TELC középfokú nyelvvizsga (beszélgetés)
Szia!
Én is már csak írásbelire megyek, annyi levelt csináltam, hogy csak na. De nagyon félek, hogy megint nem fog menni, pedig a szóbeli elsőre meg lett.
Jaj bocsi:))) nem figyeltem:)
Köszönöm szépen!!
Még annyi lenne a kérdésem:
A szókincs fejlesztéshez jó könyv a:???
Words Words Words
De én csak írásbelire megyek! Már nekem is van magnóhallgatás???:S:S remélem nincs és csak
Reading
Language
Write letter
vannak.
Nincs valami sablon leveled?? Mert nekem van leirtam azt és 15p-t kaptam rá:S:S
Sziasztok
(Angol)
Valaki tud nekem segíteni?? Az problémám hogy május-ban volt utoljára nyelvvizsgázni akkor lett sajnos 85 pontom az írásbelin mert már csak az kell nekem:S:S
És jött a nyár az angollal nem nagyon foglalkoztam:S:S ebben kérném valakinek a segitségét, mert Október 1-én ami lesz vizsga arra befizettem:
Mi ilyenkor a teendő?? Mit kell vagy miket kell átnézni és tanulni!!
Köszönöm előre is aki segit.
aki már megunta a TELC-es vizsgákat, nyitottam BME-s fórumot tapasztalat , vélemény cserére.
Én nem várom meg az eredményhirdetést, már elkezdtem a felkészülést a novemberi vizsgára. Már annyira bánom, h a Telcre készültem.
Köszi h. szóltál, megnéztem! Lassú vagyok...
:-P
Mi használjuk szinte mind a három igeidőt (most voltunk, most vagyunk ill. most leszünk...) az angolban főként jelen idővel párosul. De elképzelhető h. vannak más opciók is ez utóbbira....
Kérdés: ha befizetem a nyelvvizsgámat (újra:-) de kiderül h. sikerült, visszakérhetem a (teljes) összeget? Sajna erről egyértelmű leírás nincs a telc honlapján csak vmi űrlapot találtam!
"Volt valaki most 2011. aug. 13-án"
12 nappal ezelőtti időre miért jelen időt használsz?
További ajánlott fórumok:
- ECL középfokú nyelvvizsga
- Az iskolai nyelvtanulás elég a középfokú nyelvvizsga letételéhez?
- Melyik angol középfokú nyelvvizsga könnyebb: Euro, TELC vagy ECL?
- Mennyi idő alatt lehet felkészülni a TELC középfokú nyelvvizsgára?
- Telc - középfokú német nyelvvizsga
- TELC középfokú szóbeli nyelvvizsgádon milyen témakörökről kellett beszélgetni?