :)

7190. annuccia (válaszként erre: 7189. - 9e7e9b7307)
2010. márc. 23. 20:11
Annyira örülök, hogy ezt írod. Hogy nem akarod a párodat elveszíteni, és inkább összeszeded magad...és belátod, hogy ez így nem jó! :) büszke vagyok, és remélem sikerül a jó útra térés :)
2010. márc. 23. 20:09

Ma megint rájöttem, hogy egy perccel sem akarom - tudom tovább ezt csinálni. Ingerült vagyok, nincs energiám, agresszív vagyok és türelmetlen. Mindenkivel. Vagyis a munkahelyemen visszafogom de ezért itthon duplán jön ki. Nem akarom elveszíteni a páromat azért mert nem eszem szinte semmit. Hülyeség! Most jön a holnaptól normálisan étkezem című műsor... tudjátok!? De remélem tényleg sikerül mert ez így nem mehet sokáig. Babszi, Te is ezért vagy kiakadva mert már semmit nem tudunk reálisan megítélni. Nekem a tegnapi csúcs az egy banán és egy alma. Na ezért vagyunk kiborulva mindannyian. Igazad van Lilimia, sürgősen a gyógyulás útján a helyünk.

Nektek milyen napotok volt?

7188. Babszi8
2010. márc. 23. 07:06

Sziasztok!

Már tegnap szerettem volna írni, de bent tartottak melóhelyen. 15 órát húztam le, és csak 3 almát ettem. Szerencsére senkinek nem gyanús...

Én se szeretnék így élni, de dagadtan még úgyse. Akibe most beleszerettem, annál is tuti, hogy a zsírtengerem miatt vagyok esélytelen. Asszem ki vagyok akadva teljesen. :'(

7187. 9e7e9b7307 (válaszként erre: 7181. - Lilimia)
2010. márc. 23. 06:27

Köszönöm!:) Máris jobban indul a nap. :)

Én sajnos nem tudok muffint csinálni mert még csak félig van kész a konyhánk de ha elkészül mindannyiotoknak postázok belőle. :)

Szép (evős :)) napot mindenkinek.

Puszi

7186. lilimia (válaszként erre: 7185. - VictoryPurple)
2010. márc. 22. 23:15
<3 Nem kell megköszönni :)
7185. VictoryPurple (válaszként erre: 7180. - Lilimia)
2010. márc. 22. 23:09
El se tudom mondani, mennyire köszönöm... <3
7184. VictoryPurple (válaszként erre: 7179. - Browning)
2010. márc. 22. 23:06

Nagyon örülök Neked én is :) És tetszik, hogy ilyen jól állsz a dolgokhoz :)

Jah, és az én véleményem szerint nem is baj, ha nem cukipasi. A lényeg, hogy Neked tetsszen, Téged fogjon meg benne valami, nem a barátnőidnek. Meg nagyon cukikkal általában mindig van valami probléma, mondjuk a legtöbbjüknek nem elég egy barátnő :D De nem általánosítok :P Na meg ha látnád az én mostani egyik jelöltemet :D Na Ő egy anticukipasi :D

7183. VictoryPurple (válaszként erre: 7178. - Browning)
2010. márc. 22. 23:04

Hát, én a biztosra megyek :$ Vettem ilyen félkész muffincuccot az Intersparba, már egybe van a por, csak pár cucc kell hozzá, meg vannak benne formák is.

Nekem csinálj lila muffint, mint ami a képeim között van, légyszííííí :D Akkor ígérem megeszem :DD

Na ja, érdekes ez a teszt, a baj az, hogy nem szeretem a dokikat, egyszer jártam, és nekem nagyon nem jött be, így elítélem az egészet, pedig egy jó doki lehet hogy többmindenben is segíthetne... De nem igazán tudom hogy kéne ebbe belekezdeni...

Én tudom, hogy szeretnék jól lenni, csak nehéz. Ezért jó hogy vagytok, és itt leírhatom azt is, ha épp nagyonszar, meg azt is, ha épp sikerült valami...

<3

7182. lilimia (válaszként erre: 7179. - Browning)
2010. márc. 22. 21:32

Örülök a boldogságodnak! Jó hogy társra találtál, és remélem hónapok múlva is a te muffinjaidat fogja eszegetni! :D

Én is kér... Gyorspostával 1 nap alatt ideér :D

puszik <3

7181. lilimia (válaszként erre: 7177. - 9e7e9b7307)
2010. márc. 22. 21:28

Szia!

Ne haragudj, ha rossz érzéseket keltettem benned, de annak örülök, hogy elgondolkodtál :) Ez nagyon pozitív! Csak tényleg állj meg 50kg-nál! Szerintem mindannyian nagyon boldogok lennénk, ha egyszer azt írnád, hogy "50kg vagyok lányok, jól érzem magam, és nem akarok tovább fogyni :)" Én legalábbis biztos, hogy szívből örülnék neki!

Ha van a erőd a drasztikus fogyókúrákhoz, akkor tuti, hogy a leálláshoz is lesz elég erőd, és kitartásod!

Addig is -szerintem mindannyiunk nevében mondhatom, hogy- veled vagyunk és mindenben melletted leszünk, amikor végre meg szeretnél állni! :)

7180. lilimia (válaszként erre: 7176. - VictoryPurple)
2010. márc. 22. 21:23

Abban biztos vagyok, hogy neked sikerülni fog a gyógyulás! Erős, és kemény lány vagy, és érzem, hogy kellőképpen elszánt vagy, amit nagyon tisztelek benned!

Nagyon szurkolok neked, és lélekben melletted vagyok! :)

7179. browning
2010. márc. 22. 20:53

barátomról: tündéri,imádom, nincs is sztem oylan ember a világon, akit jobban szeretnék ebben az "adott időintervallumban"!:D nem tudom,hogy így fogom-e gondolni pár hónap múlva is, vagy sem, de nem is érdekel, mert most így a jó, aktuálisan, és a boldogságnak a pillanat hevében kell örülni!:) romantikus és olyan "vigyázós" és bohókás és vicces és beszélgetős és elmélkedős, mindig van témánk, szereti az állatkákat, van 2 pici tacskócskája:D süti meg csoki:D és mellette mindig vigyorgok!:D amikor nálunk van, anya mindig megkérdi h mit vigyorgok folyton mint a tejbetök.. xd és nem engedi h cigizzek, vagy hasonlók..:D és rengeteget sétálunk!:D ja, meg amitől kiakadok, hogy bnőim eddig izéltek h nemis "cukipasi" és mit szeretek akkor benne. hát, szerintem milliószor több jó tulajdonsága van, amik milliószor többet érnek, minta csak annyit lehetne róla elmondani, hogy nemtom...jó a haja vagy ilyesmi. am jó a haja:D puha:D... ja és csikis a lapockája..:D.....Szeretem.:)

jah, anyám egy köcsög...továbbra is, nemérdekel.illetve igen, mert bántó,dehát...nem miatta élek, ezt már tudtuk eddig is!:D április 3-án pedig PARTY!!!!!!!!!!!:D

7178. browning
2010. márc. 22. 20:47

Victori: persze h ellophatod!:D am én a mindmegette.hu-s "csodás csokis muffin" alapján csináltam, csak nagyrészt tejcsokiból, kissebb részt étcsokiból, és kevés cicás(keserű) kakaóporból,mert elfogyott:D

nem tudjátok h színes maszlagot hogy lehet rárakni?!*-* hogy kell olyat?:D am barátomnak ízlett,meg mondta h ez anyujánál is "pluszpont" mert szimpi neki h sütök *.* és h amúgy jövőhéten is szeretnék-e csinálni..:D

a depisteszt az érdekes:S dokihoz elmész?:)

amit legutóbb írtál az dícséretes!:) <3 végre!:) hidd el, menni fog, megy az, nehezebb picit mint ahogyan kinéz, a gyógyulós téma, de rohadtul megéri!!!

Annuccia: szertsd magad, mert irtóaranyos vagy és szerethető és imádlak!:) a pasi majd megoldódik, sztem ez oylan, hogy ha nem jön össze, akkor annak valószínű h úgy kellett lennie, max késöbb összejön és akk mégnagyobb boldogság(lásd most a barátom..:D) egyél csajszim, mert elfogysz, eltűnsz, és akkor haragudni fogok, főleg magamra, és kiszáradoka sírástól.és komolyan mondtam. jó, hogy vagy!:) jó veled beszélgetni!:)

HASHAJTÓRÓL: most komolyan. csajok. még úgy 20ezerszer,ha kell én lenyomom róla a "hegyibeszédet" ami kib*szottul igaz és komoly és még nekem is sikerült végigszenvedni, nem egy ismerősöm szenvedett végig éjszakákat KÓRHÁZBAN mert ,ár annyira rosszul volt, hogy nem tudtak vele mit tenni,bevitték, gyomormosás, stb, nekem is volt,hogy semmi alvás nem volt,mert éjszaka félóránként szaladtav wcre meg görcsölt a hasam,hasonló cukiságok. és ez még nem a guttalax meg a stada. az meg még nagyobb szívás. úgy lelassul mindtől az anyagcsere,hogy utána ember legyen a talpán, aki újra bírja indítani, hashajtóknélkül!!nekem 2rohadt év kellett,de van h még nem okés. sőt. szar. TÖNKRETESZ? FELESLEGES? HASZNAVEHETETLEN!!!!!!!!!!melyik része érthetetlen mér?!^^ kérdezzetek..:D

Lilimia: megértelek! télleg szánalom, amit páran csinálnak a kajákkal, pedig nem is tudjuk, mennyire jó dolgunk van...nem is gondol bele rengeteg ember, hogy indiában, afrikában meg még sok sok helyen más még az ürülékét is megeszi, annyira éhes... küldök neked lélekben kalóriákat a muffinkákból!:D ha megenni nem tudod, legalább a kalóriák..:D:D igazad van, teljesen. amúgy.

Réka:azért ne vidd túlzásba, mindenki ezt mondja h csak x kilóig...óvatosan!

2010. márc. 22. 20:04

Sziasztok!

Velem ugyanez. Elolvastam reggel lilimia írását... egész nap ezen gondolkodtam... kicsit rossz kedvem is lett de végülis igaza van. Nem akarok senkit jobban belerángatni mert nekem sem jó így. Tisztában vagyok vele, hogy én sem vagyok kövér és nincs erre szükségem, mint ahogy itt senkinek sem. DE: magamról tudom vagyis tudni vélem :), hogy ezt 50 kg-ig csinálom. Vagyis van egy célom vele. Remélem ott megáll a "dolog". Nem tudom csajok. Nekem egyszerűen jól esik, hogy elmondhatom nektek mert hasonlóak vagytok de senki ne tartson velem semmiben, amit nem érez magáénak.

Csak jó hogy vagytok mert más nem is tud róla.

7176. VictoryPurple (válaszként erre: 7174. - Lilimia)
2010. márc. 22. 11:14

Reggel elolvastam amit írtál, és azóta ez járt a fejembe egész matekon.

Én meg akarok gyógyulni, én nem akarok úgy élni, hogy minden egyes elfogyasztott falat után arra gondolok, hogy hány kalória és mennyire undorító leszek tőle... Arra akarok gondolni, hogy ez milyen jó és milyen finom, és olyan akarok lenni mint régen. Azt a bizonyos karkötőt is emiatt vettem eredetileg, hogy erre emlékeztessen, de változtattam a célján, mert úgy éreztem, hogy ez még nem menne.

Na röviden most ennyi.

Egyébként gondolok Rád, hogy jobban legyél, meg hogy majd tudj enni, ha már ez a hülye vírus "lefutott" Nálad, meg hogy jól legyél.

Most megyek vissza az iskolába.

7175. lilimia
2010. márc. 22. 00:10

Browning:

Még mindig nem megy az evés, pedig szinte minden nap próbálom, de most így is elkaptam egy hányós vírust, és nem hiányzik mellé az ételszag+evéspróbálkozás miatti hányás is. Így is teljesen dehidratálja a szervezetem a vírus.

A kockáscsirke levesből próbálok minél többet inni, minden nap kiszámolom, hogy hány kalóriát sikerült összeinnom, de nem bírok annyi cukros löttyöt inni, hogy jó sok kalóriát begyűjtsek, a kockáscsirke meg csak 12kalória :S A víz meg...

A kiszáradás (napi 4-5l folyadék mellett) miatt ájuldozok. Holnap is mennem kell orvoshoz, de a lakáson belül is alig tudok mozogni, mert 2 lépésenként ájulnék el. Vérnyomásom, vércukrom normális.

Az shd-val meg már ezerszer írtam, hogy nem tudnak mit csinálni, még nem is értik igazán ezt a betegséget. Csak mégjobban kicsinálnának idegileg, a sápítozással, meg a hisztivel, gyanúsítgatásokkal, amikből köszönöm, de nem kérek, így is éppen elég kakin vagyok minden szempontból.

Az elmúlt néhány napban, meg mindenki finnyáskodott Mamám főztjén, én meg legszívesebben a képükbe vágtam volna a tálat, azzal a felkiáltással, hogy örüljetek hogy van mit ennetek, és hogy tudtok enni. A falba verném a finnyás szájukat! Már ott tartok, hogy a brokkolit, és a fehérrépát is örömmel rágcsálnám kilószámra, pedig ezeket mindig is utáltam, de azért megettem.

Legszívesebben sikítanék! Nyüff :(

Még az ég világon semmit nem meséltél a barátodról! Tessék pletyizni! :)

puszik

7174. lilimia
2010. márc. 21. 23:58

Egy valamit nem értek:

Mindenki tudja, hogy ez egy gyógyulós (próbálkozós) fórum. Mégis -lehet hogy ti nem veszitek észre- időnként olyan dolgokat írtok, amikkel egyértelműen visszarántotok min. egy embert, aki már egy kicsit kezdett jobban lenni.

Tanácsokat adtok egymásnak, hogy hogyan bírja a koplalást, milyen teát igyon, kitaláljátok, hogy na akkor most csak ez meg azt együnk, és jujj de jó lesz együtt koplalni, és beledögleni, pont mint az oviban játszani a barátnőkkel...

Lehet hogy bunkó vagyok, nem érdekel, de néha úgy felpofoznék itt egy.két embert, hogy még a saját nagyanyja is lesne, mert olyan sallert még az ő idejében sem láthatott...

7173. lilimia (válaszként erre: 7136. - Browning)
2010. márc. 21. 23:48
Nem fogjátok tudni még 10 évig csinálni... Akkorra vagy kigyógyultok, vagy már rég halottak lesztek. Max 5 év... Köhömm...
7172. lilimia (válaszként erre: 7135. - Princessgirl)
2010. márc. 21. 23:47

Ne csináld már hogy még gyógyszerfüggő is akarsz lenni...!!! Mellesleg minden nyugtató hízlal, nem kicsit, cserébe nagyon...

Ez a vattás dolog borzasztó! Ne tedd tönkre mégjobban magad!

A hashajtótól meg nem fogsz fogyni, max kiszáradsz, mert mint már ezerszer írtuk, a hashajtó, a vastagbélből hajtja ki a már majdnem teljesen megemésztett ételt, és akkorra már régen felszívódnak a zsírok, és a cukrok!

Mi lenne ha lassabban fogynál? Megértem, hogy nagyon nagy a késztetés rá, de pl gondolj bele, ha lassabban fogysz nem veszik észre annyira, és nem cseszegetnek éjjel-nappal. Na? Lassan, és kevésbé drasztikusan, okosan?

Vigyázz magadra!

7171. lilimia (válaszként erre: 7131. - Browning)
2010. márc. 21. 23:41
Na ugye, hogy nekem van igazam! Én még emlékszem milyen volt amikor a barátaid kezdtek elfordulni tőled... Amikor vagdosnád magad, vagy akármilyen gyógyszert vennél be, jusson eszedbe, hogy nem kell még bónuszba az is hogy teljesen magányos legyél!!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook