Tegyünk valami irigylésre méltót (beszélgetés)
Igazi sport lady lettél te is! :-)
Megértem, hogy nem akarsz egyedül, én sem mennék ha nem forgalmas a rész.
Tyűűű, laza reggeli. :-D
Ha nem vastag rántásos a leves, akkor szerintem nem gond.
A krumplival viszont vigyázz, magas a ch tartalma - engem pld. hízlal ill. visszafogja a fogyásom.
Nyáron én is ettem 1-2 alkalommal zöldséggel.
Te jó szagú mályvaszirom!
Akkor most már mindenkinek össze kell kapnia magát, "ragadós" a depresszív hangulat. :-(
Ő is csak pasi. :-)
Az én fiam is inkább rámondja a ruhára, hogy jó lesz, csak menjünk már. Aztán lehet, hogy kicsi, szorít, nem tetszik, stb. Csak ne kelljen ruhát próbálnia. :-)
Végül a mai nap jól sikerült, a kedvem is jobb...
A legnagyobb probléma, hogy itt nincsenek nő ismerőseim, barátnőim, akikkel jókat lehet lelkizni, illetve az otthoniakkal is nagyon meglazult a kapcsolat, ritkán járunk haza, ha sikerül haza menni, ők akkor is dolgoznak, meg egyébként is mások lettek a problémáink, nem látunk úgy bele egymás életébe, mint mikor napi szinten dumcsiztunk...
Nekem még a ruhavásárlás is nyűg, mert egyedül utálok, a párom meg már a gondolattól is irtózik, mert a próbafülkéknél csak nők vannak. Igyekszik szegény, de sokszor kapom azon, hogy olyan rucira is azt mondja, hogy jól áll, amelyik látom a szemén, hogy nem tetszik neki, csak végezzek már.
Már sokszor volt úgy, hogy inkább mindent visszaakasztottam, mert elment a kedvem az egésztől. A melóhelyemen csak az irodákban vannak nők, a termelésben csak én. Egy másik részlegen van még egy lány, de teljesen más idő beosztásban, és néha, ha sikerül vele beszélni.... ő az a tipus, hogy ha az én kutyám 1 kgt szrott, akkor az övé kettőt. Mindenkit mindenbe túl licitál
Na, most aztán jól kipanaszkodtam magam....jól esett
Júúúj, a fiam mit nem adna érte!!
Mázlista! :-))
nahat jol nez ki itt mindenki... :SSS
es meg en panaszkodom, hogy meg vagyok fazva..
Egyébként sikerült egy aláírt plakátot is szerezni:)
Tavaly és idén Ákos is volt, mindkétszer voltam, illetve Quimby is volt már párszor, de azon még csak a párom volt.....
Ja, és Amszterdamban dumaszínház is szokott lenni.
Sziasztok, én tegnap nagyon depressziós voltam. Haza jöttem munkából, megettem az egészséges ebédemet, majd összekuporodva elaludtam a tv előtt. 5 körül nagyon nyűgösen keltem, befaltam egy csomó rossz kaját, majd aludtam tovább, reggelig....
Az eső egész nap esett, sötét időben jöttek a sötét gondolatok...
Ma már jobb, mozgás is volt, kaja is rendben.
A betegeknek jobbulást:)
:-)
Gondolj bele, hogy milyen dögunalom lenne, ha minden szépen rendesen működne. :-)
Jó reggelit!
Ahogy látom mikor én rendbejöttem, ti akkor robbantok le.
Baromi kíváncsi vagyok, hogy milyen.
Épp néztem, hogy az Ultra Lossból van egy új fajta emésztőenzimmel, amiben van fekete csoki íz.
Ha mázlim van, akkor az kissé kesernyés, vagyis nekem való. :-)
Csak most épp nincs raktáron, kifogyott, nem tudok rendelni. :-(
hat igen sajnos nekem is ez a baj.. hogy gyengek a hatizmaim, ezert fajdul meg olyan hamar...
koszi lanyok, ha a dietat kibirjuk akkor egy kis megfazas mar mi is nekem? :)
a dietas poromat ma adtak fel es 1-3 nap, hogy megkapjam. :)
További ajánlott fórumok:
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Egy kóbor anyamacska nálunk szülte meg a kicsinyeit. Mit tegyünk?
- Szellem a házban, mit tegyünk?
- Mit tegyünk, ha a gyermek lázas?
- Mit tegyünk a felettünk lakókkal, két gyerekük van éjjel-nappal örjöngenek?
- Férjemet megcsípte valami, akkor voltunk ügyeleten de most nagyon rosszul van, mit tegyünk, milyen gyógyszert adhatok neki?