Walk aerobic (beszélgetés)
Szia Ursa!:)
Uh, hát a 44 km-del Te sem panaszkodhatsz!:)))
Nagyon kitartó vagy és biztos zselés nyerged is van!:D
Az hát!:)
Köszi!
Köszönjük a virágot!!! :)
Vaczila, remélem jobban vagy?
Szombaton 44 km-t tekertünk, hegynek fel, völgynek le. Tudom az Alföldön lakunk, de a férjem mindig talál valami durván emelkedős szakaszt! :)
Sziasztok!
60 percet szobabrinyóztam ebéd előtt, mivel este érek haza későn, így akkor ma is elsunnyognám a mozgást...
Hajlamos vagyok rá, no!:)
Puszi!:)
Szia Vaczila!
Vigyázz Magadra és jobbulást a térdednek!
úh az rossz, vigyázz magadra!
nekem a tátrába fordult ki az egyik térdem, azóta nem tökéletes sajnos, sokszor érzem:S
sziasztook, na mostmár jövök egyet, visszaolvastam , hű de pörögnek a percek. Annyi melóm van, kaptam egy másik melót is a helyemen, persze az enyémet is el kell végezni, szóval éppen csak be szoktam kukkantani. Tornák mennek, hol kondi hol spinning, hol túra:)Pl elkezdtük múlt hétvégén az országos kéktúrát, Írottkőről indultunk és megcsináltuk az első szakaszt Sárvárig. Hát 86km-t mentünk 3 nap alatt, jó kemény volt, főleg mert 2 nap a cuccot is kellett cipelnünk:S Ursa jövhétvégén én is bicajozom egyet:) aztán pünkösdkor megkerüljük a Balcsit:)
Nagyon ügyik vagytok de tényleg és remélem mindenki jól van!
P90 MS sweat 5-6 43 perc
+ 10 perc sexy abs now 7x20; 1x50
tegnap semmi, mert egész este 8-ig földmunka volt a kertben, ezért az esti műszakra nem volt segítségem a 3 törphöz. Mire megetettem, fürdettem, ágyba tettem, elaltattam őket, kinyúltam teljesen.
most alvásidő alatt:
rr2 fél kilós lábsúllyal
15 perc BWO+
össz: 55 perc torna
Mai tornám: Gilad - 60 Minute Low Impact Workout
Ez most jól esett, bár az egyik hasizom gyakorlat kifogott rajtam.
Ma már nincs ünnep, és mégis sokat ettem.:D
Tehetséges lány vagyok!:)
No, ennek utána böngészek, mert tényleg nagyon fáj a popóm.:(
Köszönöm!
Ha tudtok hasonló progit..szóljatok, most tesztelés alatt vannak.
Az interval timer progi milyen? Mert én találtam olyat, amire be lehet állítani, hogy milyen intervallumokban sípoljon, mondjuk 2-4 perc...talán a Time Runner Lite volt....aha...az...távolságot és időt is meg lehet adni, Androidos: [link]
P90 master sweat 5-6 43 perc
Nagyon elfáradtam, érezhető a kiesés!
+10 perc hasizom
Zsuzsa, jó az a program!!!
Én ma interval timert kerestem a telefonomra, de csak demo verziót találtam, amit 10x lehet használni.
Ilyenre...azaz ilyesmi progira gondoltam...de még keresgélek, próbálgatok:
60 perc Réka, 15 perc BWO+.
na meg takarítás, ezerrel.:-)
39 perc 13,67 km 20,8 átlag
Káva felé - emelkedő is van benne!!
Szerintem lehet! Csak a nyeregcső méretét kell tudni és bármilyen kiegésíztőt adnaka bicajos boltban!!!
Azért biztos furcsán néznek majd! :)
Nekem tetszik az ötlet!
Zselés nyerget lehet tenni a szobabrinyóra is???
Tudom, ez olyan tipikus szőke nős kérdés.:)
Hát itt vagyok! (Ha esetleg hiányoztam volna!)
:)
P90 master 43 perc + 10 perc fekve tárogatás és kinyomás 4 és 2 kg-os súlyzókkal felváltva - kar remegésig!!! :)
Tojástörős szobabicaj? Micsoda dolgokat találnak ki? :)
Még ma tervezek bicajozást mára!!!! Kaptam a nyuszitól zselés nyerget, ki kell próbálni!
Hű, ehhez én asszem túlságosan is szőke vagyok!:)
61 perc :) s.eggtörős szobabicaj volt tegnap.:)