Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2015 őszén születendő babák fórum

2015 őszén születendő babák (beszélgetés)

❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯
353. Kriszti 86 (válaszként erre: 347. - 21d4c4976e)
2015. febr. 24. 14:14

szia Andi, nekem hüvelyit akart csinálni a doki az első babánknál, de mondtam, hogy én csak hasit kérek. azon is szépen látszott a baba, mondjuk igaz, hogy már 8 hetes voltam.

esetleg megpróbálhatod először egy hasival és ha nem olyan spéci a gép és nem látszik jól, utána jöhet a hüvelyi. szerintem ez elsősorban gépfüggő.

352. 21d4c4976e (válaszként erre: 351. - Mogyi78)
2015. febr. 24. 13:39
Gratulálok a kicsihez!! :)))
351. Mogyi78
2015. febr. 24. 13:24

Sziasztok!

Ma vagyok 7 hetes, és ma voltam az első ultrahangon! Mindent rendben találtak, 1 bébink van aki már 9,5 mm-es! :) 4. lombikra sikerült, így nagyon boldogságosak vagyunk!

Most már csak dokit kellene találnom. A Kaális dokim a Szent Imre kórházat ajánlotta, és ott több orvos is felsorolt, akiket ő jónak tart....De én egyiket se ismerem, így nem lesz egyszerű a választás. Mert persze mindenkiről írnak rosszat és jót is :).

2015. febr. 24. 09:31

Köszönöm a válaszokat :) Valahogy csak kibírom :D

Igen első baba lesz, ezért is nem tudtam.

349. szimba (válaszként erre: 347. - 21d4c4976e)
2015. febr. 24. 08:57

Szia! És sziasztok! :-)

Legelső alkalommal engem a doki hüvelyivel vizsgált, de rögtön elküldött hasira is (akkor voltam aszerint 8+3). A 12.heti a genetikai lesz (kombinált teszt), az is hasi.

348. 37403e3af4 (válaszként erre: 347. - 21d4c4976e)
2015. febr. 24. 08:44
Szia, üdv köztünk. :) Elvileg a 12.hétig csak hüvelyivel néznek, de nem tudom pontosan. Gondolom első baba lesz :)
2015. febr. 23. 20:50

sziasztok! Igyekszem visszaolvasni holnap, hogy megismerjelek titeket :) Pénteken teszteltem először pozit, kb. az 5.hetben vagyok :)

jövő heten megyek először dokihoz. mire számítsak az első uh hüvelyi lesz? :S

2015. febr. 23. 09:24
ma még dolgozom meg szombaton utána csak 7-én kell mennem addig szabi meg szabadnap , sok elintézni valóm lesz. házidoki , talán vérvétel , menni az elkészült vérvétel eredményért pénteken, utána jelentkezni nőgyógyászhoz mert az egyik eredmény hozzá megy. pajzsmirigy rendelésre jelentkezés, 12 hetes ultrahang csütörtökön. önkormányzatba menni apasági nyilatkozatért, ja meg fogászat
345. Léna79
2015. febr. 22. 17:09
Mindenképp meséljetek majd az UH-ról. Nekem most úgy néz ki,hogy a 18 hetesig nem biztos,hogy lesz. :( Az meg március 31-én esedékes.Ez persze korántsem jelenti azt,hogy kibírom. :D
2015. febr. 22. 15:03
ohh nekem valamikor áprilisban lesz a 12 hetes 😊 igazából a márc.2-t várom elsősorban, az lesz az első uh-nk 6+2 hetesen, es nagyon remelem hogy minden rendben lesz 😊
2015. febr. 22. 12:06
már várom a csütörtököt a 12.hetes ultrahangot
2015. febr. 22. 12:05
én ma 4.15 kor felébredtem mert éhes voltam :) 5.15 kor nem bírtam tovább felkeltem bekapcsoltam a tévét és ettem egy picit utána visszaaludtam
341. Léna79 (válaszként erre: 340. - Harmony86)
2015. febr. 22. 08:11

Köszi a linket :)

Ezt a vitamint szívből tudom ajánlani,mert nagyon jó. Nem mellékesen nekem anyukám védőnő, családi barátunk a nődokim,úgyhogy messze nem PR dolog van benne.(Magyarul egyik sem kap részesedést a vitamingyártótól,hogy ajánlja).És a saját bőrömön,leleteimen és a babán is látom,érzem,tudom,hogy klasszisokkal jobb,mint az Elevit volt.

2015. febr. 22. 07:52

Jó reggelt kismamik! :)

Akik voltak már ultrahangon, és kaptak képet a kis pindurkáról, azok nem teszik fel ide, hogy gyönyörködhessünk bennük? :)

Nem tudom, hogy ismeri-e valaki ezt az oldalt, én ez alapján válogattam neveket az első terhességemnél. :) Beírod a vezetéknevet, és kiírja a legjobban hozzá passzoló keresztneveket. :) Még szúkíteni is lehet a keresést, ha van egyéb kívánság. :)

Akinek még nincs konkrét név a fejében, annak jó lehet itt böngészgetni. :)

[link]

Ki hogy van ma? :)

Köszi Léna a terhesvitamin nevét! :) Majd kíváncsi leszek a dokim melyiket ajánlja! :)

Már nagyon várom a csütörtököt! :) Csak ne telnének ilyen lassan a napok! :)

339. regina092 (válaszként erre: 338. - F799cac10e)
2015. febr. 21. 06:59
Én is szerettem volna minél tovább dolgozni a munkahelyen, de nálunk vannak káros tényezők. Röntgenzek, közben ott van még a hangyasav, a légkondi, és még a 3 műszak. Jövőhéten megyek utolára dolgozni,
2015. febr. 20. 23:30
egyre fárasztóbb a meló nemrég végeztem mindig délutános vagyok , jó lenne március végéig kihúzni
2015. febr. 20. 23:27
ma voltunk először a védőnőnél a picurral ,majd ha megtudom hogy dolgozom két hét múlva írnom kell neki még a héten vagy ahogy megtudom , és akkor kijön látogatni.jövőhetem nekem is húzós lesz még jó hogy szabin vagyok , házidoki, majd újból vérvétel a pajzsmirigy miatt jó de gyakrabban kell nézetni,majd fogdoki valamikor, 26-án genetikai és kombinált, 27-én lesz kész kb a 2 vérvételem a toxoplazma és a hepatitis, utána nőgyógyász mert a toxoplazmát neki küldik ki.
336. Léna79 (válaszként erre: 335. - Harmony86)
2015. febr. 20. 11:46
Szia! Igen. :) [link]
335. harmony86 (válaszként erre: 330. - Léna79)
2015. febr. 20. 11:43
Szia Léna! Szabad tudni milyen terhesvitamint szedsz? :)
2015. febr. 20. 11:40

Sziasztok kismamik! :)

Nekem még mindig semmi egyéb tünetem nincs a hasszurkáláson kívül..de ami késik, nem múlik ugyebár.. :) A melleim mintha-mintha kezdenének érzékennyé válni, de még nem azon a szinten, mint az előző terhességemnél. :)

Én jövő csütörtökön megyek nődokihoz, de ultrahangra majd csak március 2-án. Előbb nem is szeretnék, csak amikor már biztosan van szívhang. Mert addig csak aggódnék. :)

De így meg a várakozás őrjíti meg az embert.. :)

Én előző terhességemnél is vezettem babanaplót, csak blog formájában, mert én szeretek részletesen lejegyezni mindent, képekkel, videókkal illusztrálni, és ehhez a hagyományos babanaplókban elég kevés hely van. :)

Terhességem kezdete óta máig írom (22 hónapos a Kincsem), és fogom is körülbelül óvodás koráig, de lehet még tovább. :)

Neki fogalmazva, Hozzá szólva írom, kinyomtatom, és nagy korában majd odaadom Neki, hogy tudja mik történtek Vele, miket éltünk át élete első éveiben, amelyekre nem emlékszik. :)

A tesó-naplót is elkezdtem már. :)

Képzeljétek, kislányomnak mondtam, hogy van Anya pocakjában kisbaba, és folyamat jön puszilgatni, hozzá bújni, cirógatni, szeretgetni. :) Remélem ha megszületik is ennyire szeretni fogja a kis testvérét! :) Én azt hiszem most a fellegekben járok! :)

333. Léna79
2015. febr. 20. 11:28

Csajok, van egy nagyon jó kis szerkezet: nadrágbővítő. Én vettem, nagyon hasznos,és nem mellékesen olcsóbb,mintha kismamanacikat vásárolna az ember.

[link]

332. f799cac10e (válaszként erre: 329. - Regina092)
2015. febr. 20. 09:44
én majd ha megtudom milyen a pici fiú vagy lány akkor veszek majd babanaplót
2015. febr. 20. 09:42
én 83 kg-val kezdtem most 85 vagyok 170 magas, a pajzsmirigyem miatt is nem igazán megy a fogyás nekem. ma megyek a védőnőhöz. a munkahelyemen már szóltam aranyosak mondták ne emeljek csak könnyűeket végezzek meg szóljak. hát én lehet csak március végéig fogok dolgozni mert a guggolás és az egész napos állás sem jó már. a nadrágomat már nem tudom begombolni a pocim az nő
330. Léna79 (válaszként erre: 329. - Regina092)
2015. febr. 20. 07:48

Gratulálok a vizsgálathoz.

Fú, nekem nagyon nem jött be Czeizel bácsi vitaminja az előző gyerkőcnél.Viszont a mostani vitaminom csúcsszuper,nagyon szeretem.Nincs mellékhatás, tökéletes vérkép,és most 13 hetesen még egy 1 dekát sem híztam a fogantatáshoz képest,viszont a bébi nagyon szépen fejlődik.

2015. febr. 20. 07:16
Sziasztok! Tegnap voltunk az első vizsgálaton. Minden rendben kb 5 hetes terhes vagyok, és 7 cm a petezsákom. Két hét múlva kell vissza menni, akkor már látható lesz az embrió és a szívhangot is meglehet nézni. Annyira boldog vagyok. :) És a barátnőmtől kaptam egy kismamanaplót. Annyira meglepett vele. Nagyon örülök neki. De sajnos az éjszakai munka már nem ennyire boldogságos. Elképzelhető hogy már most nem bírom? Ti vezettetek kismamanaplót? Jaa, és a Dr. Czeizel magzatvédő multivitaminról mit gondoltok? Ezt kell ma megvennem az orvos ajánlásával. Üdvözlök mindenkit és legyen szép napotok!! :)
2015. febr. 19. 20:51

Csajok a mai napom ujra ramaty...émelygés :(

Reggel UH ..várom mit mondanak kiskönyvért én csak 2 hét múlva azaz 9.hetesen megyek védőnénihez :)

Émelygős mamik NE főzzetek :DDD

Nagyooon rossz volt :D

2015. febr. 19. 19:27
Meg kaptam ma a kiskonyvet :) Lesz dolgom azt hiszem az elkovetkezo 2-3 hétben. 2 műszakban dolgozom plusz még vérvétel fogászat stb.... De már kezdek a faradsagon túl lenni viszont a cicim még mindig fáj :/ Az émelygés is megmaradt. Ti vagytok csajok?
2015. febr. 19. 15:43
Köszönöm a választ a kiskönyvre. Már várom hogy meglegyen. :)
325. regina092 (válaszként erre: 321. - Ewoline_anyuci)
2015. febr. 19. 15:40

Kedves ewoline_anyuci!

Azért nem semmi úgy főzni hogy az ember émelyeg és nem bírja a szagokat. Szenvedés az egész. Ha én ilyen helyzetbe leszek nem tudom mit kezdek magammal. Az biztos hogy nálunk is lesz mindig főtt étel, mert a páromnak szüksége van rá, meg hát nekem is. De elő szokott fordulni, hogy a férjem mondja nekem hogy ma ne főzzek majd holnap. Úgy hogy biztosan a terhességem alatt is megtörténik majd hogy valamikor nem lesz főtt étel főleg ha rosszul leszek. :)

2015. febr. 19. 14:29
Annyira jo ez az egészségügy...kertem a tepeulesunkon levo gyogyitohazba a nogyogyaszatra időpontot, mara lett volna de rákérdeztem es nincs hüvelyi uh ugyhogy lemondtam. Nem szeretnem hogy összenyomkodjanak aztán valami baj legyen...felhivtam a győri terhesgondozot, adtak is időpontot március 2.ra. Na de az meg tobb mint egy het :( raadasul ketszer is megkerdeztek meg akarom-e tartani. Magandokikat meg nagyon draganak gondolom. Ja a neni akivel beszeltem azt mondta, hogy addig menjek el a háziorvoshoz es irassam ki magam addig miutan mondtam neki hogy nem szeretnek dolgozni mivel nagyon pörgős es stresszes a munkám raadasul sokszor kell nehezet emelni. Szoval meg varhatok egy hetet mire tudok valamit a babáról. Mindegy. Holnap kiiratom magam.
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook