Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Ha véletlenul kulföldröl mész dr. Boroshoz nehogy megmond neki mert kikerget az irodájából... :)
De amúgy azt mondják jot mut.
Tapasztalt forumosok..
Szolaljatok meg...
Irjatok valamit ennek a tanácstalan Monika 71 nek.
Ugyan ugy érzi magát itt mint én két hete.
Én véleményem Monika 71..
Akkor menj ilyen céllal plasztikai sebészhez ha biztos hogy van elég , bör a szemed alatt meg felett amit korigálni lehet biztonsággal. ( pl.. also szemhéj )
Mielött döntesz.. lásson több orvos... Csak plasztikai sebészhez menj , lehetöleg minél nagyobb gyakorlata legyen szemhéj plasztikában.. Jonak tartják itt a forumon pl.. a dr. Borost meg a másikat a dr. Bálint Beátát is.. Lásson több orvos.. de mindig Te dönts.
Sok sikert.
Szép napot a Hölgyeknek!
Még soha nem használtam a fórumot, ezért nem nagyon tudom, hogy mit illik vagy nem illik itt írni vagy csinálni, így előre elnézést kérek mindenkitől ha valami szabályt átlépek.
Hónapok óta agyalok azon, hogy alsó és felső szemhéjplasztikát szeretnék magamnak ajándékozni. :) Tudom, csodákat ne várjak, de ha már 5-6 éves fiatalodást eredményez, akkor én boldog vagyok. Gondoltam, hogy végig olvasom a fórumot, de 6 oldal után már elfáradtam, ezért inkább megkérdezem tőletek, hogy tudnátok-e megbízható orvost ajánlani erre a célra. Minden véleményt, tanácsot, tapasztalatot szívesen fogadok.
Lanyok, mikor kezdhetek ujra edzeni? Elfelejtettem megkerdezni ezt is...
nektek mit mondtak? Mutet utan 2 hettel? Vagy elobb?
Én nem tudom, hol van varrat, mert nem látom.
Kicsit aggódom, az a bőr, ami közvetlenül a szemöldök alatt van, mennyire marad duzzadt.
Már most kezd viszketni, mi lesz még itt...
Egyelőre nincs monoklim, de tudom, az lehet még. Most még csak a jobb szemem külső zuga alatt lila.
Szerintem lazits... nem jo ennyit agyalni 😉
Szep leszel. Az orvos ugyis a maximumot hozza majd ki beloled 😉
A doktornő a rajzolás után rögtön el is ment. Mire a rajz kb megszáradt, már jöttek értem.
Tükör ott nem volt.
Azt szerintem az orvos jobban tudja, hol kell vágnia, a páciens nem tudja az orvosi szempontokat.
Nem látod, mert ha kinyitod a szemed, nem tud rajzolni.
Üldögéltem az előkészítőben, jött a doktornő beöltözve, csak a szeméről ismertem meg. Pár pillanatig csak nézte a szememet. Utána kérte, csukjam be, ő finoman csukva is tartotta, és éreztem a filctollat a szemhéjamon. Előre szóltak, hogy egy darabig ne nyissam ki, nehogy elkenődjön a rajzolás.
Kérdeztem az asszisztenst, milyen széles a rajz, de ő nem látta, csak az egyik vonalat, a másikat takarta a szemhéj.
Most elég feszesnek érzem, becsukni is kell tudni... :D Persze duzzadt is még.