Walk aerobic (beszélgetés)
Sziasztok!
Dehogynem jövünk Vaczila, kivéve mikor nem!:)))
Tény, előző héten sem szuperáltam jól edzés ügyileg, de kaja ügyileg sem.Ez van...Azért a Dunának nem megyek emiatt!:)
Most épp csöpögök...Az izzadságtól.:) Mert végre futottam 40 percet (5.03 km - 404 kcal).
Úgyhogy csak gyűljünk itt kérem szépen.:)
Hol vagytok! MIndenki eltűnt?
MM21 endurance - ból 15 perc.
Pedig 21 perc az egész, de annak ellenére, hogy csak kicsit ugrál, nem bírtam tovább. Nagyon felpörgette a pulzusomat és attól elfáradtam (vagy úgy éreztem?), hogy kapkodtam a levegőt.
Jari Love 30 perc - nagyon fáradtnak éreztem magam, szóval nem kínlódtam tovább. Tudjátok ez az ólmos érzés. De megizzadtam rendesen!
Itt mindjárt esik!
Get ripped with Jari Love kb. 50 perc
Ezt még nem csináltam, de ez is tetszett! Csak a szokásos! :)
Elfáradtam!
Sziasztok!
Előbb futottam 30 percet és tempós gyalogoltam is ugyanannyit! (7.37 km - 585 kcal)!
Pussz!Rohanok.
Na, jó de ezek csupa olyan esetek, amiben nem lehet vigyázni!
Én szépen, szabályosan tekerek, de arra hogy gyorsan megy egy autó hogy vigyázzak?
Vagy szépen, ügyesen üldögélek az asztalnál és a csillár egy darabja úgy dönt, hogy lezuhan ...
MOst hogy vége a gyakorlatnak, tényleg kényelmesebbek lesznek a napjaim, bár amennyire el vagyok maradva a házimunkával ... :) Na, de az nem szalad el!
Tegnap tornáztam egy fél órát, gyilkos gyakorlatok a Bodyrocktv-ről. Kicsi izomlázam volt ma reggel. De már elmúlt!
Füvet nyírtam reggel, de nem bírtam tovább olyan meleg van! Nálatok is?
Szégyen szemre előző héten trehány lusta disznó voltam, és csak kétszer környékeztem meg a futópadot.:S
Most viszont tepertem 30 percet, majd gyalogoltam 1 fokos emelkedőn ismételten 30-at.
Azért meg kell valljam, engem a tempós gyaloglás is kitikkaszt, hiszen közben folyamatosan magasan tartom a pulzust, és ez azért kiveszi az emberből az erőt.
(Összesen:7.13 km - 565 kcal)
Futás után icipicit vádliztam RR Alakreform újságja alapján. Majd szétégett szegény vádlim, pedig alig csináltam vmit:S :
-vádlierősítés guggolásból 4 X 30
-egylábas vádlierősítés:4 X 15 lábanként.
Van még mit gyakorolni...
Szép estét!
No, mi fagyiztunk is!:)És bohóckodtunk egy sort!:)
Én hiszek a jelekben. Neked talán csupán annyi lehet az üzenet, hogy figyelj jobban Magadra lelkileg, testileg, óvd Magad, vegyél vissza a tempóból!
Fagyizni mindig kell!!! Még télen is!:)
Hétvégén 117,8 km-t tekertünk, csak kicsit áztunk meg és csak kicsit tört az életemre egy csillár.
Nem értem mi törtétnik, ha hinnék az ilyesmikben, akkor azt gondolnám, hogy valami jelek ezek, hogy vigyázzak!
Na, de mire?
Sziasztok!
Délután megyünk fagyizni a Csajokkal(tudom, nem kellene :)), így előbb letudtam a futást.
30 perc futás 4 km
Majd 35 perc tempós gyaloglás 1 fokos emelkedőn, figyelve a zsírégető tartományra 3.85 km.
Összesen 65 perc 7.85 km - 620 kcal.
Puszi Mindenkinek!:)
Sziasztok!
Nah, itt vagyok én is, csak most 3 nap kimaradt a mozgásból, vizsgáztam. Persze, ez elég hülye ürügy...:)
De most pótoltam. Futkostam, tempós gyalogoltam 65 percet(7.81 km - 627 kcal).
Megyek tusolni és tanulgatok még.
Szép álmokat Mindenkinek!
Sziasztok!
Visszatértem!!! Nem fenyegetés, csak tény! :)
Bicaj 31.73 km 1 óra 32 perc alatt
MOst megyek és csinálok a családnak túrógombócot eper mártással.
Remélem kibírom, hogy ne egyek. Még az étkezés korlátozása nehézségekbe ütközik. Én vagyok a nehézség, nincs meg az a nagy elhatározás, ami visszatartson. Nem eszek sokat, csak úgy "átlagosan", na de nekem azt nem szabad, mert attól hízok! ):
Szép estét!!!
sziasztok, helyzetjelentek:) mennek a túrák hétvégente, hétköznap pedig egy spin egy edzés általában, a fogyásom nagyon megrekedt kilóban, meg mostanába elengedtem magam, de majd újra kicsit összekapom magam, a mozgás megvan az a lényeg, nagyon ügyesen nyomjátok, én is rég walkoztam, nekem hiányzik kicsit.
Kriszta jobbulást nagypapádnak!!
ursa itt is írom, hogy nagyon ügyi vagy:)
Szia!
Ügyi vagy Vaczila!!!
Hűű, hát én is jó rég walkoztam, bár annyira nem hiányzik. Még észre sem vettem, hogy a két walk között mérföldben nincs különbség.
Előbb futkostam 60 percet (7.33 km - 604 kcal).
Megyek és tanulom tovább a jogszociológiát.:S
Jó éjt Mindenkinek!
Szép estét!
Előbb 45 perc futópad (5.74 km - 441 kcal).
Pussz! :)
Szia Kriszti!
Ez nagyon jó hír, jó ezt hallani.
Örülök!
Jobbulást továbbra is!
Szépségeset!
Ebben a pillanatban kapcsoltam ki a futópadot. Csurog rólam a víz, pedig csak 40 percet futottam (5.01 km - 408 kcal).
Nagyon nehezen álltam neki, mert rohadtul éhes voltam. Aztán mégis csak vettem egy nagy levegőt és ugrás, vagyis futás.:)
Ééééés, elmúlt az éhségem!
Jól esett az edzés.
Kriszti:Nagypapád hogy érzi magát???
Puszi!
tegnapelőtt Nell: Ultimate Challenge 30 perc és 50 fekvőtámasz, utóbbitól mérhetetlen izomláz az egész felsőtestemben.
Tegnap 50 fekvőtámasz, 50 felülés. Nem a legtöbb, de ennyi időm volt csak.
Ma vasalás, meg Réka, vagy Nell, még nem döntöttem el.
Sziasztok!
Tegnap este 60 perc futópad (7.31 km).