SZJA visszatérítés 2022. (beszélgetés)
Konkrét számok nélkül nem tudok neked mit írni.
Mennyi az szja-d?
Nem is így értettem. Az szja legyen x ft.
A csaladi adokedvezmény 2 gyerekre havi 40000. Ez egy evben 480 000.
Ha az előbb leirt 3 jarulek 2021-ben mondjuk kevesebb mint 480 000, akkor az az összeg még jár adóbevallaskor. Errol sajnos nem talaltam sehol informaciot.
Sziasztok!
A visszaadoba beleirtam címet is meg számlaszámot is ilyenkor melyiket fogják választani ugyan :D
Ez így van, de elsősorban az szja az, amiből érvényesíteni lehet a családi adókedvezményt,
ráadásul ez a februári adóvisszatérítés ezt már minden esetben tartalmazza. Tehát először a kedvezmények jönnek le belőle úgymond.
Nem tudom jobban elmagyarázni, de most már látom, hogy tényleg csalódás lesz egy pár embernek.
Olyan nem lesz, hogy az összes szja-d mondjuk 300.000 Ft, van 2 gyereked és visszakapsz 300.000+480.000 Ft-ot. Erre ne várjatok!
Ilyen nincs.
A te ügyfélkapud persze h nullát mutat ha nem volt adózó jövedelmed.
Sziasztok!
Nekem vagy ügyfélkapum én igényeltem a férjem nevére az adót a gyerekekre de viszont 0ft-ot mutat az egyenleg ilyenkor mivan??? Hátha valaki jartasabb ebben a témában
Szia hogy tudjátok megnézni ? Nekem sehogy sem sikerül
Köszönöm
Befizetett szja-t lehet visszakapni. Az átlagbér szintjéig.
Volt befizetett jövedelemadód? Akkor visszakapod.
Ha nem, akkor nincs mit visszakapnod.
Mi ebben olyan bonyolult?
Szia az ügyfél kapun hol tslàlom meg hogy mennyit kapok vissza postàn vàrom
Vàlaszod köszönöm
Mit nem értesz könyörgöm?
Senki olyat nem állított, hogy az szja-n kívül bármi mást utalnának most februárban az adóból!
További ajánlott fórumok:
- Kislányomnak IV-es fokú VUR-ja van, állandóan visszatérő húgyúti fertőzései.Van, aki hasonló "cipőben jár"?Beszélgessünk!
- Szja visszatérítést mikorra várhatom, mennyi ideje van az Apehnek visszautalni a pénzt?
- Valaki kapott már levelet a NAV-tól, SZJA visszatérítés ügyben?
- Kell-e adóbevallást készíteni SZJA visszatérítés esetén?
- 1000 Ft SZJA visszatérítést utaltak, van aki szintén így járt?
- Adóbevallás - SZJA visszatérítés