Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Még annyi ,hogy látom ,hogy pesti vagy? Nem hallottál az orvosodról addig semmi rosszat? Nem érdeklődtél utána? Azért Pesten rengeteg lehetőség van. Befolyásolt valamelyest az ár? Ez a doki azóta is műt? Tudom ,sok a kérdés de ez borzalom. A Hoxa engedi ,hogy az orvos nevét megnevezd?? Nem tudja ezt valaki???? Őszintén megérdemelné ,hogy fény derüljön arra ,hogy lehet egy ember életét tönkretenni 1 óra alatt.
KITARTÁST
Nem tudom eléggé kifejezni a sajnálatomat. Én már a műtétem előtt leírtam az én esetemet ,de most megismétlem röviden ,tömören.Bejelentkeztem egy győri orvoshoz konkrétan ki volt tűzve az időpont ,hogy hétfő du. 17 h -kor megyek. Előtte jött az unokahúgom aki egy neves győri fodrászszalonba jár. Mikor meghallotta kihez megyek rögtön lebeszélt róla és ajánlottak egy másik dokit.Na itt hoztam meg életem legjobb döntését. Mivel az ünnepek után voltunk nekem egy hetem volt arra ,hogy kész legyen a szemem és dolgozhassak. Úgy mentem el a dokihoz ,hogy soha nem találkoztunk előtte telefonon beszéltünk meg mindent. Mikor odaértem és megláttam azonnal kialakult a szimpátiám felé. Azonnal megcsinálta a szemem.Minden nagyképüség nélkül mondom gyönyörű lett. Ezt onnét is leveszem ,hogy akivel régen találkoztam,nem tudják ,hogy mit látnak csak azt ,hogy valami nagyon jó lett. Nekem kb. 6-7 éve csináltak egy felső szemhéjtetoválást ami a lelógó szemhéjtól nem látszott,ere mindenkinek csak az tűnik fel ,hogy most csináltattam. Mikor mondom ,hogy mikor válasz: eddig nem is vettem észre. Senkinek sem esik le miért. Nem tartozik a témához de pénteken csináltattam egy szájsatirt egy neves kozmetikusnál ,hát ott is csodájára jártak a szememnek. Ezeket csak azért írom le ,hogy én is belefuthattam volna a csapdába ,mert utána én is rengeteg szörnyűséget hallottam az először választott dokitól. Akkor a lányok a fórumon azt mondták ez rutin műtét nem lehet elrontani. Hát itt vagy te mint szomorú példa. Én biztos nem nyugodnék bele a sorsomba. Ez azért nem igaz ,hogy nem lehet nyerni az orvos ellen csak egy jó ügyvéd kell hozzá aki ezekre a műhiba perekre szakosodtak. Lehet sikerdíjként is elvállalja. Tudom ,most kisebb dolgod is több ennél de én biztatlak. Nagyon kíváncsi leszek ,hogy alakul a sorsod kérlek folyamatosan jelezd.
:'(
Szia Tanti!
Oszinte egyuttrerzesem iszonyat min mesz keresztul.Nincs az a karterites amivel ki lehetne fizetni a szenvedest. Ahogy leirtad eleg barbar doktornak tunik akinek nem a paciens az elso. Mindenki ettol retteg egy plasztikai mutetnel. En nem tudm a tobbieknel hogy volt de mikor en mentem a megbeszelesre (maganklinika) felvilagositottak olyan lehetosegekrol hogy el is fertozodhet meg szovodmenyek stb. Ezert is tartjak meg a pacienst meg egy oracskat a klinikan. Az orvos apolono ezt folyamatosan figyelik es ha ugy latjak megfelelo engedik el a pacienst egy un.igazolassal a doktortol. Igazad van mert tenyleg szovodmenynek hivjak nem muhibanak. Persze minden szerzodesbe van foglalva. Plusz mutet elott egy nappal szedni kell valami 3 napos antibiotikumot. Egyszoval nagyon oda figyelnek. Azt mondtak nekem hogy ezt mindenol igy csinaljak. Kivancsi vagyok hogy neked meg voltak e ezek az ovintezkedesek? ha nem miert nem? A tovabbi mutetjeidet is ok korrigaljak?
Szia!
Gyönyörű lett az eredmény, csodálatosak a szemeid, gratulálok!
Szia Gabci!
Nagyon szepen koszonom a gyors segitseget. Meg is csinaltam pont ugy ahogy mondtad. Szuper lett fel is tettem. Mostantol nekem is van kepem a mutetemrol. Majd 6 het mulva keszitek kepet plusz sminkeset is. Akkor megjobban latszik majd a kulonbseg.
Hát nagyon sajnállak. Ilyen még nem volt ezen a fórumon ,hogy valakivel így elbántak. Mindegyikünk csak az öröméről tud beszámolni.
Nagyon sok kitartást kívánok neked ,gyógyulj meg gyorsan és ez szerintem megérne egy műhiba pert!!!!
Tényleg tedd közzé ki volt ez a sarlatán ,nehogy más is átélje a te szenvedésed.
Sziasztok!
Nem tudom emlékeztek-e rám?Én voltam aki tb-re csináltatta a szemhéjplasztikát Szegeden a szemklinikán..Most 11-én voltam elég jó lett,egy pici bőr maradt a bal szemem alsó részén azt kb.2 hét múlva kijavítja a doki.Nagyon ügyesen megcsinálta egyébként,kb.fél óra volt a műtét.Nem fájt semmi.A sebre nem rakott csíkot,tudott tisztulni,és egyáltalán nem viszket.Lehet azért,hogy nincs leragasztva?Monoklim is csak minimális lett.A varratok maguktól fognak kiesni.Sajnos nem csináltam fényképet,hogy milyen csúnya volt.Majd,ha már teljesen rendbe lesz akkor rakok fel képet.Nagyon féltem én is nehogy sokat vágjon ki,inkább utólag vágja ki ami még ott maradt.Ez se látszott akkor csak most,hogy kezd gyógyulni.Nem okolom érte,már azt az egy centi vágást kibirom.
Szia Naomi1!
Microsoft Office Picture Manager képnézegetőt használj és az "Edit Pictures" menüpontot megnyitva, a jobb oldalon találsz olyat, hogy "Crop". Ezzel ki tudod vágni a képet, majd ugyanott, de kicsit lejjebb találsz olyat, hogy "Compress Pictures", ott pedig le tudod "Hoxa-méretűvé" kicsinyíteni. Ezután, ha több képet össze akarsz tenni egy kép-fájlba, akkor Microsoft Office PowerPoint-ot nyiss, abba tedd bele a képeket és itt a feliratozást is meg tudod csinálni. Ezután, ha el akarod menteni a PP-t, akkor -ÉS MOST JÖN A LÉNYEG- ne PP-ben mentsd el, hanem JPEG-ben képként. Ezután ezt a képet is tudod még vagdosni, ha szükséges a fentiekben leírt módszerrel.
Remélem tudtam segíteni! :)))
Húú tanti ez tényleg egy horror történet :(
Most már rendben van? Ki és hol műtött ? Nehogy még valaki belefusson!
Remélem már jól vagy!
Szia Naomi!
Én telefonnal készítettem, 3,2 mpix. Saját magam, és egy tükörből néztem, hogy én vagyok-e a teló képernyőjén. Aztán kábellel a gépre, és a fotót meg lehet "vágni", h csak a szem látszódjon.
/ na persze többet is lőttem, mert egy csomó vacak lett :) )