Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2015 őszén születendő babák fórum

2015 őszén születendő babák (beszélgetés)

❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯
2015. febr. 27. 19:15

Én is örülök mindenkinek, aki volt vizsgálaton és minden ok. Már én is nagyon várom, valószínüleg jövő hét csütörtökön megyek először, akkor leszek 6 hetes.

Harmony86: Nekem is az 1. trimeszterben kellett menni fogorvoshoz, belgyógyászatra az első babánknál, de engem ha jól emlékszem a védőnő küldött, a kiskönyvvel, nem a nőgyógyász. Nálunk 10. hét után lehet menni kiskönyvet csináltatni, de biztos mindenhol más a szokás.

2015. febr. 27. 12:41
gratulálok a jó eredményekhez! :) én holnap leszek 8 hetes, van még itt velem egyidős kismama?
2015. febr. 26. 19:24

kész a két vérvétel eredményem is az egyiket holnap adják oda a toxoplazmát. hepatitis kész bár nem tudom mit jelentenek amik írva vannak

HBSAG TOVÁBBK

TOXOPLAZMA G.AT (Synlab)

CYTOMEGALO VIRUS AT (Synlab)

PARVOVÍRUS B19 AT (Synlab)

na majd kiderül

410. f799cac10e (válaszként erre: 406. - Harmony86)
2015. febr. 26. 19:23
köszi.itt most nem adtak , a 10 hetes 5 naposról van ,meg a 7 hetes 2 naposról, mondta hogy majd 16 hetesen adnak újat. de mondta hogy nő szépen
2015. febr. 26. 19:17

Sziasztok!

Gratulálok minden kisbabás csoporttagnak!

Első babás, új tag vagyok a csapatban :)

Most vagyunk 8 hetesek, már túl vagyunk az első orvosi vizsgálaton. Erős szívhangja van a picinek, és a doktor szerint jó helyen van beágyazódva. Most várok az első vérétel eredményére.

Tüneteim nekem is hasonlóak mint nektek, mell fájdalom, hányinger illetve nekem gyomorégés. De szerintem az utóbbi a rendszertelen és egészségtelen evéstől van. Ugyanis ha valamit megkívánok, akkor az tuti hogy nem a legegészségesebb étel, az utóbbi időben kenyéren és felvágotton élek, ami tudom nem jó. De nem bírom a főt étel illatát, a főzés kész kínszenvedés.

Ami nálunk most nagy kérdés, hogy ki legyen a doktorom és hol szüljek. Van egy nőgyógyászom akit a mai napig nagyon szeretek, ha lehetne nála szülnék, csak az a gond, hogy ő egy bp-i magánklinikán vezet szüléseket. Sajnos, ezt nem engedhetjük meg magunknak, így jelenleg kereső fázisban vagyok. A védőnőm a kistarcsai kórházat javasolta, van valakinek itt tapasztalata az ottani orvosokkal? Vagy esetleg egy budapesti megbízható, lelkiismeretes dokit tudna ajánlani valaki?

2015. febr. 26. 19:16
Gratula csajszik, jó ilyen jó híreket olvasni! :)) Alig várom a keddet :))
2015. febr. 26. 19:05
Micsoda csodás eredmények, gratulálok lányok. :) Én szurkolok mindenkinek továbbra is. Remélem mindannyian ilyen szuper eredményekkel büszkélkedhetünk majd! :D
2015. febr. 26. 18:33

Sziasztok! :)

Megjöttem az első orvosi vizsgálatról, minden rendben van, jó helyen van a babóca. :)

Méhem nagyságából megállapítva kb. 6 hetes vagyok, ami pontosan igazolja a fogantatás dátumát. :) Tehát nálam nem a menzesz szerinti kort fogják nézni, ahogy azt jól gondoltam. :)

A 12 hetes ultrahangra kell időpontot kérnem a Szülészeti Klinikára.

Csodálkoztam, hogy azt mondta, hogy a 12 hetes ultrahang és a vérvételen kívül előtte nem kell mennem sehova.. :O

Pedig első terhességemnél elküldött belgyógyászati vizsgálatra, EKG-ra, meg fogorvoshoz is. Vagy ezek második trimeszteri vizsgálatok? Lehet már nem jól emlékszem..

Hát én tuti elmegyek sztk-s dokihoz is ultrahangra, mert én nem bírok a 12. hétig várni! :) Látnom kell Őt, és hallani, ahogy dobog a szíve! :)

Hercegnő! Gratula a nagyon szép eredményekhez!! :)

Kaptál képet is a picikédről?

