2015 őszén születendő babák (beszélgetés)
A Mira is szép név:) Ezekszerint inkább lányt szeretnél? Megértelek én is lány párti vagyok :))
Oh hát én igazából csak lány neveken gondolkodtam de maradtam a Miránal. Meg beszéltük ha lány lesz én döntök ha fiú akkor a párom.
Akkor nem váratott sokáig magára szerencsére :)
Neveken gondolkodtatok már?
Első lesz! Már vártuk nagyon! 4 hónap próbálkozás után úgy látszik sikerült :)
Szia gratulálok a babádhoz :) Első esetleg a második lesz?
Nincs saját dokim, a lányomat is ügyeletesnél szültem és teljesen rendben volt így :) Terhesgondozásra pedig sztk-ba járok (jártam ). Te szeretnél fogadni valakit?
Sziasztok! Csatlakozhatok? :) Én állítólag 4 hetes és 3 napos vagyok. 2 hét múlva megyek dokihoz. Remélem minden rendben :)
Nektek pedig kislány. Lesz sajat dokid?
Akkor reménykedjünk benne, hogy fiucska lesz :)
Nekunk van egy keresztlanyunk
Imadjuk.de en valahol kisfiút szeretnek. :)
Én csak merem remélni hogy kislány :)
Neked van valami megérzés féléd, hogy kisfiú vagy kislány a baba?
Zoé gyönyörű-. Levente tetszik nekem páromnak nem. :)
Szép nevek :) A Dorián kimondottan tetszik! A név nálunk is megvan már. Ha kislány akkor Hanna lesz ha fiú akkor pedig Levente :) A "nagylányom" neve Zoé Lilien, de csak a Zoét használjuk.
Feszülést én is érzek néha.
A név már régen megvan :)
Ha kisfiú lett volna akkor Dominik, de ez hosszú sztroi (tesómék lopták a nevünket) , úgyhogy Dorián lesz. Ha lány akkor meg Alexa. :))))
Nektek??
Igen voltam akkor volt 5+3 napos,és még csak egy 5,4mm-es petezsákot láttunk ami szabályos volt. (Babát még nem) A doki szerint ez még nem volt annyira nagy baj, de azért én izgulok. :) A sok pisi nálam is meg van, és esténként sokat feszül a hasam alja is. Neveken gondolkoztatok már? Vagy ez még a jövő zenéje?
Uhhhhh. Szerintem ilyenkor még nem okoz gondot.
Voltál már dokinál? Tünet háát nem igazán szerintem. Sokat pisilek,de én eleve sokat iszom. A mellem feszül. Hasam néha mintha görcsölne, de nem menzisen teljesen enyhe. Neked volt ilyen?
Az szép, akkor igazán megérdemeltétek ezt a babát! Gratulálok :) Én január nyolcadikán teszteltem pozitívat, 3 hónap próbálkozás után. Sajnos pont másnap jó magas lázam lett, 40 fokos. Nagyon remélem hogy nem okoz ez gondot a kicsinél. Milyen tüneteid vannak?
Igen első baba. Már 29 hónapja vártuk. Mikor teszteltél pozitívat?
Akkor ti szeptemberben fogtok szülni.Gyertek a 2015 Szeptemberi babák klubba
Szia :)
Jönnék én is,ha lehet :) Jelenleg 6+1 napos a kistesó a pocakomban. Már van egy lányom aki most 13 hónapos, ő meglepi baba volt, a kicsi már tervezett :)
Neked első baba?
Sziasztok!
Azért indítottam ezt a fórumot, hogy meg tudjuk beszélni, ki mit érez, tudjunk segíteni egymásnak.
4+1 hetes vagyok. Dokihoz két hét múlva tervezek menni. :)
További ajánlott fórumok: