Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Elmondanátok, hogy mi is történt ?
Miben nyilvánul meg az elrontás ?
Szia!
Elárulnád nekünk ki rontotta el a plasztikai beavatkozást, nehogy más is rosszul döntsön?
Kívánom, hogy megoldódjanak a problémáid!
sziasztok!
Holnap veszik ki a varrataimat. Nagyon kivancsi vagyok. Csinaltam kepeket es fel is akarom oket tenni hogy ti is lassatok de nem sikerult kozeli szem fotot keszitenem. Valamit mokuskaztam a word on de azt meg nem tudom ide feltenni. Ti hogy csinaltatok?
Evica !:)
Örülök, hogy neked is ez a véleményed a doktornőről ! Itt többen is vele műttetük magunkat és mindenki csak jót tud mondani róla !:)
Szia Gabci !
Gyönyörű lettél!!! Milyen jól mutat most rajta a sminktetoválás is.
Szia, Naomi!
Örülök, hogy nincs komoly baj. :-) Viszketésre sajnos nincs tippem, az enyém is viszketett nagyon az első héten, állítólag ez a gyógyulás jele ;-)
Kedves Naomi!
Mint mondtam, nem érezheted a szemeden a varratot! Normális esetben. Lehet, hogy egy szempilla belement a szemedbe; lehet egy kis darab szilárdabb váladék... Ha van gyógyszertár a közeledben, vegyél műkönnyet, és próbáld kimosni. Az, hogy a pislogás segít, arra utal, hogy belekerült valami. Mindig ugyanott szúr amúgy? Ha nincs gyógyszertár, próbáld szénsavtalanított ásványvízzel kimosni. A csapvizet így műtét után nem javaslom, nem elég steril. Az ásványvíz sem az, de jóval tisztább. Így csináld: alapos kézmosás, a kezedre ásványvíz, és az ujjaidról csöpögtesd bele a szemedbe a vizet. Azért jó a tisztább ásványvíz, mert az ha rámegy a sebre, sem csinál bajt, csak ne törölgesd, hagyd megszáradni. Én is így csináltam, mert nekem eleve kevés a könnyem, muszáj volt az első két-három napon néha utánapótolni.
Szia Gabci,
nagyon klassz lettél! Egyáltalán nem látszik a hegged, és teljesen természetes a szemed.
Nekem a bal szemem külső zugában kicsit olyan a hegg mintha belekerült volna egy kis fekete szemfesték. Korrektorral láthatatlan és reménykedem, hogy lassan eltűnik. A másik oldal tökéletes.
Visszatérve, meg lehetsz elégedve:)
Szia,
A szemem Dr Ignácz Zsuzsanna csinálta. Nagyon rendben volt minden. Ha eljön az ideje az alsó szemhéjamnak, azzal is hozzá megyek.
Szia!
Én is Győri vagyok. Nagyon kíváncsi lennék ki volt az orvosod. Ha gondolod írd meg privát. Van egy sejtésem ki műtött?Várom válaszod.Gyors gyógyulást kívánok!!
Szia Nikolka !
Gondolom már varrat nélküli vagy ;-) Teszel majd fel képet? Biztos szép már nagyon a szemed. Ugye Téged is az Ignácz doktornő operált?
Ne aggódj, szerintem mindenki furán néz ki, legalábbis a tükörben ;-D Hiszen nem ezt szoktuk meg... Nálam is az volt, hogy már nagyon zavarta a látásomat, meg a lelógó bőr rányomta a szempillasort a szemgolyóra, és dörzsölte. Most meg kerek, csodálkozó szemem lett, ami szerintem idővel egyforma lesz, annak ellenére, hogy az egyik oldalon sokkal több bőrt kellett kivenni, mert a szemem egy betegség miatt azon az oldalon zsugorodik, és kb. a háromnegyede a jó szememnek. A redők is másutt vannak, és mégis...
Kancsal biztos nem leszel, legfeljebb olyan, mint azok a sztárok, akik fel tudják vonni az egyik szemöldöküket, és ez látszik a tekintetükön :-D Nekem ez mindig iszonyatosan tetszett, most már meg is tudom csinálni. Te is észre fogod venni a jó dolgokat, és meg is szokod az új, szép szemedet, mert szép lesz, hidd el! Csak türelem :-)
Krisz, elborzadva olvaslak... Nem nézetted meg azóta szemésszel? Lehet, hogy varrat maradt benne... Amúgy fura... én nem is érzem a varrataimat, és amikor a szemhéjból kivágták a kis szeletet, akkor maradt egy vörös hártya, amint át láttam a sebészlámpát. Akkor jöttem rá, hogy ez nem annyi, hogy nyissz, egy darab ki a szemhéjból, hanem azt le kell fejteni arról az ideg- és érhártyáról, ami alatta van... Fura élmény volt. A varratokat nem is kell szedni elvileg, szépen leesnek. Hegem szinte már alig van a helyén, inkább csak kicsit rózsaszín a felület, mint mikor megdörzsöli az ember.
Nézesd meg a szemed!
Szia,
Szeretném megkérdeni Tőled, hogy melyik plasztikai sebésznél voltál?
Én most készülök megcsináltatni, és eléggé parázok.
szia,
melyik plasztikai sebésznél voltál?
nekem egy sztársebész úgy elrontotta, hogy azóta állandóan szúrást érzek a szememben.
Várom vválaszod
Kriszti
Szia Nikolka!
Milyen volt a varratszedés,nem volt túl fájdalmas? Lement-e már a duzzanatod gondolom már szépen csukódik,képek nincsenek?
Kinél voltál?
Sziasztok!
Egy honapja olvasgatom ezt a forumot a hozzaszolsaitokkal es vegul ugy dontottem megmuttetem en is a felso szemhelyamat. Zavart a kilatasban na meg gy neztem ki mint aki 100 eve nem aluda ki magat. Kedden volt a mutetem. Szerencsere nem vagyok izgulos igy sikerult ellazulnom a mutet alatt (gyogyszeres segitseg nelkul)Fel ora alatt berajzolassal fenykepezessel mutetestul kesz voltam. em fajt semmi meg az lidocain inekcio sem csak furcsa erzes volt hogy butykolnek a szememen es nem latom mit. Azota keszitem fenykepeket igy latom hogy szepul. 3 nap telt el azota hogy megmutottek. A duzzanat megy lefele. Kivancsi vagyok hogy szimmetrikusra sikerult-e. Remelem nem szeretnek kancsalitani.Remalom... Eleg furan nezek ki. Ez mindenkinel igy volt?
Köszi Lányok a gratulációkat! :)
Talán lehetett volna egy kicsit jobb is a jobb oldal (rendezői bal), de nem szabad telhetetlennek lenni :))) Így legalább tök természetes és nem olyan kivasalt kinézete van. Én mindenesetre nagyon boldog lettem tőle!
:) Ez, jó! Szemhéjfogyókúra... :D
Ne izgulj, nem maradandó! Nekem is göcsörtös és hurkás volt a heg a varratszedés után, de ha óvatosan masszírozgatod a mutatóujjad hosszával, akkor még hamarabb fog kisimulni.