Sutyi! Szerintem egy naposak lehetünk, ha mindkettőnk babája január 31-án fogant. :) Aztán lehet egy napon is szülünk! :) Izgalmas! :)

405. f799cac10e (válaszként erre: 404. - 37403e3af4)
2015. febr. 26. 15:25
köszi
404. 37403e3af4 (válaszként erre: 403. - F799cac10e)
2015. febr. 26. 14:19
Jaj de jó, gratulálok a szuper eredményekhez :) csak így tovább a végéig :)
2015. febr. 26. 13:25

12 hetes genetikai ultrahang kész minden jó kifejlett minden szerve mondta a doktor úr hogy szépen fejlődik nagy baba lesz. a kombinált is kész 10 munka nap után küldenek egy sms amiben lesz egy kód és az alapján tudom meg az eredményt majd ki kell nyomtatnom mert a nőgyógyász nem kap belőle.

genetikai ultrahang eredményei:

CRL: 65 mm

BPD: 19 mm

HC : 72 mm

AC : 57 mm

FL: 7.6 mm

Tarkóredő vastagság NT: 1.4 mm (normál érték)

A koponya alakja, csontosodása, normálisak. az orrcsont ábrázolható. a nyaki régió normális. mellkas alakja szabályos,a tüdők normál echogenitásúak. a szív normál tengelyállású. a gerincen rendellenesség nincs. ép hasfal, köldökzsinór eredés. a rekesz valamint a hasüregi szervek megjelenése normális.ép négy végtag. gyomor és hólyagtelődés kimutatható.

402. regina092 (válaszként erre: 401. - 37403e3af4)
2015. febr. 26. 13:22
Ezzel én is így vagyok, nagyon várom én is a következő uh-t. :) Minden egyes nap izgatottság. Főleg így az elején nagyon nehéz a várakozás. Minden egyes pillanatban őt néznénk és éreznénk. :)
2015. febr. 26. 11:12
Én is több tesztet csináltam, pontosan 3-at, egyet a nemvárt napján, és utána köv. Nap meg azután. Persze nem erősödtek meg őrülten, viszont azóta sem jött meg hála istennek, szóval már nem hiszem hogy tesztelek :)nagyon várom a jövő hét hétfőt, remélem láthatom az én apró babámat, a kis pulzáló szívecskéjével együtt :) aznap leszünk 6+2, és bocs hogy ennyiszer leírom de annyira izgalmas ez az egész és olyan boldogságos :D
400. Kriszti 86 (válaszként erre: 399. - 21d4c4976e)
2015. febr. 26. 09:21
Szia, örülök nagyon!
2015. febr. 26. 08:49
Ma hajnalban csináltam egy uccsó tesztet, és sokkal jobb lett, mint a tegnap délutáni, úgyhogy megnyugodtam :) Nagyon várom a keddet, hogy mit fognak mondani :)))
398. f799cac10e (válaszként erre: 397. - Regina092)
2015. febr. 26. 07:57
genetikai ultrahang és kombinált teszt 10900 ft. igen ez mutatja ki. köszi majd írok mi lett
397. regina092 (válaszként erre: 395. - F799cac10e)
2015. febr. 26. 07:48
Ez a Down-kóros vizsgálat lenne? Azért kell fizetni? Sok sikert kívánok neked, és várjuk az eredményt. :) Szép napot!
396. regina092 (válaszként erre: 383. - Ludmilla1986)
2015. febr. 26. 07:45

Ludmilla1986 :)

Az az igazság, hogy múlthéten én már voltam uh-n csak akkor még nagyon fiatal volt a picibaba ahhoz hogy megmondja nekem hogy mikor fogok szülni, ebből kifolyólag hogy pontosan hány hetes vagyok nem tudnám biztosra megmondani, de kb 6-7 hetes lehetek. Majd jövőhét végefelé biztosak leszünk benne. Persze ebből azt szeretném kihozni hogy a tünetek nálam még nyugodtan jöhetnek, mert igazán benne vagyok az első trimeszter közepébe. Egyébként én már itthon vagyok, leginkább egyedül, nem dolgozom már, tehát ha valami baj van, vagy rosszul érzem magam szerencsére nem zaklat senki, vagy ha erős szagokat éreznék akkor azt biztosan csak én csinálhatom. Szóval ha valamilyen tünet erősödne vagy előjönne azt úgy is le fogom ide írni, tudni fogtok róla. :) Szeretek ehhez a fórumhoz belépni, olyan jó elolvasni a ti tapasztalataitokat, és hozzá szólni 1-2 íráshoz.

