Vicces topik (beszélgetés)
Két rendőr beszélget:
- Te mivel eszed a tésztát?
- Rádióval.
- Hogy-hogy?
- Tudod, az asszony mindig megkérdezi, hogy: kérsz rá diót?
Piroska odaér a nagymama házához és bemegy.
- Nagymama! Miért olyan nagy a füled?
- Azért, hogy jobban halljalak.
- Nagymama! Miért olyan nagy a szemed?
- Azért, hogy jobban lássalak.
- Nagymama! Miért olyan nagy az orrod?
- Azért, hogy jobban érezzem a sütemény illatát.
- De nagymama! Miért olyan nagyok a fogaid?
- Azért, hogy jobban meg tudjam rágni a répát, amit nekem hoztál.
- De nagymama! Én nem is szoktam répát hozni neked!
- Hát ez nem jött össze - mondta a nyúl és kimászott a nagymama
Élménybeszámoló
Egy asszony megkérte a három lányát, hogy miután férjhez mennek, pár nappal a nászéjszaka után hívják fel, és valamilyen kódnyelven tartson beszámolót a férjük teljesítményéről.
Az első lány így is tett, felhívta az anyát, és azt mondta neki: "Omnia kávé". Az anya először nem értett semmit, de aztán az egyik újságban meglátta az Omnia kávé reklámot :"Élvezet az utolsó cseppig".
Később a második lánnyal is megtörtént a dolog, be is számolt az anyának: "Cardo matracok". Az anyuka azonnal megkereste a matrac reklámot, mely így szólt: "Éld az életet, King Size".
Végül a harmadik leánynak is eljött az órája, és a beszámolója szerint: "British Airways". Mielőtt az anya elájult volna, ezt olvasta a reklám újságból: "Mindkét útvonalon, 7 nap egy héten, naponta ötször".
Miért is ideges az óvónéni?
A gyerek nagyon kínlódott, hogy felhúzza a csizmáját, erre hát odament neki segíteni az óvó néni. Bizony nagyon leizzadt, amire a kisfiú lábára felráncigálta a csizmát, ám alighogy letörölte a homlokáról a verejtéket, a kis srác azt mondja:
- Óvónéni, fordítva van a lábamon a csizma. - A nő látta, hogy a gyereknek igaza van, hát gyorsan lehúzta róla, és ismét nagy kínlódások közepette, most már rendesen felcibálta a kis srác lábára. Ekkor a kisfiú megint csak megszólal:
...- Ez nem is az én csizmám! - A nő egyre idegesebb lett, őrült tempóban lerángatta a gyerek lábáról a csizmát, miközben az folytatta a mondókáját:
- ... hanem a bátyámé, csak ő már kinőtte, és ma reggel ezt adta rám azanyukám. - Az óvónő már lilát látott, de uralkodott magán. Ismét ráadta a kisfiú lábára a csizmát, pedig még mindig nagyon sok tuszkolást igényelt a művelet. Na, végre, gondolta az óvónő, majd megkérdezte a gyereket:
- Pistike, hol a sapkád? - Mire a gyerek:
- A csizmámban!
Favágó versenyt rendeznek a kanadai favágóknak, amit egy cingár figura nyer meg. A verseny után megrohamozzák a riporterek:
-Hogyan tudta megnyerni a versenyt?
-Kérem, én edzettem!
-Na és hol edzett?
-A sivatagban!
-De hiszen a sivatagban nincs is fa!
-Mire a győztes favágó jelentőségteljesen felnéz:
-Ja, már nincs!
:DDDD
Egy híres olimpiai atléta összegyűjti a barátait, szurkolókat és riporteleket a luxus villájában, hogy ünnepeljék a kiemelkedő eredményeit.
Mondja a barátainak:
- Már nagyon únom ezt a sok pletykát a hormonokról és sztereoidokról, ha nyersz akkor mindenki azzal vádol, hogy csak azért nyertél mert azokat használtad.
Ebben a pillanatban belép az atléta mamája, kezében egy egyméteres uborkával.
- Édes fiam, már számtalanszor kértelek,.... használd a fürdőszobát és ne a kertbe menjél pisilni!
Lothar Matthaus az újonnan kinevezett szövetségi kapitány hiába edzi kőkeményen a magyar válogatottat, csak nem akar menni a játék a fiúknak. Felhívja hát a német válogatott edzőjét Rudi Völlert, hogy segítséget kérjen:
- A játékot először bóják segítségével gyakoroljátok! ? tanácsolja Völler, majd néhány nap múlva kíváncsian érdeklődik az eredmény után:
- Na, hogy ment a játék?
Matthaus vigasztalhatatlan:
- A színes bóják 3:1-re vertek minket...
Két futball bíró ül a kocsmában, beszélgetnek. Amikor elmúlik éjfél, bezár a kocsma, de tovább szeretnének még beszélgetni. Mondja az egyik bíró:
- Gyere, elmegyünk hozzám, aztán iszogatunk még.
Odaérnek, ajtót nyit az asszony, csattan is egy pofon:
- Hol jártál, te szerencsétlen ? Elmúlt éjfél, és még felhoznád a haverodat? Na tűnjetek innen!
Mondja a haver, hogy nem baj, majd felmennek hozzájuk. Odaérnek, a feleség ajtót nyit:
- Szia, szívem. Jé, itt a barátod? Gyertek csak be, üljetek le, iszogassatok, cigizzetek nyugodtan, majd kiszellőztetek.
Elámul erre a vendég:
- Hogy-hogy a te feleséged ilyen kedves, engedékeny?
- Hát tudod, vett egyszer egy kutyát, amelyik ha piás vagyok, megharap. Hazajöttem piásan, belémharapott a dög. Felmutattam neki egy sárga lapot. Másnap megint érezte a piaszagot, megint belémharapott, megint felmutattam a sárgát. Harmadnap is megharapott, felmutattam a piros lapot, levittem pincébe és feldaraboltam egy bárddal.
- De hogy jön ez a történet ide?
- A feleségemnek is két sárgája van már!
A 10 legidegesítőbb női kérdés a foci EB alatt:
Kik játszanak az izék ellen?
Átkapcsolnál amíg megnézem a Lucecítát?
Te, a Figónak van felesége?
Szerinted melyik csapatnak szebb a meze?
Akinek nincs labdája, az miért fut?
A hosszabbításra is kiváncsi vagy?
Összesen hány félidő van?
A németek miért rúgnak olyan erősen?
Te, azért lassítják a képet, mert a Vitray már öreg?
Idősebb Fradi-szurkoló készülődik az esti meccsre. A felsége nézi, amint férje csupa zöld-fehérbe öltözik. Egyszer csak megszólal:
- Apukám, ahogy elnézlek, Te jobban szereted a Fradit, mint engem.
- Anyukám, ahogy elnézlek, lassan már az Újpestet is!
Quiz a televízióban:
- Tehát, Ön mindent tud a fociról?
- Igen.
- Jól van. Akkor árulja el nekünk, hogy hány lyuk van a hálón...
Knézi Jenő az FTC-MTK focimérkőzés színhelyére tart, amikor látja, hogy az úton aszfaltozók dolgoznak. Illedelmes ember lévén lassít, és így szól:
- Jó estét, jó szurkolást kívánok!
Sziklamászók:
- Hol töltöttétek a nyarat?
- Felét a Tátrában, felét gipszben...
Hogy hívják a Mexikói biciklis versenyzőt?
El Suhan.
Két férfi beszélget. Megkérdezi az egyik a másikat:
- Mit csinálnál ha a feleségedet meglátnád egy palival az ágyba?
- Először is eltörném a fehér botját, aztán megrugdosnám a kutyáját.
Egy nap diktálás közben a titkárnő észrevette, hogy főnöke nadrágjának cipzárja lecsúszott. Mikor kiment a szobából, még visszaszólt:
- Főnök Úr, nyitva a barakkajtó!
A főnök először nem vette a lapot, de később rájött, hogy a cipzárjáról volt szó. Úgy gondolta, viccesre veszi a figurát, és behivta a titkárnőt az irodájába.
- Kisasszony! Amikor észrevette reggel, hogy nyitva a barakkajtó, látta a kommandóst is?
- Sajnos nem, uram - válaszolta a titkárnő. - Én csak egy szegény hadirokkantat láttam, ahogy két homokzsákon üldögélt..
Két férfi beszélget a kocsmában.
Az egyik elkezdi:Te,a feleségem egy angyal!
A másik:De jó neked!Az enyém még él!
A fiú ragyogó arccal megy haza:
-Képzeld apu,már nem vagyok szűz!
-Ez nagyszerű fiam,gyere,ülj le,igyunk meg egy pohár bort.
-Inni ihatunk,de leülni még nem tudok...
Egy férfi elmegy a nőgyógyászhoz:
-Főorvos úr,maga tett fel spirált a feleségemnek?
-Igen,én.
-Akkor legyen szíves leszedni rólam!
A világ vezető értelmiségeinek a következő kérdést rakták fel:
-Mennyi kétszer kettő?
A régivágású mérnök előkapja a logarlécét,ide-oda tologatja,majd kijelenti:3,99.
A fizikus szakkönyveiben kezd el kutatni,majd kijelenti:az eredmény vhol 3,98 és 4,02 között van.
A Matematikus magába fordulva elmélázik,figyelembe se veszi a körülötte lévőket,majd kijelenti:nem tudom,mi a válasz,viszont azt tudom,hogy létezik válasz.
A filozófus visszakérdez:
-Tulajdonképpen mit értenek azalatt,hogy kétszer kettö?
A főkönyvelő becsukja az összes ajtót,ablakot,elhúzza a függönyöket,aztán megkérdezi:
-Mit szeretnének,mennyi legyen kétszer kettő?
Éjjel két óra,csörög a telefon.
-Halló,111-1111?
-Nem,ez a 1111-111.
-Elnézést,akkor téves.
-Nem tesz semmit!Úgyis fel kellett kelnem,mert csörgött a telefon!
:D
Arisztid és Tasziló egy kvházban üldögél.
Arisztid azt mondja,egy nővel van randevúja.
-Na és még nincs itt a nő?-kérdi Tasziló.
-Dehogynem,ott ül a sarokban.
-Na és miért nem mész oda hozzá?
-Mert ismertetőjelnek képviselőfánkot kell ennie.Szegény már az ötödiket eszi.Várok,amíg jóllakik,mert nem akarok neki vacsorát fizetni.
Egy gimnazista fiú felkér egy bulin egy húszéves lányt.
-Gyerekekkel nem táncolok !-feleli gőgösen a lány.
-Bocsánat-mondja a fiú-nem tudtam,hogy terhes vagy!
A matematika tanár kiosztja a házi dolgozatot.
-Mondd Ferike-kérdi az egyik gyerektől-te egyedül oldottad meg ezt az egyenletet?
-Nem,tanár úr kérem,két ismeretlennel..
Kannibálföldön járva az utazó betér egy étterembe:
Roston sült misszionárius:3 dollár.
Vadász párolva:4 dollár.
Szafarivezető java nyárson:5 dollár.
Kemencében sült politikus:35 dollár.
Odahívja a az utazó a pincért:
-Miért kerül ennyivel többe a sült politikus a többi ételnél?-kérdezi tőle.
-Uram-mondja a pincér-van fogalma arról,mennyibe kerül a politikusok tisztára mosása??
További ajánlott fórumok:
- Magyar szavak magyar értelmezése viccesen
- Vicces és "érdekes" topikcímek
- Videók(-vélemények), amik izgalmasak, viccesek, érdekesek...stb:)
- Humoros, vicces idézetek
- Hát nem vicces?
- Viccek, vicces mondások, vicces idézetek, elgondolkodtató, játékos érdekes gondolatok, akár felelni is lehet az előzőre, de ne legyen bántó!