2015 őszén születendő babák (beszélgetés)
Engem Vivinek hívnak, 28 éves vagyok. :)
De jó, hogy Te tudsz háton aludni! :) Én csak hason vagy oldalt! :)
Most még ki is használom a hason alvást, amíg még lehet, mert aztán lesz bajom.. :))
Ma megkaptam a kiskönyvem :)
Én szívem szerint lányt szeretnék, de igazából mindegy csak egészséges legyen :)
Szeretnék kombinált tesztet csináltatni, ugyhogy most azt nézegetem, hogy hova menjek megcsináltatni.
Nagyon izgi:) belegondolni is nagyon jó h akkor derül ki amikor világra jön a neme <3
Nos apa kislány Lia , én meg párttalan vagyok, de talán még egy fiúnak örülnék , de mindegy csak egészséges legyen :)
És ti mit vártok? megérzések? :)))
Reggeliztem,de kijött úgyhogy a ropi a barátom :D Most a 9. hétben járok :)
Esetleg keresztneveket megtudhatok? Úgy egy kicsit személyesebb lesz a beszélgetés! :)
A hasam nekem is szurkál főleg éjjel ha háton fekszem.. :/
Remélem nem lesz tartós ez az állapot, és ez a mai csak egy kivételes eset volt!
Most hanyadik hétben jársz?
Nekem még a hasszurkáláson kívül semmi más tünetem nincs. De sejtem, hogy nem marad ez így sokáig. :)
Annyi esélyt adunk neki, hogy ha én netán ultrahangon meglátok valamit, ami egyértelmű, akkor kiderül ugyebár, de direktben nem kérdezünk rá. :)
Már ha bírunk magunkkal.. :)))
És Ti most kisfiú után mit szeretnétek? :)
Nagyon szép neveket választottatok :)
És az pedig tök szupi h meglepi babáztok :) én tutti nem birnám ki h ne kérdezzem meg h mi a neme :))) de nagyon szupi :)
Sziasztok :) Sikerült végre belépnem a régi profilomba :) Boldog vagyooook !!!
Ha van kedvetek olvassátok a naplóm :)
Nyitok ujat is a kicsi pocaklakómnak <3
Szép neveket választottatok, bármelyik is lesz! :)
Nálunk is vannak esélyes nevek, de majd a vége felé fog kirajzolódni, hogy melyik is lesz a nyertes. :)
Előzőleg is már előre eldöntöttem, hogy Mira lesz a kislányom, de mikor még a pocakomban volt, egyszerűen olyan megérzés jött rám, hogy valahogy nem illik rá a név, akármennyire is tetszik. Nem tudtam úgy szólítani már pocakban sem..én sem tudtam ezt mire vélni..teljesen elbizonytalanodtam. Aztán újra nézegettem a neveket, és mikor kimondtam a vezetéknévvel együtt a Fannit, valami hihetetlen tökéletesnek éreztem. :) Így lett végül Fannink. :) És nem is passzolhatna Rá jobban! :D
Most úgy döntöttünk, hogy "meglepetés baba" lesz, nem kérdezzük meg előre a nemét, mert igazából mindegy, hogy mi lesz. :) Kíváncsi vagyok hogy fogom kibírni addig.. :)
Az első terhességnél mindketten kislányt szerettünk volna, mert csak két gyerkőcöt tervezünk, és egy lányt mindenképp szerettünk volna. Így ezért izgultunk, hogy elsőre összejöjjön. :) Most így már nem kell, mert jöhet bármelyik. :)
Hú..remélem most nem tart olyan hosszan a hányásos időszakod!
Nekem "csak" 5 hét volt, de úgy éreztem, mintha az örökkévalóságig tartana.. :/
Én is vizesedtem a terhességem végén, összességében 20 kg-t szedtem fel, de annak a nagyon nagy része víz lehetett, mert utána pár hét után már semmi felesleg nem volt rajtam. A lábaim jól be voltak dagadva, csak a papucs ment rá, az is nehezen..
Most is félek ettől, mert ugye nyáron nehezebb lesz nagy pocakosan terhesnek lenni, és ilyenkor hajlamosabb az ember a vizesedésre..de azért remélem egyikünknek sem lesz vészes, sőt, el is kerül minket! :)
Szia! :)
Jaj de szép méretek! Gratulálok! :)
Már én is úgy mennék ultrahangra!!! Nagyon be vagyok zsongva, hogy láthassam!! :)
És mire vágytok, kisfiúra vagy kislányra? :)
Szia Léna!
De jó Neked, hogy Te előbb tarthatod a karjaidban a picikédet! :)
Még simán átcsúszhatsz szeptemberre, én is az első terhességem 10 nappal túlhordtam. :)
Remélem most nem lesz így, mert az utolsó napokban már őrjítő volt a várakozás. :)
Köszi, hogy megosztottad a vizsgálatokat! :)
Én majd csak jövő héten megyek orvoshoz, és már változott a vérvételek száma a kb. 2 és fél évvel korábbihoz. Kivették az AFP-t. :)
Sziasztok!
Csináltattam kombinált teszet, de azt hiszem nem azt kellett volna hanem integráltat.A kombináltnál ugyanis nem néztek afp-t.A kérdésem az lenne, hogy akik külön csináltattak afp vérvételt azért is fizetni kell, ill. mennyi idő alatt lett meg az erdmény?
Köszi a válaszokért!
2nap hányás 2 nem :D mi ezt játszuk, most is épp émelygek :( cici iszonyat fáj és puffadok is, egyenlőre ennyi, a kicsi fiammal is hánytam de vele durván, és rengeteg (30kg) viz volt rajtam :( na ezeket remélem elkerülhetjük...
Első babó lesz nálatok?
Szülinapi babóóó, az biztos h a legszebb és legcsodálatosabb ajándék lesz :)
Nos hányni 2x 3x hánytam, és a 2.terhességem, már van egy majd' 3éves kisfiam , vele 9 héttől mindent !!! hánytam 17.hétig :( most pedig 2 nap jobb 2 nap hányás :( reméelm abba marad... és azt is h te szerencsésebb leszel és semmi hányás nem lesz :D