Walk aerobic (beszélgetés)
Sziasztok!
4 kilcsi futás 30 perc alatt, majd 5.6 km/h sebességgel 7 fokos emelkedőn felfelé tempós galopp, szintén 30 percig!:)
Nem egészen 700 kcal-t is elégettem.
Van mit, basszus!:) Van bennem kalória jócskán!:)
Pussz!
Tony Hortonnal voltam ma délután is!!!! :)
Sculpt 5-6 43 perc
Ja, és még két 3 kg-os súlyzó is.
Helló Mindenkinek!
:)
Bátran kijelenthetem, hogy rossz hangulat és letargia ellen az egyik legjobb orvosság a MOZGÁS!!!!:) És a POZITÍV GONDOLATOK!
Nos, futottam 30 percet, majd tempós gyalogoltam 7.1 km/h-val szintén 30 percet (3.57 km).Összesen 7.57 km-t tettem meg 60 perc alatt.
Most pedig zuhany és átugrok még egy kis barnulásra.
Pussz Mindenkinek!:)
Mai tornám: The Biggest Loser Workout - Last Chance Workout (61 min) (Fitness)
Ez egy kicsit laza, amolyan öregasszonyos torna volt. Viszont a tegnapi Réka után jólesően ellötyögtem rá.
Sziasztok!
Letepertem ismét egy órát a gyilkos futópadon!:)
7.44 km-rel dicsekedhetek!:)
Mozduljatok Ti is, itt a tavasz és a nyár a nyakunkon!:)
Sziasztok!
7.5 km-t futottam most 60 perc alatt.
Nagyon-nagyon király volt!:)
Ma összesen 15.22 km-t nyomtam le a padon. Juhúúú, de jóóó!:)
Most pedig irány a tus!
Szépségeset Mindenkinek!:)
Hihi, szerintem futni én sem fogok oda soha!:)
De most futottam megint 7.72 km-t egy órácska alatt. És még délután is készülök elkövetni egy hasonló produkciót.:)
P90 master sweat 5-6 43 perc
Jaj, de elfáradtam!!!
Én már két napja tartom a délutáni light-os evést! :)
Pécsre soha nem fogok elfutni, az biztos. Talán bicajozni!!!!
Nekem könnyű, mert a bicajon a km óra, csak a tekerési időt méri, ha megállunk azt nem. Nem mintha olyan sokat álltunk volna! :)
Na, jó egy pici jégkrém erejéig!
Hát akkor lábra fel!
Helló!:)
Neeem, azt azért még nem vállalnám be. Talán majd egyszer!:)
A kaját 15-e óta tudom tartani (ööö...az már 3 nap :D) és menni fog most már a fogyás is!:) Picit agykontrollozok is mellé.:)
Szép napot Nektek!:)
Oké számláljuk így, jó ötlet, nekem is minden vezetve van, mit mennyi idő alatt tettünk meg:) nekem még a múlt hetet is be kell íri a számlálómba, akkor voltak tornák, ma is volt gyúrás.
Naplóírással is el vagyok maradva:(
Amúgy van még lábam, elég nagy:))jó volt ez a 4 nap:)
Még egy ja!
Kriszta, Göncöl csak mi vezetjük a számlálót?
Mannának naplója sincs már, kááááár.
Szóval azt gondoltam, hogy Göncöl túráira és a bicajtúrákra is kitalálhatnánk valami "adomány percet"!
Mert sejtem, hogy ezek után Göncölnek sem volt kedve tornázni, és mégis mozgott egy csomót.
MI lenne ha hármas osztó lenne a szabály?
Pl.: én vasárnap 97 perc alatt tekertem le a 27 km-t és ezért 97/3= 32 percet írhatnék be.
Göncöl meg megnézi a menetlevelét, hogy mennyi idő alatt tette meg a távokat és osztana hárommal?
Vélemény?
Ja, ma
J.M. ripped in 30 20 perc (elég volt!)
P90 master sculpt 5-6 43 perc
Sziasztok!
Csak kicsit tűntem el!
Én is bicajoztam a hétvégén 27 km-t. És én is sokat ettem! ):
Hú, Göncöl! Van még lábad? :)
Manna, Pécsre is futva mész? Jobban vagy?
Kriszta, a földlapátolás videót honnan szerezted? Megint találtál egy jó kis ütős tornát?
Vaczila nincs kedve helyettem óratervet írni? Neked biztos gyorsabban menne! Én mondom a feladatokat, te meg hivatalos formába önötd! :)
Milyen jó ajánlat, nem igaz? :)
szombaton Jari love Get ripped to the core 60 perc, tegnap Bob harper: warrior jóga, 60 perc.
Ma földlapátolás, tehát pihenőnap!:-)
:)
Köszönöm, valamivel jobb, de nem sokkal. Nem tudom miért, de ahogy öregszem, egyre jobban gyötörnek a menses tünetek. Régebben észre sem vettem. Biztos a hormonjaim szórakáznak velem.:)
A futópadnak is jár ennyi csendes pihenő!:)
Puszi!
Sziasztok!
A szájam még mindig nincs betapasztva.:))) Rúgjatok seggbe!:) De holnap HÉTFŐ!:) Uh, már hányadik!:D
A futópadom igazolt szabit kapott mára, mert irtózatosan görcsölök......
Remélem Mindenki jól van!
Pussz!
Sziasztok!
Hát, nem voltam a héten se:) ügyes edzést és kaját illetően. De most futottam 60 percet, 7.46 km-t.
És holnap is fogok!A számat is betapasztom, basszus.:)
Szerdán 20 perc kbell, csütörtök Jari Love get ripped 1000 (Ursa, ez brutális..:-DD), ma 5 perc kbell.
elértem a 69 kg-ot!:-))