2015. febr. 26. 07:38
nemsoká megyek a 12 hetes vizsgálatra 10.45-re van időpontom anyum jön fel pestre és elkísér olyan jó. remélem megcsinálják és nem kell később visszamenni az eredményért. holnap készen lesz a két vérvétel eredményem is kár hogy csak az egyiket adják csak oda a másik a nőgyógyásznak megy.kell időpontot kérnem miatta
394. Ludmilla1986 (válaszként erre: 391. - 21d4c4976e)
2015. febr. 25. 20:50
Szívesen! Persze az ember izgul, úgy én is, pedig 2. baba lesz, de még a 40 hét alatt annyi minden vár majd ránk, hogy muszály egy kicsit lazítani, élvezni a várandóságot, nem félelemben eltölteni! Én egyébként imádtam pocakos lenni, állandóan fülig ért a szám, soha olyan boldog, kiegyensúlyozott nem voltam. Ezért is szerettem volna ismét átélni. Persze utána is maga a csoda, ahogy fejlődnek, nőnek, okosodnak... Bocsi kicsit csöpögős lett, a hormonok :D. Mindenen elpityeredek..
393. Ludmilla1986 (válaszként erre: 392. - Kriszti 86)
2015. febr. 25. 20:39
Hagyd meg azt a 3 tesztet majd a kistesónak :D
392. Kriszti 86 (válaszként erre: 388. - Ludmilla1986)
2015. febr. 25. 19:15
én azért teszteltem ennyit, mert az előző terhességem kudarcba fulladt és engem megnyugtat, ha erős csíkot látok még mindig. legutóbb ugyanis végig nagyon halvány volt. viszont most már, hogy látott doki, nem fogok többet tesztelni, pedig még mindig van 3.
391. 21d4c4976e (válaszként erre: 388. - Ludmilla1986)
2015. febr. 25. 18:39

Teljesen igazad van egyébként!Én ott szúrtam el,amit már írtam, hogy túl sok mindent olvastam, és nem bízom magamban és a babámban. Pedig ennek kell a legfontosabbnak lennie! Le kell állnom a hasonlítgatással és a kutakodásal, mert tényleg őrület. És lehet, hogy igazad van, és a tesztelgetést is abba hagyom, mert ez lesz belőle. Inkább megpróbálok befelé figyelni, hátha súg neme valamit a babócám :)))

Köszönöm neked, helyre tettél :)

390. 21d4c4976e (válaszként erre: 387. - Kriszti 86)
2015. febr. 25. 18:36

Köszi a biztatást! :)Mondjuk azt hozzá kell tenni, hogy akkor csináltam amikor hazajöttem délután és előtte kb. 2 órával voltam pisilni...

Ma nekem is ilyen olyan sírhatnékom van, nem tudom mi lesz velem keddig. Ajánlottak egy péntek délelőtti időpontot, de dolgozom így kértem inkább délutánra. Nem tudom megpróbáljak-e mégis előbb menni.Csak azért akartam inkább jövő héten, mert akkor talán már még több minden látszik.

2015. febr. 25. 18:28

Sziasztok kismamik! :) Öröm benneteket olvasni! :)

Én holnap megyek először a dokimhoz, nagyon remélem, hogy mindent rendben talál. :) Izgatott vagyok! :)

Én is tesztmániás vagyok.. :)) Már 5-öt ellőttem, még többet is csináltam volna, ha van itthon. :D

Amíg orvos nem lát, én is folyamat elbizonytalanodom, hogy tényleg terhes vagyok-e, és nincs-e baj.. Azt hiszem én is túl sokat böngészek a neten.. :)

Tüneteim még mindig nem-igen vannak. Fáradékonyság, aluszékonyság leginkább, és néha enyhe szurkálódás a hasamban. Ma mintha-mintha éreztem volna egy kis rossullétet szédüléssel, de nem az az igazi émelygős-hányós féle. Arra még várok, mert tutira most sem úszom meg. :) Túl szép lenne. :)

Azért is kíváncsi vagyok, hogy mit mond holnap a doki, hogy most akkor hány hetes is vagyok..mert a hosszú ciklusom a kései peteéréssel ezt jól megkavarta szerintem.. :/

Menzesz szerint 7+5 napos vagyok, de peteérés szerint éppen éppen csak beléptem a 6. hétbe.

Tudom, hogy az ultrahang fog majd biztos infót adni, de olyan rossz, hogy még azt sem tudom, hogy melyik hetekre kérjem a vizsgálatokat. :/

Na de holnap majd okosabb leszek. :) Talán.. :)

Én még nem hallottam arról, hogy ártana a magzatnak az, ha meghallgatják a szívverést. Előző terhességemnél minden ultrahangnál meghallgattuk, még 4D-s ultrahangon is. :)

De lehet, hogy orvosa válogatja, meg persze a berendezés modernsége.

Kíváncsi leszek, hogy most előbb kezd-e nőni a pocakom, és hogy nagyobb lesz-e a végére, mint előzőleg. :) Egyelőre szerintem csak egy kis puffadástól nagyobb. :)

388. Ludmilla1986 (válaszként erre: 386. - 21d4c4976e)
2015. febr. 25. 18:10
Csajok én ezt nem értem, miért csináltok új teszteket, ez mire jó, én ezelőtt soha nem is hallottam erről. Én az 1. babánál + teszt után, elmentem a dokihoz, megnézte a kis pacámat, szépen látszott, pedig 5 hetes voltam, de nem csinálgattam teszteket, szerintem feleslegesen idegesítitek magatokat. Ha pl. 2 egyforma csíkotok is van, attól még szerintem történhet baj a 12. hétig bármikor, sőt ha azt nézzük akármikor... Remélem senkit nem bántok meg, nem ez a szándékom... Csak arra akarok kilyukadni, hogy muszáj poz. hozzáálni a várandósághoz, majd a szüléshez, mert sz ember meghülyülne. Én mindig azt tartottam szem előtt, hogy ő az én kisbabám és minden rendben van vele, miért is ne lenne? És a dokim is ezt mondta fő a hozzáállás. Úgyhogy csajok! Bízzatok magatokban és a csodálatos babóitokban!
387. Kriszti 86 (válaszként erre: 386. - 21d4c4976e)
2015. febr. 25. 17:55

Andi, én tegnap hülye voltam, és csináltam reggel egy tesztet, ami most halványabb volt, mint 2 hete, ezért mentem ma dokihoz. de feleslegesen idegesítettem magam. tegnap még sírtam is, totál kibuktam, hogy biztos elhalt.

ugyanolyan tesztet használtál? azt írják, hogy 2-3 naponta duplázódik a hcg. nekem kb. a mensi utáni 35 napon volt majdnem egyforma erős a csík, de nekem tutira középidőben fogant. lehet, hogy neked tényleg később. próbálj türelmes lenni, be fog az erősödni.

386. 21d4c4976e (válaszként erre: 385. - Kriszti 86)
2015. febr. 25. 17:45

De jó olvasni amit írsz :)) Gratulálok! :)

Én most el vagyok kenődve, igazábló nag baj nincs és lehet h csak a hormonok teszik. csináltam ma is egy tesztet, szépen látszik, de meg nem olyan erős mint a kontroll csík. jan 19- en volt az utolsó mensim első napja, ez alapján 5+2 napos vagyok. de ki tudja ha később volt a fogantatás akkor lehet h kevesebb. szerettem volna megnyugodni egy jó erős csíktól, de most lelombozódtam. meg azt hiszem túl sok. mindent olvastam a neten és nem pozitívakat. nem kellett volna...

2015. febr. 25. 17:35

sziasztok, voltam ma dokinál és megnyugtatott, hogy minden ok! volt szívhang, jó helyen van és korának megfelelő méretű (7+4). úgy megkönnyebbültem!

ja, és hasi uh volt, gyönyörűen látszott minden. kérdeztem, hogy meg lehet-e hallgatni a szívdobogást, de azt mondta, hogy nem, mert megijeszti a babát és megemelkedik a hője, ami nem tesz jót neki. ezt még eddig nem mondták nekem soha, pedig már van egy kislányom. mondjuk igaz, hogy akkor nem magándokihoz mentem, hanem a körzetihez.

viszont a gépen nagyon szépen látszott így is a szívverés. olyan jó volt nézni! bepárásodott a szemem.

2015. febr. 25. 17:08

Ja 2 nap is hívtam a dokimat, nem vette föl, vissza se hívott ahogy szokott. Erre ma írt egy SMS-t hogy ausztriában van ezen a héten, baj van, sűrgős, vagy ráér? Jól esett. Úgyhogy én csak valószínüleg jövő hét csütörtökön megyek UH-ra.

Nekem a 12. hétig hüvelyit csináltak, sőt, a genetikai UH-t is hasinak kezdték, de végül hüvelyi lett belőle, mert úgy helyezkedett, hogy másképp nem tudta megnézni a kislányomat. Utána már nem volt ilyen. És innentől a 36. hétig a dokim úgy sem vizsgált, azt mondta, ő nem látja értelmét, de ebben is minden doki más.

❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook