Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Szia, hát én nem kérdeztem, ők mit szólnak a lázhoz, én éreztem magam 39 fokkal úgy, hogy a WC-re még kimentem, de buszozni meg gyalogolni, azt nem.
A varratok (és maga a seb) félkör alakú volt a szememen. Ma kiszedettem végül. 3x cseppentettek a szemembe, ne éreztem semmit. Csak az egyiknél, ami már mélyebbre került.
Olyan vékony szálakkal varrtak,szinte hihetetlen. Nem tudtam megszámolni!
A seb vonala még picit látszik, egy ív a szemhéj felső ráncában. Csuda.
Most már lehet kenegetni finom krémekkel, majd apróbb kis zsírgöböket leszedetek a bőrgyógyászaton, amik a szemem alatt vannak, utána megleszek egy darabig. :D
Vettem szemfestéket, füstszürkét, kis szivacs applikátorral. És LÁTSZIK! :D
A varratszedes ennyi ido utan? Hol vannak varratok? Csak a kulso es belso szenzugoknal?
Altalaban 5-7 nap a varratszedes, nem gondoltam, h laz miatt halasztjak, hiszen maga ez is gyulladast okoz a szervezetben...nem ertem miert nem egyeztetheto ossze a varratszedes a lazzal.... plane, h van mar lazcsillapito... ahogy igy olvastalak hirtelen nem is ertem ezt az egeszet igy! Irj majd, kivancsi vagyok es szoritok neked. Biztosan gyonyoru !
Az még lehet hogy elmúlik. A varratok miatt is láthatod asszimmetrikusnak. (Remélhetőleg )
Nem emlékszem, ki csinálta?
Holnap indulok Budapestre ,pénteken műtét ..most már kezdek izgulni .Remélem minden rendben lesz ??!!Irigylem aki már túl van rajta . Leírom egy magánklinikán mit adnak és javasolnak egy szemhéj műtét után, a kozmetikusom dolgozik ott (leírta nekem ..majd meggondolom mit fogok használni ,de megvettem ).Arnica golyócskák már műtét előtt 3 nappal kell elkezdeni és utána is 2x5 ,műtét után pussatilla pratensis golyócskák 2x5, fájdalom esetén cataflam, tobradex szemkenőcs , calcium-sandoz ,C vitamin, hűteni a Rossmannban kapható hűtő maszk .A klinikán csinálnak egy steril párnácskát amiben valami por van .Varratszedés után :La Roche-posay Cicaplast krém ,feltétlenűl védeni a naptól Bioderma 50+ stift.
Segítségként írtam ...mindenki eldönti ,hogy használja vagy sem .
Köszönöm.
Jobban bosszant, hogy -ragtapasz nélkül látszik - nem azonos ívű a két vágás. Azaz nem az eltérő duzzanat okozza, hogy va különbség a két szemem között.
Vigyázok.
Persze ma sem jutottam el a szemészetre, hajnalig nem bírtam rendesen aludni, utána meg félálomban kinyomtam az ébresztőket. Visszatért a hőemelkedés, szerintem tüdőgyulladásom van. Annyi volt már, megismerem. Csak nem teljes erővel tört ki, gondolom, mert meleg van és mert alig mozgok.
A szememről a ragtapaszok ma végleg lemállottak, látom, hogy két varrat magától kiesett (a helye látszik picit).
Hívom a szakrendelőt, mert ha holnap végre eljutok a rendelőbe, jó lenne egy tüdőszakorvos is, egyelőre nem veszik fel a telefont.
Jól, de holnap már tényleg kiszedetem a varratot.
Reggelig tartott a munkával a hajrá, már nem volt erőm buszra szállni, majd délután hazaérni, ott ájultam volna el valahol.
Sziasztok!
Felsőszemhéj műtétre készülök. Kaphatok az árakról némi tájékoztatást, mert a neten nagyon széles a skála.
Köszönöm.
Na most mi van ezzel a jégzselével ?
Azt adnak mutét után ? vagy mi ?
Na basszus jövö hétfön also szemhéj op.
Guruljka .. hogy van a szemed ?
Kedden varratszedés. A ragtapaszok csíkok lifegő végét le kellett vágnom, de azért maradt még mindkét szememen.
Most nézem, mi a csudáért irritál az egyik szempillám a bal szemen. Hát valami apró kis kelés vagy mi van ott. Szuper, nem?
Kentem rá pici tetrán kenőcsöt, ahogy hozzáértem óvatosan, azt éreztem szinte ki akar fakadni. Természetesen nem piszkálom, de zavar rendesen.
Tiszike teljesen jól leírta neked, hogy ez a belső szemöldökemelés nem egy hosszú távú történet. Nagyon vékony szalagok vannak ott, amelyekkel dolgoznak. A homlokcsont és a bőr között nagyon vékony lapos izomszövetek vannak, a bőr sem vastag, szóval óvatosan kell csinálni, mert minden nem jól kivitelezett dolog egyből meglátszik.
Ezek a vékony szalagocskák nyúlnak, nem tudnak huzamosabb ideig ellenállni annak az erőnek, amelyet az arcmimikád nap mint nap kifejt /ha így lenne, eleve nem süllyedt volna meg/. Ha a teljes homlokod és szemkörnyéked botoxszal merevítve van, a tartósság növelhető, de alapvetően 1-2 év az, amivel számolhatsz.
Egy sima szemhéjplaszikával tartósabb eredményt lehet elérni, viszont szebb eredményt nyújt mindez belső szemöldökemeléssel kombinálva, amely lehet részleges: a szemöldök közepétől indulva, onnan, ahol a kilépő idegpályák vannak; vagy teljes. Nem egy kellemes műtét, főleg a kilépő idegszálak miatt, de kibírható.
Csodálkozó vagy túl nagy szemed nem lesz.
Ha csak sima felső szemhéjplasztikát kérsz, utána nem igazán lehet megcsinálni a belső emelést, mivel eredendően annyi bőr vágnak ki, amivel szép feszes lesz az eredmény, és nem marad bőr egy újbóli felvágásra /ki kell vágni a meglévő sebet ahhoz, hogy szép legyen újra/, plusz még meg is kell emelni az egészet.