Tegyünk valami irigylésre méltót (beszélgetés)
Utána olvastam.
Azt írta, hogy ami neki optimális, az a kb. 60-20-20 (ch-feh-zsír) arány, de ha valaki izmot akar építeni, akkor a fehérjét 30-ra is lehet emelni.
Most átállítottam magamnak 50-30-20-ra, kíváncsi leszek, hogy segít-e majd nekem vmit.
Rögtön 50g aszalt szilvával kezdtem a napot... :-D
Én amíg fogyok, illetve nem hízok, már nem nagyon nézem, hol mit írnak, mert ha mindet betartanám, csak salátalevélen élnék.
Van, ahol a tejet, tejterméket nem ajánlják, van, ahol a húst csak módjával, de ne egyél szénhidrátot sem, mert abból is zsír lesz, vigyázni kell a gyümölcsökkel, a banán igazi mumus, ja, és tojást se együnk, mert nem egészséges.... vagyis az összes kaja kilőve. A zöldségből sem lehet akármelyiket megenni.
Szóval én eddig ezt csipegettem fel.
Jó volna, ha végre megmondanák a tutit, és nem egymásnak ellentmondó információkkal bombáznának minket.
Szerintem nagyon sok fehérjének kell lenni, ahoz, hogy zsírként épüljön be, hisz sokan fogytak és sokat az Atkins módszerrel, ami szinte csak fehérjét (és sajnos sok zsírt) engedélyez.
Képzeljétek, az egyik fórumban azt olvastam, hogy a Péntek Enikő oldalán szó van arról is, hogy a túl sok fehérjét zsírként építi be a szervezet.
Na de mi s sok???
nahat nem vagy semmi... nagyon bele huztal a versenyzesbe :)
en hulla vagyok ma is... bezzeg ejszaka meg nem tudok aludni
Jó reggelt!
Jó korán fogsz futni. :-)
Nálatok is szeles az idő? Itt pont annyira fúj, hogy ne tudjon az ember esernyőt használni, ha netán elkezd esni az eső. Rögtön kifordítaná.
Most értem haza munkából, lassan irány az ágy...
Jó éjt mindenkinek:)
Én is egyedül futok, én 4.5tel kezdtem, és fokozatosan emeltem, és már meg van a 15 is.
10 alá már nem megyek, ha csigatempóban futom le, akkor sem.
Igyekszem kitartani:)
Na én is itt vagyok.
A barátom átugrott 1/2 8 fele, hozott vagy 60liter forrásvizet, aztán itt felejtette magát 1/2 10ig.
Még nagyon gyenge a karom, de egy picike fekvőtámaszt már meg tudok csinálni. :-)
Fura mód hidat meg simán csinálok, pedig ahhoz is kell izom.
mikor irtal epp sultkrumplit majszoltam hisz Juditka szerint ennek gyogyito hatasa van megfazasra... :P ugyhogy ez a nap tenyleg nem jött össze...
egyebkent allitolag a herbalife shake is finom.. es abbol kevesebb por kell egy adagra szoval igy szerintem arba se sokkal rosszabb.
anyáéknál vagyok, itt zajlik az élet :D épp vacsiztam, megkóstoltam a májat és nem is rossz, azt ettem salival :)
ennek az időnek meg remélem hamar vége mert az orrom nem dugom ki, nemhogy futni menjek ilyenkor :D
teelfon = telefon
nyomtja = nyomja
Én épp ülök...bár a főnöknőm megmozgatott jó párszor.
Mindig: Anita!...Anitaaa!..Anita!! én megy Megyeeek...óriási lelkesedéssel, mert van hogy csak a vezetékes teelfon kijelzőjét nyomtja el és azt kell visszaállítanom.
az már jó arány :D
bár én is tudnék már ennyit futni, az a baj, hogy egyedül futok így nincs motiváció...de elhatároztam, hogy hetente emelem a távot ezentúl
:-D
Én a sor végén kullogok, mert eddig semmi sem ment le...talán majd most, mivel fogyó hold jön lassan + Piroska is végre hazamegy...
Csajszikák!
Valahogy a versenyről nagyon nagy a csend. Ti nem így látjátok ? :D
Letudtam 12 km futást. Én is mindig megvárom míg kivilágosodik, és csak akkor indulok, bár itt elég nyugis, többen is futnak, vagy kutyát sétáltatnak.
A baj az, hogy az időzóna határán vagyunk, ezért későn világosodik.
Az én napom eddig kajaügyileg jó, a reggeli joghurt, az ebéd sali lesz teljes kiőrlésű kiflivel. Vacsira 1 alma és fehérjeturmix a terv.
Délután dolgozom, ott csak azt ehetem, amit viszek.
Én csupa férfival dolgozom, naponta látnak, eddig kb 3nak tűnt fel a fogyásom:)
:-D
A kis szemfüles. :-)
Az én szüleimnem sem tünt fel 10-15kg fogyás.
Anyám megkérdezte: "Miért, fogytál??...Mennyit fogytál?".
További ajánlott fórumok:
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Egy kóbor anyamacska nálunk szülte meg a kicsinyeit. Mit tegyünk?
- Szellem a házban, mit tegyünk?
- Mit tegyünk, ha a gyermek lázas?
- Mit tegyünk a felettünk lakókkal, két gyerekük van éjjel-nappal örjöngenek?
- Férjemet megcsípte valami, akkor voltunk ügyeleten de most nagyon rosszul van, mit tegyünk, milyen gyógyszert adhatok neki?