Walk aerobic (beszélgetés)
Egy pasi göndör fejjel, nőies mozdulatokkal. Kicsit nekem visszatetsző, de jó tornái vannak. Itt megtalálod. És a többit is.
Mi az a Gilad?
Olyan edzéseket írtok, amiket 4 napja keresek a google-ban. Én maradok a jó öreg taposónál meg a walk fitnél. :D
Ejnye Ursa drága, magácska mit művelt má' megint?
Ma lógtam. Tegnap lenyomtam egy majdnem egész triceps-mell. Basszus, ennyi fekvőtámaszt.....és a súlyzók alatt is úgy nyögtem, mint állat. Szerencse, hogy nem voltak itthon a szomszédok. Lehet azt hitték volna, hogy most bazi jó nekem :-)
Nekem ma csak a lélegzet marad! Mármint jó lenne ha kapnék levegőt! ):
Eszem megáll, most miért letem megint beteg?
Ti csak ügyesen tornázzatok!
Sziasztok!
Nem lógok, csak nem írtam :-). Illetve de, ma lógtam. Tegnap Cathe Friedrich Butts And Gutts. NA ez nem lesz a kedvencem. Még akkor sem, ha olyan kemény lesz a seggem tőle, hogy visszapattanok, ha seggreesek :-)
Már tudom mi az a haskerék! Lelked rajta! :)
Rajta!!! Nagyon nehéz lehet!
Bát dáthás vagyok, de gondoltam megpróbálom a mai előírt tornát, mivel súlyzós és lassú.
Nagyon jól esett, így végigcsináltam!
Shoulders & arms 5 és 2 kg súlyokkal.
Teeeee, hát én sem úgy értettem, hogy azt írtad, hogy baj (aha, már értem Vaczila döglött verebét! :) ), csak most tényleg kíváncsi voltam a véleményetekre, hogy így érhetek el változást? :)
Egyébként a valaki azt írta, hogy a cardio core a legkönnyebb, ezért azzal kezdtem. De azt hiszem nincs jelentősége, mivel csak pár perccel kezdem.
Rékát tervezek mára, de végre megvan a 3000 percem!
már fekvőtámaszoztam. Haskerekezni is fogok, rémes egy szerszám!:-DD
Teee, hát én nem úgy írtam, hogy ez baj, vagy hogy nem jól csinálod! csak a legelső Nell-nél én is el akartam ájulni, ráadásul féltettem a térdeimet, úgyhogy átérzem a helyzetedet.:-)
Melyiket csináltad?
1. Maximum impact
2. Cardio core and stretch
3. ultimate challenge
4. peak energy
ez a nehézségi sorrend, az első a legkönnyebb, érdemes ezzel kezdeni. Amúgy Nellnél már a bemelegítéstől el lehet fáradni, mert az is vagy 6 perc.:-)
Jó jó, azért nem kell megmagyarázni hogy a döglött veréb alszik! :))
Én mára walkot tervezek, időmtől függően, de 5 mérföldest szeretnék .
Na, akkor ezt beszéljük meg! Tudományos alapon :)
Arra vigyázok, hogy a térdemet ne erőltessem, tehát a mozdulatok nem rettentő lendületesek.
A tüdő: az a bajom, hogy hiába tornázom és bicajozom már évek óta rendszeresen, de ha felmegyek egy aluljáróból a lépcsőn, akkor mire felérek, akkor kapkodom a levegőt. Ez elég fura, de ....
Tony Horton cardiója is ugrálós, de fele annyira sem, mint Nell-é, tehát nem okoz légszomjat.
Na, ezért gondoltam, hogy fokozatosan el kezdem edzzeni a tüdőmet, hogy egyre többet bírjak.
Hát remélem érthető, hogy mit akartam kihozni ebből!? :)
Szóval vélemény?
És különben is hol vagytok?
Ursa, amíg bele nem jössz, ne ugrálj Nell-nél, hanem maradj a talajon! Mintha leslie lenne, akkor sem a térded, sem a tüdőd nem csinálja ki. Én is úgy kezdtem, aztán ahol tudtam, ott álltam rá a normál gyakorlatra.
ma 15 perc vegyes erősítés jutott ki nekem.:-)
Core synergetics
+ 6 perc Nell McAndrew
Ne kuncogjatok hangosan!!!:)
Borzasztó mennyire nem bírom az ilyen ugri-bugrit. Pedig ez jól követhető és látom, hogy nem kellene, hogy ennyire kinyírja a tüdőmet.
De mostantól gyakorolok!!! NIncs más hátra!
(Még hogy a Davina kevés.... hajaj! De jó lenne!!!)
Szerintem én a kangoon is meghalnék (csak úgy átvitt értelemben)
Ursa én is azt gondolom, hogy csak meg kell találni azt a mozgásformát, ami tetszik, és azt csinálni. Mert tök mindegy, kinek mi a hatásos, ha nem örömmel csináljuk. VAgy legalábbis a jó hatását érezve.
Ma váll, hát biceps-eztem. Jól esett. Végre nem köptem ki a tüdőmet :-).
Kriszta, mintha lenne ilyen belly blitzem valahol :-).
RR4 felsőtest és popsi, plusz 12 perc Belly Blitz.
Próbáljátok meg ez utóbbit, én még ilyen jó hasprogramot az életben nem csináltam.:-)
Itt vagyok:-D! Davina power of 3. Nekem kicsit kevés volt, de alapjában nem rossz.
Rékázni fogok mostanában megint, mert a nem tornázás miatt az erőnlétem kissé mínuszba fordult.:-(