Walk aerobic (beszélgetés)
Manna, köszi! a blogot ma szüntettem meg, mert nincs időm rá..az itteni naplómat is lenulláztam, és csak ide fogok írni egyelőre.. Momentán ennyire van időm.:-)
most fürdetünk, aztán vacsora, hússütés a felnőtteknek, padlizsánkrém-gyártás és vasalás a mai menüm. Meg egy kis swing (kbell).
Imént futkostam 30 percet (4 km), majd tempós gyalogoltam 15 percet. (1.74 km)
Összesen 45 perc,5.74 km, 454 kcal!
Puszillak Benneteket!
Ismerős történet...
Én azon csodálkoztam, hogy egy hosszabb zabálós időszakot követően nem híztam csak szűk 2 kg-ot.
Pedig a zabálás nálam tényleg zabálás, és nem két napig tartott!:D
Minden esetre örüljünk annak, hogy nem híztunk!:)
Becsüljük is meg!
És hajrá Kriszta!:)
Szia Kriszta!
Olvastam a blogodat!
Biztos nem egyszerű szembesülni egy állapottal, ami tartósnak bizonyul, de minden csupán hozzáállás kérdése.
Kívánok erőt, hitet, türelmet és kitartást Nektek!
sziasztok!
vagyok, csak próbálom összekapni magam..kb. 2 hete nem tornáztam, egyszerűen lelkileg nem vagyok rá képes. Nagyon nehéz balázzsal, és főleg, hogy már tudjuk, mi a baj, így duplán nehéz...de szeretjük, nem adjuk fel, küzdünk, csak most kicsit több a hullámvölgy, mint az emelkedő.
ma már mozgok valamit, szerintem bellezni fogok.
Remélem, jól van mindenki!:-)
:D
Így érthető, hogy kómás vagy napközben.
De legalább a mozgást letudtad.
Szia Vaczila!
Mááár túl vagy rajta???
Hány órakor pattantál ki az ágyból, hogy ilyen friss vagy és fess?:)
Nagyon ügyes vagy, én még most tejes kávézom, és ébredezek!:)
Sziasztok!
De nagy itt a pangás!:)
No, az elmúlt két napban én sem mozgolódtam, de előbb lefutkostam 50 percet (6.3 km - 509 kcal), és a jövő héten minden nap fogok futni!!! Ez itt ígérem meg most Nektek!
Most viszont várnak a tételek és a meleg víz, meg a szappan!:D
Szép estét Mindenkinek!
Most szálltam le a futópadról.
Kitikkadtam, mit ne mondjak!:) De meg van rá az okom!
30 perc intervall edzés volt:5 perc bemelegítés, majd 11 sprint, közte gyors gyaloglás(60 mp). A sprintek 60-90 másodpercesek voltak, és 10-10.5-11-11.5-12 km/h-val futkostam le őket.
A 30 perc végén gyors gyalogoltam.
Ez 4.18 km lett.
Majd 1 fokos emelkedőn sétafika 30 percig, de nem akart lemenni a pulzusom.:S
Ez 3.1 km lett.
Összesen 7.28 km - 660 kcal
Megyek teregetni!
Pusszantás!
Semmi nem történik, majd bepótolod mindkettőt!
Semmiről nem maradsz le, a munka is megvár!:)
Se nem tornáztam, se nem kapáltam ..... (pedig volna mit!)
Mi lesz így belőlem!!!?????
Délután futottam (most kivételesen nem éccaka :D) 45 percet.(5.64 km - 462 kcal) Úgy, de úgy izzadtam, hogy csak na.
Ti is így vagytok vele?
Az időjárás teszi?
De rendes Csajszi vagy, hogy nem nyomsz fel!:)
És még hiányoznék is!
Helyes!:)
Hacsak nem szólok, hogy miket irkálsz!!!! :)
De hiányoznál, szval men szólok!!! :)
Megnézem!!!
Áh, én nem vagyok profi edzésterv ügyileg.:)
www. body. builder.hu--->Edzéstervek--->Kezdő szintű otthoni alapedzésterv nőknek
Remélem nem vágnak ki innen, hogy ezt belinkeltem.
Tegnap nem tornáztam. De izomlázam az volt! :)
Manna, milyen edzésterv? Te csináltad?
Bizony emelgessünk! :)
Helló!
Csöpögök most is!:)
30 perc futás, majd 30 perc tempós galopp zsírégető tartományra ügyelve. (7.11 km - 595 kcal)
Ursa!
Én is erősítésbe kezdek ám holnaptól a futópad mellett. Bizony nem elég a fogyáshoz a kardió, ill. aerob mozgás.
Rubint Rékázni fogok, illetve leporolom a súlyzóimat és elkezdek egy kezdő itthoni edzéstervet nyomni ezerrel!:)
Marta Montenegro Method - ebből van a három M, ami most látom, hogy csak kettő (MM21), a 21 pedig a percek száma és a napok száma.
Teljes programot kínál 3 hétre, van erősítés, cardio, szóval minden.
Én csak úgy ki akartam próbálni. Egyébként a "jutyubon" (soha nem tudom mit lehet leírni vagy mit nem) bele tudsz nézni a gyakorlatokba.
Ahogy olvastam a véleményeket az erősítő rlszt találják unalmasnak a többiről igen pozitívan nyilatkoznak, volt aki sokat fogyott - persze diétázott is mellette.
Nem hogy nem próbáltam, azt se tudom mi az. Világosíts már föl nehogy tudatlanul kelljen meghalnom. (Majd egyszer.)
Amúgy már csöpögök én is, de még nem a tornától, egyszerűen a melegtől, na meg attól, hogy hogy most végeztem a főzéssel és a konyha már igen csak meleg. Kint meg már tombol a hőség, pedig most fogok még dolgozni menni.
Szerintem is gyűljünk!!! :)
Nekem ha időm nincs is írni a naplómba, akkor is megnézem, hogy itt mi történik!
Csöpögni kellene ma is! :)
A tegnapi kínlódástól izomlázam, főleg a lábamban. Ez biztos az endurance hatása. Érdekes ez a torna! Csak 21 perc, de szerintem nagyon rafinált (he értitek mire gondolok?). Vaczila nem próbáltad még?
Manna, tudom, hogy futópad párti, ezért nem kérdezem!
Kriszta, Gönczöl, Zsuzsa? (nem hagytam ki senkit?)
Olyan izé vagyok! Biztos az időtől!
Főzök egy kávét, kértek?