Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2015 őszén születendő babák fórum

2015 őszén születendő babák (beszélgetés)

❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯
2015. márc. 5. 18:07
Nekem most a fejem fáj, de gyógyszert nem akarok bevenni, mert nem tudom mit szabad. Reggel nem ittam kávét lehet azért, vagy van most valami front? Ittam most egy kávét hátha jobb lesz. Régebben próbáltam már elhagyni, egy hónapig sikerült és mivel annyira fájt a fejem és nagyon sokszor így muszáj voltam újra kávézni. Tudom nem igazán előnyös terhesség alatt, de azt olvastam hogy egy csésze reggel még nem ártalmas, sőt még a széklet is megindul tőle. :) Szóval nekem muszáj kávézni, bár mostanában nem igazán kívánom. Ti hogy vagytok ezzel? :)
2015. márc. 5. 18:00
Lányok sok sikert a székrekedésre, nekem még ez sincs. Semmi tünet, csak néha fájdogál a hasam. Egyébként olyan jó tanácsokat írtatok le, hogy ha esetleg nálam is előfordulna biztos itt fogom visszanézni az ötleteket, vagy lehet hogy le is írom majd nemsokára.
531. regina092 (válaszként erre: 525. - 52140acbc1)
2015. márc. 5. 17:56

Kedves Brigi!

Nagyon rossz érzés mikor valaki ilyet ír hogy miken ment keresztül. Biztosan jól fog alakulni minden bízz magadban, tudom nem kellene ezt írnom, de már most másképpen indul az egész terhesség mint az előzők, sokkal jobban figyelsz magadra. Én még nem éltem át ilyet, persze nem is szeretnék, de én nagyon sok jót kívánok neked. Egyébként nekem ez az első terhességem és azt hiszem a 40. napra mentem uh-ra ahol azt írták a papíromra hogy 7 mm-es petezsák és embrió árnyék látható. Sok sikert kívánok neked. És remélem végig itt maradsz velünk ebben a csoportban. :)

530. 52140acbc1 (válaszként erre: 527. - Ludmilla1986)
2015. márc. 5. 17:12

Köszönöm, megnyugtattál :) ha bele gondolok, a nemvárt után azonnal mentem. Tavaly júniusban az 5. hét végén látták ugyanezt.

Én nem tudom hova menjek majd, mert a kórházban nagyon rossz az uh, és csak idegesítene, visoznt a dokim 3 hétig szabin lesz.

2015. márc. 5. 16:31
Ja még azt néztem csajok, jó sokan vagyunk az 5. hétben. Én elvileg szombaton lépek a 6. hétbe.
2015. márc. 5. 16:30

Én most semmit nem kívánok.... 2 napja olyan sok a savam, fáj a gyomrom, ég a gyomorszájam és folyamatos hányingerem van, még a hideg is ráz, annyira fáj :(

Jelenleg Rennien élek, még jó, hogy feltalálták, egy ideig-óráig jobb, ha elrágok 1-2 tbl.

Igen érdekes a gyümölcsevés, én nem vagyok valami nagy gyümölcsevő, de a kislányommal mikor várandós voltam nyáron kilószámra ettem a barackot, cseresznyét, dinnyét, mert állandóan kívántam. Tényleg jelzi a baba mi a jó nekik.

527. Ludmilla1986 (válaszként erre: 525. - 52140acbc1)
2015. márc. 5. 16:25

Anno a kislányommal az 1. Uh-n nekem is csak felritkulás volt látható, vérvételen kb. a 33-34. napon voltam és kb. 800 volt a HCG hormon, majd egy hétre rá már petezsák is volt (eü. dolgozó vagyok, így nem bírtam ki, hogy ne ugorjak át egy UH-ra). Én az előzményeket figyelembe véve azt mondom jól tetted, hogy ilyen hamar mentél, szeded majd a hormont és minden rendben lesz, pihenj sokat és tudom nehéz, de ne idegeskedj.

Most a második babával kiszámoltam a 38. napon voltam UH-n (29-30 naposak a ciklusaim), és már látszott a 11 mm-es petezsák, benne még embrió nem (elég szar az UH gép, tehát nem aggódok) és 10 nap múlva kell mennem ismét UH-ra, akkor már lesz szívhang. Szóval nyugi!

526. Mogyi78 (válaszként erre: 524. - Kitke1982)
2015. márc. 5. 15:14
Kívánják a bébik! :D
2015. márc. 5. 15:06

Sziasztok!

Röviden elmondanám az én történetemet.

Tavaly áprilisban elterveztük, hogy babát szeretnénk, májusban megjött, utána már nem. Sajnos csak kémiai terhesség volt, nem tudott kifejlődni, így a 6. héten elment. Ezután augusztusban szintén megjött, szeptemberben már nem. Ekkor viszont nem indult meg a szívhang, és majdnem 12 hét után, októberben spontán elment. Maga volt a pokol az az éjszaka.

Javasoltak 3 hónap várakozást, be is tartottuk és tegnap újra pozitívat teszteltem.

Az előzményekre való tekintettel elmentem ma dokihoz, mert szeretnék táppénzen lenni, egyetértett velem, szedek progipótlást, és pihenésre, fekvésre ítélt.

Utoljára febr.1-jén jött meg, 32 naposak a ciklusaim általában, tehát a nemvárt napján lett pozitív, vasárnap még negatív volt.

Amit ma mondott a doki az a nagy semmi sajnos. 16mm vastag méhnyálkahártya, felritkulás a méhben. Azt mondta 1 hét múlva kontroll, bár korainak tartom azt is, ill. beutalt vérvételre, hogy jövőhéten intézzem el.

Volt már valaki 33. napon így uh-n?

Bocsánat kicsit hosszúra sikerült.

524. Kitke1982 (válaszként erre: 523. - Mogyi78)
2015. márc. 5. 15:00
Akkor úgy látszik hasonlók a "tünetek" Most nekem is lecsúszik naponta egy alma, máskor egy év alatt nem ettem ennyit :) De most valahogy annyira jól esik :)
523. Mogyi78 (válaszként erre: 522. - Kitke1982)
2015. márc. 5. 14:43

Én almát eszem mindig, meg esetleg körtét, és narancsot. A banánt nem is kívánom szerencsére :)

De érdekes régen nem bírtam almát enni, mert mindig olyan savat csinált, hogy már az illatától rosszul voltam kb. Most meg két pofára falom :))

2015. márc. 5. 14:02
Én is hasonló cipőben járok... :( nem valami kellemes. Én úgy tudom, hogy kismamáknak nem ajánlott túl sok banánt enni, mert az is székrekedést okoz. Esetleg erre sem árt figyelni, főleg ebben az időszakban, mikor nincs még idény gyümi csak a narancs és banán kombó a boltokban.
521. Mogyi78 (válaszként erre: 520. - Kriszti 86)
2015. márc. 5. 13:44
:((( Akkor marad a tea , meg a lekvár reggelire. Vagy a frissen csavart citrusok! Köszi az infót!
520. Kriszti 86 (válaszként erre: 518. - Mogyi78)
2015. márc. 5. 11:43
a kakaó székrekedést okoz,úgyhogy azt inkább jobb mellőzni a csokikkal együtt.
519. Kriszti 86 (válaszként erre: 514. - Mogyi78)
2015. márc. 5. 11:41

szia, pont ma reggel hallottam a Morning Show-ban, hogy ha éhgyomorra iszunk frissen facsart narancs-citrom kombót (vagy külön is jó), az segít, mert a savanyú íz összehúzza a beleket és kb. 15 percen belül megindítja a perisztaltikát. én ki is próbáltam, mert ma nekem is vannak ilyen gondjaim és bevált!

meg ami még jó, az egy kanál (szilva) lekvár (ha nincs szilva, más is jó)+valami langyos-meleg folyadék. (víz, tea).

518. Mogyi78 (válaszként erre: 516. - 21d4c4976e)
2015. márc. 5. 11:34

Köszi szépen!

Minden nap eszem gyümölcsöket, levest, most már főzeléket eszem inkább, reggel iszom tejet is, vagyis kakaót :). De tényleg mindent felszipkáz a kis bébim! Hátha most a szilva bejön....lehet eszem rá egy kis kaukázusi kefírt is :D

2015. márc. 5. 11:29
Egyébként nekem a dokim azt monda, hogy ez teljesen normális, lelassul az emésztés, hogy minél több anyag fel tudjon szívódni. A rostok segítenek, hogy ami marad könnyebben távozzon.
516. 21d4c4976e (válaszként erre: 514. - Mogyi78)
2015. márc. 5. 11:28
Hétvégén nekem is nagyon rossz volt,akkorának éreztem magam mint egy hordó, aztán vettünk sok zöldséget és gyümölcsöt, az segített, és minden délelőtt megeszek egy kefírt. Sok rostot kell enni az lazítja a "dolgokat"!
515. Iapetus (válaszként erre: 514. - Mogyi78)
2015. márc. 5. 11:21
Tejeskávé + lekváros kenyér
514. Mogyi78
2015. márc. 5. 11:15

Sziasztok!

Székrekedésre van valami jó tippetek? Most már szilvalevet iszogatok, és aszalt szilvát is vettem...de a hatás egyelőre elmarad :(

Regina drukk az ultrahanghoz! Most már biztos lesz szívhang is :)

2015. márc. 5. 10:50

Hercenő31: Részvétem a nagymamád miatt. És csak annyit tudok neked mondani, hogy kitartást, hamarosan jobb lesz minden hidd el. Szívesen adnék neked most egy kis plusz erőt amivel átugorhatnád ezeket a problémákat. Lehet hogy furán hangzik de én is szeretnék már ott tartani, hogy a baba miatt jönnek már a plusz kilók. :)

Iapetus: Neked gratulálok! :)

Holnap megyek én is fél 3-ra ultrahangra. Ez már a második lesz a 7-8 hétnél járok és remélem lesz szívhang is. :) Annyira izgatott vagyok már.

512. 21d4c4976e (válaszként erre: 509. - Iapetus)
2015. márc. 5. 09:22
Ez nagyon jó hír, gratulálok! :))
511. Iapetus (válaszként erre: 508. - F799cac10e)
2015. márc. 5. 09:01
Jól teszed, hogy mész dokihoz! Részvétem Nagymamád miatt! :(((
2015. márc. 5. 08:59
most méretkezem meg 82,4-ről indultam most 87,2 vagyok
509. Iapetus
2015. márc. 5. 08:55

Sziasztok! Jó reggelt!

Tegnap voltunk dokinál. 5 hetes 10 mm. Minden rendben, jó helyen van. Kaptunk 3 fotót is :))

2015. márc. 5. 08:51
én híztam mióta baba van kb 4,5 kg biztos növekszik odabent. ma megyek a házidokihoz 10.45-re. mert este is szúrt meg picit görcsöl, ez a csikizés reggel meg este de gondolom ez nem baj.a védőnő azt mondta hogy pihenjek sokat ne lépcsőzzek és lehetőleg ne cipekedjek, ez vicces mert a kutyát le kell vinnem a munkahelyemen is van lépcső, és bevásárolni apró dolgokat kell. gondoltam arra lehet azért mert hiába mondják hogy a nagymamám miatt ne idegeskedjek szerdán lesz a temetése, a munkahelyemen még mindig nem akarnak elengedni. este volt egy kis hőemelkedésem is 37,6 volt.
507. szimba
2015. márc. 5. 05:43
Sziasztok! Én az osztályvezetőmnek elmondtam kb. a 9. héten, mert annyi szabit kellett hirtelen kivenni, hogy rákérdezett, nincs-e baj. De én őt nagyon kedvelem, és ő is nagyon örült a hírnek. Ha nem lennénk jó viszonyban, biztosan vártam volna. A kollégáim most sem tudják (ma vagyok 10+6 elvileg), mert velük nem vagyok olyan jóban, nekik majd 12 hét után.
506. 89da411cc8 (válaszként erre: 504. - Regina092)
2015. márc. 4. 18:07

Hát szedem a magzatvédő vitamint, ami nem rossz, mert kevesebbszer jön ki rajtam bármi, mint előtte, de ennyi.

Meg a gyerekeknek is mondom h ne jöjjenek suliba amikor betegek, rosszul vagyok már ha megltáom h fújja az orrát

2015. márc. 4. 17:56
Én az első pozitiv teszt utan elmondtam bent, mert nalunk a fizikai resze is nehez es az irodában meg szet zabaljak az embert agyilag, tehat a stressz nem kicsi...majd egy héttel kesobb kb viszont elkezdtek kiturni a helyemről ezert ugy döntöttem eljövök táppénzre.
504. regina092 (válaszként erre: 503. - 89da411cc8)
2015. márc. 4. 17:41
Húha az nem jó. Próbálsz valahogy védekezni elenne hogy nehogy valami komolyabb baj legyen?
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook