Akiket gerincsérvvel műtöttek vagy még nem műtöttek, de tanácsokat tudnak adni! (beszélgetés)
NemOxi mikor jössz mesélni?
Szerdán mondta az orvosom, hogy elfelejtett és a napokban egyeztet és hív. Na már most nem hívott. Megint elfelejtett engem... Azt hiszem ennek annyi. Így hogy bízzak meg? Mi a fenét csináljak? Hívogassam? Ígyis elfelejt meg úgyis...
Itt vagyok, megvagyok, zsjlik az élet, majd jövök és mesélek.
köszi az érdeklődéseket!
Lányok és fiúk (Magnum rád gondoltam!)
Kérjetek beutalót Hévízre! Tényleg jó!
elvileg már bevállalt mondta hogy műteni kell.
Tüneteim: erős nyaki gerinc fájdalom, nagyon fáj a bal vállam és karom. Zsibbad a karom és a gyűrűs meg kis ujjam. Nagyon gyenge a kezem. Fejem fáj és szédülök. Emg és Eng vizsgálat eredménye C5 c6 krónikus neurogén károsodás. MR és CT szerint van csontkinövés és sérv is ami ezeket okozza.
Na ezért mondtam hogy hívd fel. Én már olyanban, hogy a doki hív fel nem hiszek.
Borzasztóan elfoglaltak. Még ha jó fel, akkor is elfelejt.
Addig kell hívogatni amíg tényleg nem beszél a főorvossal. Ne légy elkeseredve. Nem azért nem hív mert nem akar veled foglalkozni, egyszerűen csak nincs ideje.
Az ogk-t mindenki dícséri. Tarts ki. Ha ott bevállalnak, akkor legjobb helyen vagy. Egyébként most milyen tűneteid vannak?
Hogy vagy NemOxi? Lábad rendesen működik már?
Én most nem tudom mit csináljak. Hívjam ma az orvost vagy várjak még egy hetet?? De hát szarul vagyok.....
Sziasztok!
Most értem haza, még bent akartak tartani, de mivel a párom mentős, mégis sikerült elintézni, hogy fél 7-kor kiadjanak.
A lábam még nem működik rendeltetésszerűen, holnap kell visszahívni a dokit. Elvileg éjfélig mindennek rendbe kell jönnie.
Szóval ez egy gyöki blokád volt tulajdonképpen, csak kaptam egy másik anyagot is a szuriba.
Várok.. mást úgy sem tehetek.
Laura: én vagyok olyan nexusban, hogy így tegyek. 12 éve járok hozzá, ismerem. De nem egyformák ők sem.
Még itt vagyok.
Drukkolunk!
Utána feltétlenül jelentkezz!
Ez ilyen Nemoxi, hogy piszkálni kell az orvost, hogy felhívja az embert?
Drukkolok, hogy túl legyél a beavatkozáson.
Addig piszkáltam a dokimat, amíg este felhívott. Most itt fekszem egy szobában és várom a sorsom. :)
Valami CT-cucc lesz, de nem gyöki blokád, de hasonló. Nem értem. :) csak legyek túl rajta...
Jól van igen..és én is :) Szerdán megyek uh.-ra:)
NemOxi!sajnos nálam is ez van...pedig lényegében nem tudatosan vissza adtam adtam azt sógornőmnek,amit ő tett velem Anyáknapján...szóval nem értem miért engem fikázik megint,párom is azt mondta igazam van,mégis nem jól érzem magam e miatt....én is elhatároztam,elhatárolódok a család azon részétől akik negatívak..elég volt :)
Vigyázzatok magatokra!:)
Sziasztok!
Én is megvagyok, és én is hívást várok az OGK-ból, hogy holnap hányra kell mennem.
De mindenki nagyon készül rám, úgy hogy tuti mennem kell. :)
Elkezdtem célitányosan edzeni, most úgy érzem jó lesz, hosszú távon majd kiderül. :)
Lelkileg kicsit nehezen vagyok, de az meg most már talán jobb lesz, ha többet lehetünk kint. Már megint magamra vettem valamit, amit nem kellett volna, de kiigazítom, a hétvégén elhatároztam.
Szia filcike!
Pocaklakód jól van?
Én sík ideg vagyok! Várom az orvos hívását az ogk-ból!
Szia!:)
Kőszönöm...vigyázok:)
Lábzsibbadás az nekem 4-5év is volt a műtét után mikor elmúlt!
Örülök hogy jól vagy:)
Többiek hogy vagytok ?
További ajánlott fórumok:
- Akik már 30-40 kilót ledobtak itt tanácsokat adhatnak
- Mandulaműtét - étkezési, ápolási tanácsokat kérek szépen
- Mi lehet a gond? Tanácsokat, javaslatokat kérnék....
- Kezelhetetlen gyerek, tanácsokat kérnék
- Segítenétek? Véleményeket, tanácsokat várok! (köszönöm)
- Kérhetnék tanácsokat? Van egy hat éves öcsém, és egy nyolc éves húgom!