Akiket gerincsérvvel műtöttek vagy még nem műtöttek, de tanácsokat tudnak adni! (beszélgetés)
Sziasztok!
Nagyon el vagyok keseredve mert tegnap nem hívtak. Viszont a kezem érzéketlenségig zsibbad és elfeketedik. Már tegnap nem is főztem mert nem képtelen vagyok. A kezeim nem engedelmeskednek:-( Egy kanalat képtelen vagyok megfogni bal kézben, zöldséget pucolni egyáltalán nem tudok mint ahogy darabolni sem. Nem is tudom van e értelme ha felhívnám a kórházat...
NemOxi
Köszi :)
Sajnàlom hogy nem javulsz :(
Nehéz dönteni sok van ellene és sok mellette
Csütörtök van!!! Fogom a telefonom és bűvölöm, hogy hívjanak a kórházból hogy jövőhéten műtét!!! Az orvosom hétfőtől dolgozik már!
NemOxi tudtál beszélni az orvosoddal?
Bubu: Nekem a stabilizációs csavarokkal kb fél évvel a műtét után olyan 85-90%-os javulás állt be.
Ha nem szültem volna utána, és nem törik el a csavar, akkor még most is ott lenne...
Senki nem garantál biztosat és az a baj, hogy sokan azért nem elégedettek, mert teljesen fájdalommantes életet szeretne, de az nem lesz.
Ez egy nagy műtét, és érzékeny helyen.
Az, hogy a további porckorongok érintettsége nő... ez igaz. Kb 15 év múlva tönkremehet a következő is. Ha nem műtteted meg, akkor is.
Nekem, ami sokat segített, hogy a túlsúlyt minimálisra kell csökkenteni.
Mást, jobba nem tudok, rémtörténetet igen, de azt mindenki tud.
Sziasztok
Egyideig forumoztam köztetet csak zajlott az élet ìgy kimaradtam.
Novemberben volt kiszakadt sérvműtétem sürgősséggel mondtàk majd stabilizàlni is kellene de elkezdtem tornàzni és viszonylag kíméletes életet élni amennyire ez két kisgyerek mellett lehet. Nem is volt baj míg 2 hete bedurrant a derekam. Tegnap Mr ahol kiderült ugyanott kijött a sérv. Sőt jó lenne túlleni a stabilizàción de
Nem garantàljàk a biztosat
Lehet utàna elkopik a következő porckorong és új csavar
Az előző műtét utàn mai napig görcsöl a làbfejem és enyhén érzéketlen
Az orvos szerint húzhatom is ha akarom mert lehet még fél év és hat a torna.
Most a csípőm fàj tegnap beinjekcióztàk így kicsit jobb.
Szeptemberben megyek vissza gyed utàn dolgozni tanàcstalan vagyok
Van olyan aki csavarozàs utàn valónan 100%-os lett? Nem kellett újra műteni?
Igyekeztem visszaolvasni mindenkinek kívànok gyógyulàst bàr ahogy olvasom mindenki szenved
Írtam neki mailt... még nem válaszolt.
Ha nem ír, csütörtökön az ambulancián felhívom.
Hát NemOxi ez nem jó hír!
Mi a következő lépés? Mikor kell hívnod az orvost?
Bíztatót? Nos... Brexint vettem be és most nem fáj annyira... :)
El vagyok keseredve :(
Sajnálom NemOxi! :-(
Én továbbra is nagyon fájok és zsibbadok. Várakozom a telefonra 3. hete.
Szorítok hogy pozitív hatása legyen!
Most hogy érzed magad?
Életem megkeserítői... nem is a szúrás, inkább utána...
1-2nap és kiderül, milyen hatása van...
most visznek haza.
Köszi!
Rám fér, tiszta stresszben vagyok, ettől mindig jobban félek, mint amikor bicskáznak. Utálom, hogy bénítanak...
Én 40 vagyok, de az én bajom 15 évesen kezdődött... ;)
Tegnap nem szúrtak, holnap fognak. Beesett egy 8 órás sürgős műtéte a dokinak, mire hívtak persze már úton voltunk, így tegnap csavarogtunk egyet Pesten. :)
Sziasztok! Hogy vagytok?
Én szerencsére megúsztam néhány fájdalomcsillapítóval.
A te helyzeted is érthető...nyilván nem fogsz nemet mondani!
Azért nem irigyellek ám..
Picit jobban vagyok, mert már tudtam mosolyogni azon amit írtál. Én a helyemen vagyok, csak ez egy ilyen időszak: bátyámnak aki végfázisos hasnyálmirigyrákos mégsem mondhatom, hogy nem segítek, még mindig ő az aki rengeteget segít nekem.
A szüleimmel viszont tartatom a szabályokat, ott nagyon muszáj.
Én 4 éve teljes élet cserét hajtottam végre...szó szerint értsd...csak a gyerekeimet hagytam meg a múltból..most olyan emberek vesznek körül,akik segítenek,támogatnak,mellettem vannak,nem rúgnak belém ha épp a fájdalomtól a földön fekszem...lelkileg is stabilizálódtam,rendszeres gondom azóta nincs...persze ha előjön akkor nagyon,de megfőznek helyettem,tudok pihenni :)
Lehet nem vagy jó helyen!
:( Nem irigyellek!
Hihetetlen, hogy nem tudják felfogni, hogy mennyire komoly dolog, hogy kímélni kell, ha tetszik ha nem. Én meg lelkiismereti kérdést csinálok belőle.... Ezen még dolgoznom kell!
Ne kérj bocsánatot!
Tudod nálunk mi van?
Én kaptam mindent....gerincsérveket,epekövet,vesekövet,vakbelet,lumbálást,minden cart...az egész család betegségét én egyedül....de túlélő típus vagyok! :D
Nyugiba legyél a stressz csak árt!
Meg kell tanulni nemet mondani magad miatt. Tudomásul kell venned hogy beteg a gerinced és az szerint kell élned. Ha ez miatt nemet kell mondani akkor ki kell mondani.
Egyáltalán nem kell bocsánatot kérni a "kifakadás" miatt. Itt mindenki tudja milyen ez a gerinc probléma.
További ajánlott fórumok:
- Akik már 30-40 kilót ledobtak itt tanácsokat adhatnak
- Mandulaműtét - étkezési, ápolási tanácsokat kérek szépen
- Mi lehet a gond? Tanácsokat, javaslatokat kérnék....
- Kezelhetetlen gyerek, tanácsokat kérnék
- Segítenétek? Véleményeket, tanácsokat várok! (köszönöm)
- Kérhetnék tanácsokat? Van egy hat éves öcsém, és egy nyolc éves húgom!