SZJA visszatérítés 2022. (beszélgetés)
Köszi, papíron igy is jar, azt tudom.
A kérdés az, hogy ha szerintük nem jar, akklr kudtek-e volna valamk választ, hogy ne is várjam, vagy egyszerűen nem küldenek semmi választ, hanem csak nézzem, hogy utalnak-e.
Jó lett volna, ha küldenek egy olyat mindenkinek, hogy köszi az igénylésed, minden oké, jön majd a pénz, vagy nem oké.
2015ben váltunk el, és kozös a felügyelet a határozatban igen.
Ezesetben? :)
Sziasztok.
Szeptember 17ig voltam gyesen, ugyebár addig nem vonták szjat.
Utánna 18tól November 10ig kiadták a szabadságomat, abból nagyjából kiszámoltam mennyi fog vissza jönni. November 18tól pedig jelentkeztem álláskeresőire de mivel rengeteget kellett hiánypótolni ezért csak Jan 6án hoztak határozatot, az álláskeresési járadékból is vonnak szjat, illetve 25év alatti vagyok és nem tudom hogy hogy fogom azt a pénzt vissza kapni, valaki van így? Bocsánat az összevisszaságért.
Sziasztok !
Az előző munkahelyemen kaptam papírt amikor felmondtam . Abban az áll hogy 740e Ft családi kedvezményt érvényesítettem . Amit akárhogy számolok sehogy nem jön ki . Nem tudom hogy tudnék képet csatolni, segítséget szeretnék kérni … :)
Sziasztok!
Anno novemberben beadtam a nyilatkozatot. Bőven fizetek annyi adót, hogy a plafon visszajárjon.
Kérdés: ha nem szóltak, hogy bármi hiba lenne, akkor okés utalják is? Anno a kébesítési jóváhagyáson kívül nem küldtek semmit.
(Ex feleségemnek jár a családi, nem kértem sosem megosztani, de az a mondás, hogy így is jár)
További ajánlott fórumok:
- Kislányomnak IV-es fokú VUR-ja van, állandóan visszatérő húgyúti fertőzései.Van, aki hasonló "cipőben jár"?Beszélgessünk!
- Szja visszatérítést mikorra várhatom, mennyi ideje van az Apehnek visszautalni a pénzt?
- Valaki kapott már levelet a NAV-tól, SZJA visszatérítés ügyben?
- Kell-e adóbevallást készíteni SZJA visszatérítés esetén?
- 1000 Ft SZJA visszatérítést utaltak, van aki szintén így járt?
- Adóbevallás - SZJA visszatérítés