Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Szemhéjplasztika fórum

Szemhéjplasztika (beszélgetés)

2011. ápr. 13. 18:35

Elmondanátok, hogy mi is történt ?

Miben nyilvánul meg az elrontás ?

985. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 984. - Tanti59)
2011. ápr. 12. 21:08

Szia!

Elárulnád nekünk ki rontotta el a plasztikai beavatkozást, nehogy más is rosszul döntsön?

Kívánom, hogy megoldódjanak a problémáid!

984. tanti59
2011. ápr. 12. 15:11
Erika!léci privin keres meg !az a bajom mint neked de én meg nem jutottam mesziföldre -tapasztalat ügybe.Elrontott also szemh-plaszt.köszi
983. naomi1
2011. ápr. 11. 22:26

sziasztok!

Holnap veszik ki a varrataimat. Nagyon kivancsi vagyok. Csinaltam kepeket es fel is akarom oket tenni hogy ti is lassatok de nem sikerult kozeli szem fotot keszitenem. Valamit mokuskaztam a word on de azt meg nem tudom ide feltenni. Ti hogy csinaltatok?

2011. ápr. 11. 16:24
Jó lenne ha tennél fel te is képet az eredményről :)
2011. ápr. 11. 16:23

Evica !:)

Örülök, hogy neked is ez a véleményed a doktornőről ! Itt többen is vele műttetük magunkat és mindenki csak jót tud mondani róla !:)

980. pilluci (válaszként erre: 958. - GabciBSB)
2011. ápr. 10. 14:03

Szia Gabci !

Gyönyörű lettél!!! Milyen jól mutat most rajta a sminktetoválás is.

2011. ápr. 10. 13:07
Sziasztok Lányok !Semmi tudományos alapja nincs de én amikor negyon viszketett jól összeszorítottam a szemem,és belül jobbra-balra "néztem" :)
2011. ápr. 10. 12:59

Szia, Naomi!

Örülök, hogy nincs komoly baj. :-) Viszketésre sajnos nincs tippem, az enyém is viszketett nagyon az első héten, állítólag ez a gyógyulás jele ;-)

977. naomi1 (válaszként erre: 976. - 4ab67f870d)
2011. ápr. 10. 11:32
Remalom volt az ejszaka de szerencsere megoldodott de ebben te is sokat segitettel. Sikerult felhivnom az ugyeletet. Azt mondta a doki hogy valszeg egy kis tuleroltetes es szemkrem vagy gyulladascsokkento segit. Szerencsere kaptam un.terra-cortril polymixine-B kremet meg mutet elott. Bekentem anno reggel es mostanaig aludtam. Szerencsere elmult es nem latok vizenyosen sem. De azert kennem kell 2 x naponta. Kedden veszik ki a varratot. Addig szerintem meghulyulok a viszketestol. Van valami tipped viszketes ellen?
2011. ápr. 10. 08:06
Ja, a látásod kitisztulásában is segít a pislogás: Mert akkor egyértelmű, hogy kicsit váladékos lehet.
975. 4ab67f870d (válaszként erre: 974. - Naomi1)
2011. ápr. 10. 08:05

Kedves Naomi!

Mint mondtam, nem érezheted a szemeden a varratot! Normális esetben. Lehet, hogy egy szempilla belement a szemedbe; lehet egy kis darab szilárdabb váladék... Ha van gyógyszertár a közeledben, vegyél műkönnyet, és próbáld kimosni. Az, hogy a pislogás segít, arra utal, hogy belekerült valami. Mindig ugyanott szúr amúgy? Ha nincs gyógyszertár, próbáld szénsavtalanított ásványvízzel kimosni. A csapvizet így műtét után nem javaslom, nem elég steril. Az ásványvíz sem az, de jóval tisztább. Így csináld: alapos kézmosás, a kezedre ásványvíz, és az ujjaidról csöpögtesd bele a szemedbe a vizet. Azért jó a tisztább ásványvíz, mert az ha rámegy a sebre, sem csinál bajt, csak ne törölgesd, hagyd megszáradni. Én is így csináltam, mert nekem eleve kevés a könnyem, muszáj volt az első két-három napon néha utánapótolni.

974. naomi1 (válaszként erre: 973. - 4ab67f870d)
2011. ápr. 10. 06:50
Koszonom a gyors valaszt. Lefekves elott ereztem egy kicsit valami irital de mostmar annyira hogy olyan mintha valami szemembe lenne a felso szehelyam alatt. Nem lehet hogy a varrat irital atto hogy a puffadas kissebb lett es kozelebb van a szemgolyohoz es attol is van atmeneti vizenyos latasom? Ha pislogok valamannyit segit.
973. 4ab67f870d (válaszként erre: 971. - Naomi1)
2011. ápr. 10. 06:45
Még egy: nem lehet, hogy belement valami a szemedbe? Mióta szúr: órák vagy napok óta?
972. 4ab67f870d (válaszként erre: 971. - Naomi1)
2011. ápr. 10. 06:43
Amit már írtam: szemész! A varratnak elvileg a szemhez semmi köze sem szabadna, hogy legyen! Ez egy bőrfelületi műtét, nem szabad a szemhez érnie! Ha rossznak érzed, mutasd meg szemésznek. Szóval én ha van szemészeti ügyelet, elmennék. A "vizenyős látás" kifejezés számomra nem igazán érthető, de homályos lehet, ha esetleg beváladékosodik a szemed. Ez attól lehet, hogy ugye, a duzzadás átmenetileg elzárja a könny-nyílást (vagy egy kis váladék eltömíti), így nem tud tisztulni a szem, és egy kis "filmréteg" képződik rajta, ami elvileg sok pislogással, szemcseppel tisztítható. A viszketés elég természetes, attól én is majd' bediliztem néha, de hála istennek sikerült kiállnom, pláne, hogy nekem kihulló varrataim vannak. Elég könnyen kijöttek volna, ha "megtépem" :-S
971. naomi1 (válaszként erre: 966. - 4ab67f870d)
2011. ápr. 10. 06:07
Koszonom a batortast. Naponta valtozik az alakja huzodik vissza a pufadas. Hogy mennyire lesz egyforma most hatterbe tettem. Egyeb problemam merult fel. Hajnal fel 3 kor fekudtem le es most hajna 6 van. Szoval nem tudtam aludni nagyon viszket a varrat, es arra kelltem hogy vakarnam. Ami meg rosszabb hogy a bal szememnel belulrol szur valami es a lataszom is vizenyos enyhen. Nem olvastam sehol hogy ilyen elofordulhat, igy a segitsegeteket kerem. Mit csinaljak. Vasarnap van. Felhivjam a klinikat vagy varjak hetfoig. Elmeletileg keddre vagyokvisszarendelve varratszedesre?
970. hajka (válaszként erre: 958. - GabciBSB)
2011. ápr. 9. 23:37

Szia Gabci,

nagyon klassz lettél! Egyáltalán nem látszik a hegged, és teljesen természetes a szemed.

Nekem a bal szemem külső zugában kicsit olyan a hegg mintha belekerült volna egy kis fekete szemfesték. Korrektorral láthatatlan és reménykedem, hogy lassan eltűnik. A másik oldal tökéletes.

Visszatérve, meg lehetsz elégedve:)

969. hajka (válaszként erre: 962. - Wkrisz69)
2011. ápr. 9. 23:29

Szia,

A szemem Dr Ignácz Zsuzsanna csinálta. Nagyon rendben volt minden. Ha eljön az ideje az alsó szemhéjamnak, azzal is hozzá megyek.

968. vajdai (válaszként erre: 962. - Wkrisz69)
2011. ápr. 9. 19:50

Szia!

Én is Győri vagyok. Nagyon kíváncsi lennék ki volt az orvosod. Ha gondolod írd meg privát. Van egy sejtésem ki műtött?Várom válaszod.Gyors gyógyulást kívánok!!

967. pilluci (válaszként erre: 923. - Nikolka16)
2011. ápr. 9. 13:58

Szia Nikolka !

Gondolom már varrat nélküli vagy ;-) Teszel majd fel képet? Biztos szép már nagyon a szemed. Ugye Téged is az Ignácz doktornő operált?

966. 4ab67f870d (válaszként erre: 960. - Naomi1)
2011. ápr. 9. 06:54

Ne aggódj, szerintem mindenki furán néz ki, legalábbis a tükörben ;-D Hiszen nem ezt szoktuk meg... Nálam is az volt, hogy már nagyon zavarta a látásomat, meg a lelógó bőr rányomta a szempillasort a szemgolyóra, és dörzsölte. Most meg kerek, csodálkozó szemem lett, ami szerintem idővel egyforma lesz, annak ellenére, hogy az egyik oldalon sokkal több bőrt kellett kivenni, mert a szemem egy betegség miatt azon az oldalon zsugorodik, és kb. a háromnegyede a jó szememnek. A redők is másutt vannak, és mégis...

Kancsal biztos nem leszel, legfeljebb olyan, mint azok a sztárok, akik fel tudják vonni az egyik szemöldöküket, és ez látszik a tekintetükön :-D Nekem ez mindig iszonyatosan tetszett, most már meg is tudom csinálni. Te is észre fogod venni a jó dolgokat, és meg is szokod az új, szép szemedet, mert szép lesz, hidd el! Csak türelem :-)

965. 4ab67f870d (válaszként erre: 962. - Wkrisz69)
2011. ápr. 9. 06:49

Krisz, elborzadva olvaslak... Nem nézetted meg azóta szemésszel? Lehet, hogy varrat maradt benne... Amúgy fura... én nem is érzem a varrataimat, és amikor a szemhéjból kivágták a kis szeletet, akkor maradt egy vörös hártya, amint át láttam a sebészlámpát. Akkor jöttem rá, hogy ez nem annyi, hogy nyissz, egy darab ki a szemhéjból, hanem azt le kell fejteni arról az ideg- és érhártyáról, ami alatta van... Fura élmény volt. A varratokat nem is kell szedni elvileg, szépen leesnek. Hegem szinte már alig van a helyén, inkább csak kicsit rózsaszín a felület, mint mikor megdörzsöli az ember.

Nézesd meg a szemed!

964. Cristinah (válaszként erre: 955. - 4ab67f870d)
2011. ápr. 8. 22:43
Nagyon köszi!Vigyázni fogok!
963. Ildikó9 (válaszként erre: 962. - Wkrisz69)
2011. ápr. 8. 18:38

Szia,

Szeretném megkérdeni Tőled, hogy melyik plasztikai sebésznél voltál?

Én most készülök megcsináltatni, és eléggé parázok.

962. wkrisz69 (válaszként erre: 467. - Hajka)
2011. ápr. 8. 18:14

szia,

melyik plasztikai sebésznél voltál?

nekem egy sztársebész úgy elrontotta, hogy azóta állandóan szúrást érzek a szememben.

Várom vválaszod

Kriszti

961. nobel (válaszként erre: 923. - Nikolka16)
2011. ápr. 8. 15:14

Szia Nikolka!

Milyen volt a varratszedés,nem volt túl fájdalmas? Lement-e már a duzzanatod gondolom már szépen csukódik,képek nincsenek?

Kinél voltál?

960. naomi1
2011. ápr. 8. 15:00

Sziasztok!

Egy honapja olvasgatom ezt a forumot a hozzaszolsaitokkal es vegul ugy dontottem megmuttetem en is a felso szemhelyamat. Zavart a kilatasban na meg gy neztem ki mint aki 100 eve nem aluda ki magat. Kedden volt a mutetem. Szerencsere nem vagyok izgulos igy sikerult ellazulnom a mutet alatt (gyogyszeres segitseg nelkul)Fel ora alatt berajzolassal fenykepezessel mutetestul kesz voltam. em fajt semmi meg az lidocain inekcio sem csak furcsa erzes volt hogy butykolnek a szememen es nem latom mit. Azota keszitem fenykepeket igy latom hogy szepul. 3 nap telt el azota hogy megmutottek. A duzzanat megy lefele. Kivancsi vagyok hogy szimmetrikusra sikerult-e. Remelem nem szeretnek kancsalitani.Remalom... Eleg furan nezek ki. Ez mindenkinel igy volt?

959. 4ab67f870d (válaszként erre: 958. - GabciBSB)
2011. ápr. 8. 13:35
Nem ez a lényeg? :-D
2011. ápr. 8. 12:50

Köszi Lányok a gratulációkat! :)

Talán lehetett volna egy kicsit jobb is a jobb oldal (rendezői bal), de nem szabad telhetetlennek lenni :))) Így legalább tök természetes és nem olyan kivasalt kinézete van. Én mindenesetre nagyon boldog lettem tőle!

957. GabciBSB (válaszként erre: 952. - Cristinah)
2011. ápr. 8. 12:27

:) Ez, jó! Szemhéjfogyókúra... :D

Ne izgulj, nem maradandó! Nekem is göcsörtös és hurkás volt a heg a varratszedés után, de ha óvatosan masszírozgatod a mutatóujjad hosszával, akkor még hamarabb fog kisimulni.

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook