Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Teszt 5 nappal mensi előtt fórum

Teszt 5 nappal mensi előtt (beszélgetés)

6. Alnisa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 07:37
5 nappal előtte nagyon korai, még simán mutathat negatívat, ha baba van akkor is, főleg ha egy kevésbé érzékeny tesztel csinálod. 2 nappal mensi előtt azonban már azért jóval nagyobb az esély, hogy valódi eredményt kapj.
5. Ágio8405 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 18:37
Igen. Túl korán teszteltél. Menni előtt 1-2 nappal esetleg mutathatja, de az a ritkább.
tegnapelőtt 17:56

Én nem várt napján teszteltem olyan halvány pozitívat, hogy nagyon kellett nézni hogy lássam. Most 6 hetes vagyok.

Szóval az én tapasztalatom szerint nem érdemes előtte tesztelni, mert csak elkeseredsz.

tegnapelőtt 17:15
Van olyan a DMben, hogy Viola Extra korai terhességi teszt. De szerintem erre ne alapozz semmmit, csak ha tényleg nem bírod ki. A napok meg úgyis eltelnek, még ha nehezen is és akkor majd előbb-utóbb megbízható eredményt kapsz.
tegnapelőtt 16:21

Nekem 3 héttel az elmaradt menstruáció után is negatívat mutatott, pedig terhes voltam.

Legyen ahogy szeretnéd.

tegnapelőtt 16:14
Sziasztok lányok, szeretném megkérdezni, hogy van-e esély arra, hogy egy terhességi teszt valódi eredményt mutasson 5 nappal a várható menstruáció előtt és hogy negatív eredményt fog-e mutatni, akkor is, ha terhes lehetek és csak később derül ki... elég türelmetlen és ideges vagyok. Köszönöm

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook