Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Vajon van-e értelme a szelektív hulladékválogatásnak? fórum

Vajon van-e értelme a szelektív hulladékválogatásnak? (tudásbázis)

ma 21:44
Talán van.
ma 21:32

Szerintem van értelme.

anekdota következik: a világ vezető országában egy bakter olvasta, hogy a tartálykocsin lévő bárca szerint nyersolajat szállít déli irányba...majd ugyanez a szerelvény, ugyanezekben a tartályokban tejet visz északra...-húha, ennek fele sem tréfa, gyorsan bejelentette a hatóságoknak, mit is látott...

jöttek is, és megkérték fáradjon velük a legközelebbi pályaudvarra, mutatnak valamit. Egy olyan tartálykocsinak a belsejét mutatták meg, aminek a bárcáján látta, mit is szállít...nos duplafalú volt, méghozzá a legjobb, nagyonerős szilikon tömlőből...így szállíthatott egyik irányba olajat, visszafelé a bélelt szilikontartályban tejet...

tudom..ez nem szelektív, de talán érdekes..

ma 21:22
Van.
ma 18:38

[link]

Ezt a videót egy projekt keretén belül láttam,érdekes.

Én eddig is szelektíven gyűjtőttem ezután is így fogom.

6. Enissa (válaszként erre: 4. - Ágio8405)
ma 18:03
Egy erről szóló videót osztottam meg hulladékos fórumon, csak budapesti. Ue. a helyzet.
5. Enissa (válaszként erre: 1. - TamThor)
ma 18:01

Már több fórum indult a témában.

Amit én tapasztaltam, nekünk van a háztartási, a papír és a műanyag, alumínium, üvegek részére kuka.

A konyhai-háztartási hulladékot külön viszik.

A többit egybe öntik, hiába gyűjtjük külön.

Csepelen a testvéreméknél külön voltak színek szerint az üvegeknek konténerek. Pont látta a testvérem, amikor a különgyűjtött üvegeket egybe öntötték.

ma 18:00
3. 55Judit (válaszként erre: 1. - TamThor)
ma 17:47
Mi saját kukában gyűjtjük a kommunálist. A szelektívhez kaptunk hatalmas kukát a cégtől, abba lehet rakni a papírt, műanyagot, fém dobozt. Külön napokon ürítik a 2 féle hulladékot.
2. libikóka (válaszként erre: 1. - TamThor)
ma 17:46

Igazából megfordult a fejemben.

Mert én is azt láttam,,hogy a 4 konténer tartalma ugyanabba az autóba megy.

Hacsak az autó nem valami elkülönített belül.

ma 17:43
Többen is mondták nekem, hogy amikor elviszik a szemetet, mindent összedobálnak. Én is meggyőződtem róla, saját szememmel láttam, hogy ugyanazzal a kocsival viszik a kommunálist és a szelektívet. Hogyan működik ez valójában? Tudja valaki?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook