SZJA visszatérítés 2022. (beszélgetés)
Sziasztok. Én postán megkaptam. (Somogy megye, Somogyudvarhely)
Annyit kaptam, mint ami az EBEV portálon fel volt tüntetve.
Győr ma sem hozták vicc
Akkor miért nyilatkoztak hogy
Postai úton 2. - 4. Között megkapjuk !!! ???
Sziasztok ! Pest megye Ócsa 2.-án postán meg kaptam !
Nem vagyok érintve, de regisztráltam oltásra, így kapom a kormány hírlevelét. Ebben ezt írják:
"Érkezik a családi adó visszatérítés
Február 14-ig minden érintetthez megérkezik a családi adó visszatérítés. A postai kézbesítés már a hónap első napjaiban megkezdődik. Ha a családban mindkét szülőnek van munkaviszonya, akkor mindketten megkapják a támogatást. Az adó visszatérítés a teljes 2021-ben befizetett személyi jövedelemadóra vonatkozik az átlagbér adószintjéig."
Szóval 14-ig, az ígéret szerint.
Posta igen de ma se hozta
Postán várod te is? Mert még senkit nem olvastam, aki számlára kapja, hogy ott lenne az összeg.
Ezt hol kell megnézni? Az adószámlán?
Nekem is az van írva, de valószínű, hogy beállították utalásra, és majd valahányadikán megnyomják a gombot, hogy MOST! :)
Ezt honnan lehet tudni egyébként? Köszi szépen
Ènis úgy tudom hogy jövő hèten kezdik meg a számlásoknak utalni.
Nem valószínű. Ugyanis több a kedvezményed, mint a befizetett adód.
Vissza csak az kap, aki a kedvezmènyen felül adózott.
Táppénzből is vonnak szja-t, a napokban kell erről igazolást kapnod.
Koszonom szepen a valaszt
Sziasztok azt szeretném megkérdezni hogy veszélyeztetett teherként màjustôl tàppénzen voltam.Arra is jàr szja?vagy csak arra az időszakra amíg dolgoztam? köszönöm
Szia! Visszakapod a 65. sorban lévő összeget !
Sziasztok. Neked is lenne egy kérdésem. Én minimalberert dolgozom. Két gyerek után havi szinten kértem az adokedvezmenyt 40.000 Ft. Én kapok vissza valamennyit vagy sem? Köszönöm
Sziasztok, azt szeretnem kerdezni hogy hogy en kapok e vissza szjat, 1 gyerekem van aki utan ervenyesitem az adokedvezmenyt, meg kaptam a munkahelyemtol az M30as adougazolast es a 65. Sorban szerepel egy kozel 500 ezres osszeg, akkor en azt fogom vissza kapni, vagy mivel ervenyesitettem a kedvezmenyt is semmit? Mert sokan irkaltak h aki ervenyesiti ev kozben az 0ft kap vissza, es mar igy el vesztettem a fonalat. Elore is koszonom a valaszokat es h ha buta kerdest tettem fel csak sokan elbizonytalanitottak es mondtak h nekem semmi nem jar vissza es ne is varjak.
Köszi a választ. Délelőtt voltam bent ma, de akkor még nem volt ott.
Sziasztok. Ti ezt hol latjatok hogy kiutalva van ? 😊 nav eveb oldalat neztem de ott nem talaltam ilyet .
Szia.nekem is 1én utalták de én se kaptam még meg.majd holnap szerintem :)
A posta nem egyszerre hordja ki mindenkinek,nem is tudná, de már valószínűleg ott van a postátokon.
Sziasztok. Nekem a NAV oldalán azt írják, hogy már elsején kiutalták, de még mindig nem érkezett meg a pénz. Van így még valaki rajtam kívül, mi miatt fordulhat ez elő?
Számlásoknak csak jövöhéten kezdik utalni. Senki nem kspot még számlára. 4ig postán kapják meg
Még az is, akinek meg sem született. Komolyan.
Ha valaki egész évben dolgozott és év közepén született meg a babája ő is kap vissza?
Nem mindenki kapott levelet köztük én se.... De függetlenül ki fogják majd utalni....
Sziasztok! A mai napon postán kaptam hogy jár nekem vissza az adóvisszateritès.en kapom a családot ei is benne volt a levélben.a párom is dolgozik és neki is jár beadtuk a nyilatkozatot viszont O nem kapott levelet.en postai úton kértem O számlára. Ez jelent vmit?
További ajánlott fórumok: