Akiket gerincsérvvel műtöttek vagy még nem műtöttek, de tanácsokat tudnak adni! (beszélgetés)
De hirtelen
Egyik nap még kaptam majd másnap itthon csak két 75 mg diclac
Úgy kaptam háziorvosomtól zadexet mellé.
Laura: dolgozom. Sokat.
Ha ennyi gyógyszert kaptál, ugye nem hirtelen hagytál abba mindet??
Filcike: Drukk!
Most voltam az itthoni ortopédusomnál, azt mondta nagyon sürgősen menjek el a műtőorvoshoz, nagyon nincs rendben a dolog. :(
Félek. A 4. műtét lenne...
Sziasztok:)
Olvasgatlak benneteket...borzalmas amiket átéltek:(
Én még egyben vagyok. .két hetet kéne kihúzni..a hátam elkezdett fájni szóval sokat fekszek. Jó lenne már túl lenni..
Vigyázzatok magatokra!puszi.
Most olvastam a zárómat. Kapott fájdalom csillapítás: napi háromszor 100 mg tramadol + 1000 mg panadol + 75 mg diclac. Szóval ez mellett jó hogy nem volt karfájdalom. Rögtön az első itthoni napon jelentkezett
Ergo a sok gyógyszer miatt nem éreztem és a dokit félre tájékoztattam
Nemoxi már régen nem éred el az orvosod. Nem lehet kérni hozzá időpontot? Muszáj lenne
hogy lásson
Dolgozol?
Sziasztok!
Ma én is csak felüdnék.... a nyaki sérvem is rendetlenkedik, de az ágyéki... azegyre rosszabb.
Most én vagyok úgy, hogy feladom az OGK-t, semmi reakció, a dokim elérhetetlen, az ambuláns főnővér nem válaszol, mint ha passzióból keresném őket.
Pedig valamit tenni kell, mert én úgy érzem, mindent legteszek, amit laikusként tudok és mégis... sokkal rosszabb a helyezt (az esőről már nem is beszélek)
Sziasztok!
Hogy vagytok? Ez az esős hideg idő felerősíti az amúgyis erős fájdalmam. Nemoxi beszéltél az orvosoddal? Filcike hogy vagy? Kriszta hogy tudsz négy órába dolgozni?
Az összes rohadt fájdalom és zsibbadás vissza jött és erősebb mint előtte. Segítség nélkül semmit sem tudok
csinálni. Nem beszéltem az orvossal. Majd szerdán megyünk varratszedésre.
Laura! Azt írtad a műtét után hogy elmúlt a zsibbadás. Visszajött a rohadék ? Beszéltél a dokival? Mit mond? Az első két hét még kevés iďő. Próbálj lazítani. Nekem műtét után 5 héttel kezdett jobb lenni (utána rosszabb volt mint előtte). Keress egy neurológust. Ami gyógyszert felírt az volt a leghasznossabb és a legkevésbbé káros. Próbálj lazítani. Mindig a következő lépésre koncentrálj.
Ez már csak jobb lehet. Muszály.
Szia TokRa!
Sajna üdv a csapatban.
Tényleg jó fiatal vagy ehhez a nyavajához.
Nagyon fontos lenne először is egy MR. Az hogy a gyógytornász mit mond nem olyan pontos mint egy MR. Elég hosszú a várakozási idő. Ha nem akarsz/tudsz várni akkor magán úton 25 eFt-tól is meg lehet csináltatni. Ha ez megvan legalább két doki (inkább több) véleménye kell. Engem a honvédben műtöttek, de ahogy itt hallom az OGK a legjobb. Az Amerikai úti korházat is dícsérik. Kérj időpontot ahová csak bírsz. Aztán vagy elmész vagy nem...
A gyógytornával (gyógytornászokkal) vigyázni kell. Nekem pl a Mc-enzie (vagy hogy írják) kifejezetten ártott. Rosszabbul lettem tőle.
Nekem 8 éve a nyakammal kezdődött. Olyan Mr leletem volt hogy minden doki dobott egy hátast tőle. Aztán 3 hónap alatt "megjavult". Szóval kezelhető a dolog
Végül másfél éve l1-s5-el műtöttek, nem túl sikeresen. Akkor azt mondta több idegsebész is hogy a "fellángolástól" számított 3-4 hónapban van remény arra hogy spontán javuljon. Ez nálad már egyszer bejött. Hátha most is..
Ilyenkor még rendbe jöhet, vagy legalább kibírhatóvá.
Szóval kérj időpontokat. Vigyázz a gyógytornával. Ami fáj azt ne csináld még ha a gyógytornász azt is mondja hogy kell. Akit én találtam -sajnos későn- mindig azt mondta, hogy szegény idegnek van már elég baja, nem szabad tovább basztatni.
A mi bajunk pénzügyi részéhez nem is lehet mit mondani. Valahogy túl kell élni.
Egy évig jár a táppénz y(ha volt előtte folyamatos munkaviszonyod). Utána orvosi vizsgálat, besorolás valamilyen rehabiltációs vagy rokkantsági ellátásra. Ez persze megint a korábbi fizetésed függvénye hogy mennyit kapsz. De ezen még ne pörögj, még simán kijöhetsz belőle mint a múltkor. Drukkolok neked.
Szia!
Én január óta vagyok táppénzen. Januárban és két hete műtöttek nyaki gerinc probléma miatt. Nekünk a férjem fizetése a ház és autó hitelre elég. A táppénzem van számlára
A maradék megy enni. Sakkozunk a számlákkal mindig azt fizetjük ami sos már
Nálam váltakoznak a jó meg a nem jó napok. Nagyon idegesítő. Mindig bepánikolok amikor rosszabb. A négy óra meló egyenlőre megy.
Októberben megyek megint 3 hétre Hévízre.
Magnum
Lányok! Hogy vagytok?
Írjatok valami bíztatót!
Nem :(
Írok is nekik...
További ajánlott fórumok:
- Akik már 30-40 kilót ledobtak itt tanácsokat adhatnak
- Mandulaműtét - étkezési, ápolási tanácsokat kérek szépen
- Mi lehet a gond? Tanácsokat, javaslatokat kérnék....
- Kezelhetetlen gyerek, tanácsokat kérnék
- Segítenétek? Véleményeket, tanácsokat várok! (köszönöm)
- Kérhetnék tanácsokat? Van egy hat éves öcsém, és egy nyolc éves húgom!