2015 őszén születendő babák (beszélgetés)
szia Andi, nekem hüvelyit akart csinálni a doki az első babánknál, de mondtam, hogy én csak hasit kérek. azon is szépen látszott a baba, mondjuk igaz, hogy már 8 hetes voltam.
esetleg megpróbálhatod először egy hasival és ha nem olyan spéci a gép és nem látszik jól, utána jöhet a hüvelyi. szerintem ez elsősorban gépfüggő.
Sziasztok!
Ma vagyok 7 hetes, és ma voltam az első ultrahangon! Mindent rendben találtak, 1 bébink van aki már 9,5 mm-es! :) 4. lombikra sikerült, így nagyon boldogságosak vagyunk!
Most már csak dokit kellene találnom. A Kaális dokim a Szent Imre kórházat ajánlotta, és ott több orvos is felsorolt, akiket ő jónak tart....De én egyiket se ismerem, így nem lesz egyszerű a választás. Mert persze mindenkiről írnak rosszat és jót is :).
Köszönöm a válaszokat :) Valahogy csak kibírom :D
Igen első baba lesz, ezért is nem tudtam.
Szia! És sziasztok! :-)
Legelső alkalommal engem a doki hüvelyivel vizsgált, de rögtön elküldött hasira is (akkor voltam aszerint 8+3). A 12.heti a genetikai lesz (kombinált teszt), az is hasi.
sziasztok! Igyekszem visszaolvasni holnap, hogy megismerjelek titeket :) Pénteken teszteltem először pozit, kb. az 5.hetben vagyok :)
jövő heten megyek először dokihoz. mire számítsak az első uh hüvelyi lesz? :S
Köszi a linket :)
Ezt a vitamint szívből tudom ajánlani,mert nagyon jó. Nem mellékesen nekem anyukám védőnő, családi barátunk a nődokim,úgyhogy messze nem PR dolog van benne.(Magyarul egyik sem kap részesedést a vitamingyártótól,hogy ajánlja).És a saját bőrömön,leleteimen és a babán is látom,érzem,tudom,hogy klasszisokkal jobb,mint az Elevit volt.
Jó reggelt kismamik! :)
Akik voltak már ultrahangon, és kaptak képet a kis pindurkáról, azok nem teszik fel ide, hogy gyönyörködhessünk bennük? :)
Nem tudom, hogy ismeri-e valaki ezt az oldalt, én ez alapján válogattam neveket az első terhességemnél. :) Beírod a vezetéknevet, és kiírja a legjobban hozzá passzoló keresztneveket. :) Még szúkíteni is lehet a keresést, ha van egyéb kívánság. :)
Akinek még nincs konkrét név a fejében, annak jó lehet itt böngészgetni. :)
Ki hogy van ma? :)
Köszi Léna a terhesvitamin nevét! :) Majd kíváncsi leszek a dokim melyiket ajánlja! :)
Már nagyon várom a csütörtököt! :) Csak ne telnének ilyen lassan a napok! :)
Sziasztok kismamik! :)
Nekem még mindig semmi egyéb tünetem nincs a hasszurkáláson kívül..de ami késik, nem múlik ugyebár.. :) A melleim mintha-mintha kezdenének érzékennyé válni, de még nem azon a szinten, mint az előző terhességemnél. :)
Én jövő csütörtökön megyek nődokihoz, de ultrahangra majd csak március 2-án. Előbb nem is szeretnék, csak amikor már biztosan van szívhang. Mert addig csak aggódnék. :)
De így meg a várakozás őrjíti meg az embert.. :)
Én előző terhességemnél is vezettem babanaplót, csak blog formájában, mert én szeretek részletesen lejegyezni mindent, képekkel, videókkal illusztrálni, és ehhez a hagyományos babanaplókban elég kevés hely van. :)
Terhességem kezdete óta máig írom (22 hónapos a Kincsem), és fogom is körülbelül óvodás koráig, de lehet még tovább. :)
Neki fogalmazva, Hozzá szólva írom, kinyomtatom, és nagy korában majd odaadom Neki, hogy tudja mik történtek Vele, miket éltünk át élete első éveiben, amelyekre nem emlékszik. :)
A tesó-naplót is elkezdtem már. :)
Képzeljétek, kislányomnak mondtam, hogy van Anya pocakjában kisbaba, és folyamat jön puszilgatni, hozzá bújni, cirógatni, szeretgetni. :) Remélem ha megszületik is ennyire szeretni fogja a kis testvérét! :) Én azt hiszem most a fellegekben járok! :)
Csajok, van egy nagyon jó kis szerkezet: nadrágbővítő. Én vettem, nagyon hasznos,és nem mellékesen olcsóbb,mintha kismamanacikat vásárolna az ember.
Gratulálok a vizsgálathoz.
Fú, nekem nagyon nem jött be Czeizel bácsi vitaminja az előző gyerkőcnél.Viszont a mostani vitaminom csúcsszuper,nagyon szeretem.Nincs mellékhatás, tökéletes vérkép,és most 13 hetesen még egy 1 dekát sem híztam a fogantatáshoz képest,viszont a bébi nagyon szépen fejlődik.
Csajok a mai napom ujra ramaty...émelygés :(
Reggel UH ..várom mit mondanak kiskönyvért én csak 2 hét múlva azaz 9.hetesen megyek védőnénihez :)
Émelygős mamik NE főzzetek :DDD
Nagyooon rossz volt :D
Kedves ewoline_anyuci!
Azért nem semmi úgy főzni hogy az ember émelyeg és nem bírja a szagokat. Szenvedés az egész. Ha én ilyen helyzetbe leszek nem tudom mit kezdek magammal. Az biztos hogy nálunk is lesz mindig főtt étel, mert a páromnak szüksége van rá, meg hát nekem is. De elő szokott fordulni, hogy a férjem mondja nekem hogy ma ne főzzek majd holnap. Úgy hogy biztosan a terhességem alatt is megtörténik majd hogy valamikor nem lesz főtt étel főleg ha rosszul leszek. :)