Mikor nem illik ehető képet tenni egy tortára? (beszélgetés)
8. Kacsahercegno (válaszként erre: 4. - Pötibaba)
2025. máj. 6. 08:54
Hát az csak egy fotó cukorból/ostyából, nem az illető lelkét vágod ketté, szerintem ez ennyire nem mély. :D Bár én is osztom hogy rettentő gagyi és feltételezem tele van ételfestékkel, de biztos van amikor a gyermek erre vágyik, én pl. egyszer gyerekkoromban lófej alakú tortát kértem, az is vicces volt, hogy egy "levágott" lófejből falatozunk, de finom volt :D
7. hottie (válaszként erre: 1. - Pötibaba)
2025. máj. 6. 08:30
Szerintem ízléstelen a fényképes torta, giccses és szomorú is egyben, soha nem rendelnék ilyen tortát.
6. Violet18
2025. máj. 6. 08:30
De ha úgy szeretem majd megeszem?
5. elbb
2025. máj. 6. 05:26
Hàt ez az übergagyi kategória. Én sem lennék képes senki arcképébe belevágni és falatozni. Szóval szerintem semmilyen alkalomra nem illik.
4. pötibaba
2025. máj. 5. 21:42
Bocsánat, saját fényképes tortára gondoltam. Nekem furcsa felvágni például egy gyerek fotóját és megenni.
3. andi6020 (válaszként erre: 1. - Pötibaba)
2025. máj. 5. 18:09
Illik vagy sem, sosem ennék meg egy képet.
2. Kacsahercegno (válaszként erre: 1. - Pötibaba)
2025. máj. 5. 17:38
Olyanokra gondolsz, hogy pl. a halotti toron az elhunytat ábrázoló torta?
1. pötibaba
2025. máj. 5. 17:12
Én nem vagyok a híve ennek az ostyalapos-képes dolognak eleve. Szerintem vannak esetek, amikor nem is illik megenni egy képet. Szerintetek?
További ajánlott fórumok:
- Egetett cukorbol keszitett diszites tortara mennyire tartos?
- Milyen tejszínt használjak tortára, amit keményre jól fel lehet verni és tartósabb? (kivéve Hulala)
- A csokit 2 kanál olajon megolvasztjuk és a tortára öntjük. - Ha ezt írják, az gőz fölötti olvasztást jelent?
- Marcipán bevonatú emeletes menyasszonyi tortát szeretnék. Milyen fajta tortára lehet marcipán bevonatot készíttetni?
- Hogyan csináljak túrós stabil krémet a tortára?
- Ostyaképes tortát készítek. Ha ma teszem rá a tortára a képet, akkor az nem fog holnapra teljesen elázni?