XI.kerületiek: Ha valami baj lenne a tűdőszüréskor, akkor még aznap hívnak? (tudásbázis)
4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Apeeng)
máj. 8. 21:07
Igyekszem, szóval azonnal, a tüdőszürő napján hívtak volna?Nem nappal, napokkal később?
Nagyon köszönöm a segítséget.:)
3. teletabby
máj. 6. 22:07
Az értékelés több napot vesz igénybe. Sajnos nagyon kevés túdőgyógyász orvosunk van, időbe telik az értékelés.Türelem! Ha bármi probléma felmerül, keresni fognak. Csak pozitívan! Minden rendben van, rendben lesz!
2. apeeng (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 6. 19:23
nyugi..az Újbudai tüdőszűrő nagyon le van terhelve, a nejem is sokat várt. Egyébként alaposak, nem tévednek. Légy velük türelmes, ha baj van, már hívtak volna.(azonnal)
máj. 6. 18:54
Tegnap voltam, de beutalóval, mert van allergiás asztmám, így nem kellett fizetnem.Ma reggel 8 körül felkerült egy beteg dokumentum a tárhelyemre, de nem eredmény volt, csak az állt benne, hogy elvégezték a szűrést, hogy időpontom van.De semmi egyéb..Én persze bepánikoltam, de hívtam őket, utána még munka előtt, de a hölgy azt mondta, hogy akkor már hívtak volna, meg nem kaphatom meg csak az időpontomon az eredményt, ami még 2, 5 hét.De valóvan így van?Mármint, ha már felkerült valami az eeszt-felületre, azt már kiértékelték?( Csak, most nem kaphatom meg a lelelet)