Walk aerobic (beszélgetés)
Göncöl, nyugodtan tegyél be 1 órát a tegnapi túráról!:-)
Vaczila, jössz te is?
Sziasztok!
5000?
Akkor lenullázom a számlálómat és indul Veletek az 5000-es buli!:D
sziasztok, 5000 perc?? 20-ától, hmm az tegnap volt
voltam 2 teljesítménytúrán a hétvégén és most leszakadok, egyik 30km volt a másik 25 durván haajjjj:))) akkor csinálom is a percszámlálót, de ma nem csinálok semmit:)
Uhhh.... Bakker mától 5000 perc?! Tuti! Most??!!!
Oksi-boksi, de én is holnaptól lépek be. Igazi zsírégető aerobickal és a közelembe nem lesz step pad. :D
Rendben!!! Mehet!!! De akkor legye ellenőrzés is, mert anélkül mit sem ér!
Olyankoat írunk majd egymásnak, hogy na-na! Meg fel a hátsóval! MIt lustálkodsz!!
:)
Szép napot!
Mabiztos nem tornázok, de majd holnap!!!
Uncsi csaj kilőve!
Hogy hívják, csak hogy tanulhassak más "kárából"! :)
Én benne vagyok! Bár csináltam magamnak, de a közös jobban működne!!!! :)
Mennyiről és mikortól?
Naná, hogy itt sem vagyok! DE ti hol vagytok?
Tegnap nem tornáztam, ma szeretnék, de előtte legalább egy bekezdést meg kell írni! :)
Úgy tűnik én csak mániákusan tudom a dolgom végezni! :)
Na látod? Megy ez neked!
Ma én is fogok tornázni, még nem tudom mit majd valamit keresek. Viszont csak olyanra tudok tornázni ami a gépen vagy mert a dvd -m bemondta az unalmast, úgyhogy most nem lesz nagy választékom egy darabig.
Halihó!
Lányok, ma már kemény 59 percet voltam képes tornázni!!! Shoulders &arms 5 és 2 kg-os súlyokkal.
Könnyen tanulok, igaz? :)
A lábaim viszont fájnak, izomláz és valami egyéb meghatározhatatlan. Holnap cardio féleség jönne, érdekes lesz? Úgy járok, mint aki be....
Na, mindegy! :)
Nem baj, a fő hogy rendbe jöjj teljesen. A torna majd szépen menni fog, nem kell egyből olyan sokat. Rosszul fogalmaztál. Helyesen: Lányok, ma MÁR kemény 30 percet voltam képes tornázni!
Válasz: ez igen, nagyon ügyes vagy!!
Kemény 30 percet voltam képes ma tornázni!
Komolyan a képes szón van a hangsúly, vonszoltam magam ide-oda, aztán abbahagytam!
Nem sok értelme lett volna!
Ti csak ügyeskedjetek!
Csak óvatosan!!!! :)
Mára lett valami nyoma? Kék folt, húzódás?
Remélem nem!!!!
Sziasztok!
Tegnap 40 p futás.
Sziasztok!
Szép napot!!
Továbbra is P90X, vagy újra vagy nem is írom .... :)
Nem akarok már beteg lenni! Ezt leírom.
Szóval Chest and back 52 perc; Nell 8 perc és némi hasizom.
Vagyok, csak lakást pakoltunk.:-) én fegyencedzettem, tappoztam, gyógyultam. ma már jön valami lendületesebb.
Bbibe, örülök, hogy tetszik! de nem kell várnod, hogy elkezdd, napi 6-7 perc az egész edzés.:-)