Akiket gerincsérvvel műtöttek vagy még nem műtöttek, de tanácsokat tudnak adni! (beszélgetés)
Sziasztok!
Én 37vagyok,de a fél életem a gerinc gondokról szól...ez nem válogat..
Jobbulást nektek!
Csikil4ny én ilyet meg sem mernék próbálni. 37 leszek a hónap végén de a betegség nem kérdezi hány évesek vagyunk:-(
NemOxi igen emlékeszem rá hogy 20-án mész. Drukkolok majd jelezd hogy mi a fejlemény. azt nem tudod hogy az orvos mikor megy szabadságra?
Sziasztok! Ma én sem virgonckodok és utálom az egész életet: a tegnap leszedtem 11 kg zöldbabot, ennek köszönhetően most iszonyatosan fáj a nyakcsigolyám, s a derekam is. Basszus 34 éves vagyok!
Jobbulást nektek!
Szia!
Én most izgulósan, szerdán szúrás... megint görcsöl-zsibbad... de a héten nem dolgozom, kevesebbet ülök, kicsit hátha tud javulni.
Te hogy vagy? Bírod még?
Sziasztok!
Hogy vagytok?
Kriszta nem tűnsz kioktatónak dehogy is.
Flektor tapasz? Majd veszek és kipróbálom. Köszönöm.
Egyet értek. Ebben a bajságban az a legszörnyűbb hogy mindig várunk valamire. Egy mr-re, annak az értékelésére, egy orvosra stb.
De Laura - tudom hogy nagyon nehezen mennek a napok - örülni kell annak, hogy van mire várni. Sajnos sok sorstársunknak már nincs mire. Ptt széttárják a kezüket az okosok, nem tudnak már mit csinálni, vagy nem vállalják be.Nálad van mire várni és ez jó. Ne keseredj el! Próbálgass dolgokat. Akkupunktúra, jóga, lazítás, agykontrol
....
A flektor tapaszt is megpróbálhatnád, nekem segít.
szóval fej a fejjel! Nekünk annak kell örülnünk ha meg tudunk valamit csinálni. Nem azon szomorkodni hogy mit nem tudunk.
Remélem nem tűnök kioktatónek, nem az a szándékom.
Hidd el tudom, tudjuk hogy min mész most keresztül. De csak rajtad múkik hogy mennyire merülsz el a depresszióban. ( én hónapokon keresztül kiküldtem a szobából a családomat, ha bejöttek, na onnan nehéz volt visszajönni). Ne hagyd magad! Túl leszel ezen is! Csak naponta egy két dolgot tűzz ki magad elé és csináld meg. Mindjárt jobb lesz. Drukkolok
Félre értés ne essék Nemoxi nem rossz a tapasztalatom, sőt nagyon elégedett vagyok az orvosommal és az OGK-val is.
Csak amikor hónapok óta fennálló fájdalmaid vannak és a mindennapi élettevékenységek ellátásában is korlátozott vagy és csak telnek a hetek anélkül hogy bármi történne az ember kilátástalannak látja a helyzetét. Amúgy tényleg nagyon szar a hangulatom:-(
Nem jó hír azért sem mert állandó zsibbadás és gyengeség miatt már főzni sem tudok. Tegnap már sem a porszívózás sem a felmosás nem ment. Elmaradt de gyanítom ez így is fog lenni ha csak nem jön valaki és csinálja meg.Feküdni is fájdalmas.
A pszichológus nem küldte email-ben a hanganyagot, hiába írtam neki email-t.
Igazából úgy érzem szarik rá mindenki milyen fájdalmam van. Nem segít rajtam senki..............
Én megjöttem Pestről, kapok még egy blokádot. Azt mondta a doki, hogy nagy kockázatú ugyanazon a területen a 4. műtét, mindent ki fog próbálni előtte, hátha valami használ. :(
20-án megyek.
Jó reggelt! :)
Én egri vagyok :),bár már 4 éve nem ott élek...
Nekünk a nyaralás annyi lesz,hogy egy gyerek se lesz itthon,na azt igyekszünk majd kihasználni...utsó gyerekmentes övezet :DAmúgy térdem vacakol,hol egyik,hol másik,derekam jól van,de az esőt megérzem.
Irj már csüt.hogy mit mondanak!
Laura!Te is vigyázz magadra,és próbálj pihenni!Irj!
Laura: hát igen, ezek nem olcsó dolgok. :(
Mi voltunk, 5 napot, mert szép kerek születésnapjaink voltak. :) Eger és környéke, és Tokaj, az nekünk innen egyébként nagyon messze van.
Csütörtökön soron kívüli kontroll, a másik lábam is bohóckodik, görcsöl...
Mi nem nyaralunk, elmegy a pénz az emelt szintű kórházi ellátásra :-(
Jövő héten pénteken megyek altatóorvosi konzíliumra.
NemOxi hogy vagy? Jó volt a nyaralás?
Sziasztok!
Ti aztán kiveszitek minden carból a részeteket!
Nem irigyellek benneteket!Hogy bírjátok ezt a meleget?
Puszi!
További ajánlott fórumok:
- Akik már 30-40 kilót ledobtak itt tanácsokat adhatnak
- Mandulaműtét - étkezési, ápolási tanácsokat kérek szépen
- Mi lehet a gond? Tanácsokat, javaslatokat kérnék....
- Kezelhetetlen gyerek, tanácsokat kérnék
- Segítenétek? Véleményeket, tanácsokat várok! (köszönöm)
- Kérhetnék tanácsokat? Van egy hat éves öcsém, és egy nyolc éves húgom!