90 napos diéta 2010 Január 19-től! (beszélgetés)
sziasztok
gyüminap...lol...:)...holnap lecsos szelet, meg túrógombóc....hát ennyi...jol érzem magam nagyon ...nikol gratulálok! És mindenkinek gratulálok...kitartás megy ez:) jön a jóidö lekerül a nagykabát és majd a pasik a bokájukat is le fogják pi...ni:)Kellemes hétvégét.
Helló!
Ma szénhidrát napom van, gombás pizza lesz, mert imádom! A holnapi gyüminapra gyümölcsleves lesz. Vasárnap reggel fogok mérekezni, majd beszámolok az eredményről. Képzeljétek, már nem feszülnek rajtam a ruháim! Számomra már ez is nagy eredmény. Tavasszal megyek ruhatárat felújítani!
Pussz mindenkinek!
Sziasztok!
Nekem is fehérje nap, hirtelen sült csirke fokhagymával megkenve és fura zöldségeket pároltam, amikenek nemtudom a nevüket (Angliában élek, mert bébysitter vagyok, és itt egy csomó fura zöldség van:)de finomak! Tenap gyüminap volt, és én főztem a 6tagú családra...elég nehéz volt, de azt monták finom volt:)Ez még csak az 5. nap!
sziasztok
52. nap szénhidrát...pennét ettem ma...a vacsi még rejtély..remélem jól vagytok:) kitartás:)
Nikol..az nagyon fincsi jó étvágyat:)
Sziasztok lányok!
Hogy vagytok? Ki, hogy halad? Nekem ma keményítő napom van, és tegnap annyit emlegettétek a tepsit burgonyát, hogy megkívántam, ma ez lesz a menüm, hagymával és kukoricával, borsóval. Készítettem mellé egy kis zöldsalátát paradicsommal.
Szép napot mindenkinek!
Vikica!
Én is ilyet szoktam enni..ugye milyen nagyon fini? én mindig mexikói zöldségkeverékböl csinálom és fött kockára vágott krumplival eszem:) csudafini.:9 nekem is keményitős napom van:) kitartás lányok!!!!
Sziasztok csajok!
Olyan fini keményítős ebédem volt!
Ez nagyon tetszett (főtt krumpli borsó pörköltel)raktam még bele babot és kukoricát is!
Most megyek haza apuékhoz hétvégére!Ez lesz a nagy próbatételem, h megállom-e a finom ételek hívó szavát!:-)
Szia Gyöngyi!
Jó, hogy újra itt vagy. Hát, a pihenés nem lett volna olyan jó, ha betartod rendesen a napokat, én nem ítéllek el emiatt, valószínűleg én is ezt tettem (és ettem) volna :)
De majd most bepótolod a kimaradt napokat. Hajrá!
Sziasztok!
Kisvadóc, én is gratulálok az eredményedhez! Megy ez, csak akarni kell. Jó étvágyat a mai menüdhöz!
Nekem ma fehérje nap van, reggel mérlegeltem a gyüminap után, és - 4,4 kg-nál tartok összesen. Lehetne jobb is, de nem akarok telhetetlen lenni. Bízom benne, hogy nem fog megállni a fogyás, és lassan, de biztosan haladok a cél felé :)
Tulipann!
Kitartás a gyüminapra! Ha nagyon ne, bírod, egyél diót, mogyorót vagy mandulát, ezt is lehet, ezek is gyümölcsök (de nem a sózott fajta).
Meg fogod látni, holnap reggel már biztos lesz eredménye a mérlegen.
Kitartás, ne add fel..ez a lényeg...meglátod 1-2 hét után nem lesz szenvedés ez az egész..jol fogod birni:) Igan, köszönöm...
51. nap, keményítő..tepsis krumplit eszem ebédre...hogy haladtok?
Én még csak a 4. napon, a hasam érzem h jobb, de eddig mégcsak ennyi, készülök lelkileg a holnapi gyüminapra!
a -8 az elég jól hangzik kisvadóc:)
hello csajok!
50. nap:) fehérje...este nagyon jo volt a torna meg a szauna...tök jol érzem magam..még egy kis szolival is megajándékoztam magam:) holnap is megyek tornázni:) kitartás...ne adjátok fel...én 8 kg-nál vagyok..és szerintem a végéig olyan 10et le tudok adni..az 18 kg összesen:) wáóóó:)
Irjatok kivel mi van?
Szép jó reggelt mindenkinek!
Köszönöm a bíztatást, rám is rám fér, mert már eléggé el voltam keseredve, hogy nem fogyok. Most már bízom benne, nem lesznek ilyen "semmi" napok.
Vikica!
Jó étvágyat a salidhoz! Nekem ma gyümölcsnap van.
Mindenkinek sok sikert! Kell nekünk ez a sikerélmény :)
Szia nikol30!
Jaj, ügyes vagy, hidd el ezután jön majd a java:) Igy tovább!
Sziasztok lányok!
Nekem is beindult megint a fogyásom - 4kg nekem is :-)Olyan boldog vagyok , kell is ez a gyümi nap végén!Holnapra olyan fini zöldségsalit csináltam , h csak na :-)+csirkemell (a fehérje napból nem hagyom ki a húst az tuti)!
Nikol sok gratula , van akaratod az tuti!
én lehet feladtam volna , ha 3 hétig nem mozdul a súlyom!Erős csajszi vagy!Húzol magaddal azt tudtad???:-)
Jó éjszakát mindenkinek és fogyós napokat!
Jó reggelt mindenkinek!
36. napom, szénhidrát, reggeli mérésnél -4 kg. Végre ismét beindult a fogyás. Senki ne ijedjen meg, ha kb. 3 hétig stagnál, mert újra be fog indulni. Nagyon rossz a stagnálós időszak, de erősnek kell lenni ilyenkor, nem szabad abbahagyni. Bízom benne, hogy több ilyen már nem lesz. :)
Szép napot és sok-sok erőt mindenkinek!
Kisvadóc!
Gratulálok a szép eredményhez, csak így tovább! Meglesz az áhított álomsúly! :)
Ja, és persze mindenkinek gratula az eddigi eredményéhez!
Gyöngyi!
Milyen volt a síelés?
Üdv itt Tulipann!
Sok-sok erőt és kiatrtást a fogyihoz! Itt szinte senki sem egyszerre kezdte, de a célunk közös :)
Hát, szerintem az lenne a jó, ha vacsira is ennél pár falatot, a vacsorát 6-ig fogyaszd el. Nem tanácsos éhezni, mert a szervezet ilyenkor elraktároz, nem tudja mi van, és éhezéskor nem fogsz fogyni. Érdemesebb azért pár falatot enni, legalább gyümölcsöt, ha más nem esik jól.
Szerintem :)
Sziasztok!
Énis ma kezdtem gyüminappal, nemárt elsőnek kis méregtelenités, látom bonaty mi vagyunk itt az ujoncok:) hajrá lányok! Én tavaly már egyszer megcsináltam -13kg, szval tuti hatásos.
Üdv
Igen,igen :-)
Szerinted az jó , ha ebédre eszek egy normális adagot és vacsira már nem eszek semmit?
De aranyos vagy! :)
Ez a helyes hozzáállás!
Majd együtt sikerül, biztatjuk egymást, és nem lesz semmi gond.