Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Megcsípett valami fórum

Megcsípett valami (beszélgetés)

14. Channa* (válaszként erre: 9. - Kacsahercegno)
ma 12:42
Sajnos, nem tudok sparyt használni, mert arra is allergiás vagyok:(
13. simple
ma 12:07
Nálam az elmúlt években ilyenné vált a szúnyogcsípés:óriásira duzzad, napokig így marad, közben iszonyúan viszket és nagyon fáj is egyszerre. Utána lesz ott egy seb, ami hetekig ott marad, végül leszárad, de a nyoma utána is meglátszik.
12. Regin_a (válaszként erre: 1. - Boldogzokni)
ma 11:46
Aloevera gél vagy szpré
ma 10:57
Talán az utifű nedve segíthetne ha van nálad a kertben.
10. 80ASIQ
ma 10:47
Vagy végy fel hosszú nagrágot!
9. Kacsahercegno (válaszként erre: 8. - Channa*)
ma 10:32
Igen, főleg, ha véletlen megvakarom, az jelentősen agitálja, fájdalmas is lesz és tovább tart, mire elmúlik. Jó fehér bőröm van, szóval legalább messziről virítanak. Én már nem megyek semmi szúnyogos helyre spray nélkül, volt hogy a kertben kb. 20 csípést szedtem össze fél óra alatt, úgy néztem ki 2 hétig, mint egy leprás.
8. Channa* (válaszként erre: 5. - Kacsahercegno)
ma 10:22

Pont ilyenek lesznek a szúnyogcsípéseim!

Ráadásul, nem múlik el 1-2 nap alatt, hanem minimum 2 hétig olyan ronda.

Lehet hogy púpos szúnyog vagy mille bidges trough (annak nem tudom a magyar nevét), kicsi mint egy szem köles, de olyan mintha égő csikket nyomnál el a bőrödön, utána 3 napig nem alszom a viszketéstől
6. fincsi5 (válaszként erre: 1. - Boldogzokni)
ma 09:50
Ecet
5. Kacsahercegno (válaszként erre: 1. - Boldogzokni)
ma 09:50
Mostanában nekem a szúnyogcsípések féltenyérnyi foltban bepirosodnak, kicsit duzzadtak is, szóval simán lehet az. Én még nem találtam olyan szert, praktikát, varázsigét, főzetet ami bármit segítene, Fenistilben pl. valamire allergiás is vagyok. Az idő segít, meg hogy ne vakard, ennyi. Mielőtt a kertbe mész, fújd be magad szúnyogriasztóval, nekem a megelőzés az egyetlen ami hat, egyébként imádnak a szúnyogok.
4. bnedora (válaszként erre: 2. - Bnedora)
ma 09:49
Csípésre.... (bocsi)
3. Borian (válaszként erre: 1. - Boldogzokni)
ma 09:44
De jó neked, hogy egy csípésed van... én 200-nál hagytam abba a számolást :-)
ma 09:38
Csípéste én is a Fenistilt használom, nekem jó. Lehet ecettel bekenni, v. petrezselyemzöldet rádörzsölni.
ma 09:15
A kertben. Nem szúnyog, vagy ha az, akkor valami genetikai mutáns. Nem fájt a csípés, nem darázs vagy ilyesmi. Boka magasságban támadt. Viszket, fáj is. Mivel kenjem? Fenistil meg a hasonlók semmit se használtak, még a viszketést sem oldották meg. Orvoshoz nem megyek, annyira nem durva. Ötlet kéne, mi segíthet?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook