Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Köszönöm szépen Vikinca, akkor próbálkozom :)
Szia,06-30-2523385.Mostanában sokan panaszkodtak,hogy nem tudják elérni,ha nem veszi föl próbálj SMS-en,vagy viberen üzit küldeni.Nekem a viber vált be legjobban,arra még aznap válaszolt.
Sziasztok! Dr. Bálint Beáta elérhetőségét megadná valaki, mert a google nem a barátom. Telefonszám illetve az e-mail cím sem jó (egyik sem) Előre is köszönöm.
Köszönöm a kommenteket. van kép rólam. Nem is tudom, mi legyen, de 06.12 lenne a műtét, jövő kedden visszamegyek még egy konzira. Az is lehet, halasztom őszig, mivel tudom, milyen az sebhelyesen mászkálni.
Most olvasom mi volt a varratszedésen ,további szép és gyors gyógyulást kívánok !
És a szemöldök emelés csak 1,2 évig marad meg. Én lehet hogy úgy csinálnám hogy először csak szemhéjplasztika cicasitas. Aztán rá 1 évre szemöldök emelés. Így jobban fogja látni mennyit kell emelni. És előfordulhat hogy nem is kell mert tetszeni fog csaka szemhéjplasztika.
Én attól félek ha egybe csinálja akkor nem veszi ki a maximumot a felső szemhéjadbol mert ugye fel is kell huzni a szemöldökot. És mivel a szemöldök emelés max 1,2 évig tartja magát az a kis emelés amikor vissza esik a szemhéjplasztika rovására megy. És újból szemhéjplasztika kell...
Nemtudom. Nekem ez az elképzelésem.
Viszont pl egy sima szemöldök emelés is csodákra képes. Sokszor szebb mint egy szemhéjplasztika.
Tegyél fel egy képet. Megvizsgaljuk..ezek a dolgok egyébként 1,2mm ert változtatnak. Tehát nem óriás változások.
az Anime-szemek nem valósak... :D
Pedig biztos jól állna! ;-)
Én téglalap alaku szemet szeretnék .. csak sajnos ezt nem tudják megcsinálni :)sok sikert
Ok, csak nekem felső lesz és nem alsó...sose tudják visszaállítani az eredetit az a baj...
Mond a dr,nak Barbine hogy kicsit azér ovatosan azzal a huzigálással. Csak amolyan enyhén
Figyu Barbine ..nekem is gömbölyu a szemem.. és fogalmam sincs milyen lesz ha meghuzzák.. :) majd meglátom ))
Nekem is enyhén kulsö szemzug lesz emelve also szemhéj plasztikánál.. és fogalmam sincs milyen lesz.
De mutét napján még leülünk a tukor elé a dr.al azt mondta.
Sziasztok,
2011 szeptemberben volt az első szemhéjplasztikám Ignácz zsuzsa doktornőnél, nem lett elrontva, de nem is lett szép.
Most rászántam magam egy újra, Viczián doktort választottam. Ő azt mondja, a vágásnál alányúl és szemöldökemelést is csinál + felhúzza 2 oldalt, mivel én kértem a macskásítást. De már teljesen el vagyok bizonytalanodva. Nem túl csodálkozó a tekintetet annak, akinek megemelik a szemöldökét ? Így is gömbölyűbb a szemem, mint az eredeti volt, ha macskásít, nem lesz túl keskeny ? Nem akarok Melanija Trump lenni. lehet le is mondom a műtétet....van valakinek tapasztalata macskásításban és szemöldökemelésban ? A Viczián dokiban bízom egyébként. Köszi,
Ma lett volna a varratszedés, de az éjszaka 39°-os lázam lett, le kellett mondanom. Biztosan nem a szemem miatt, de most picit a szemem is duzzadt, ahogy máskor is, ha lázam van.
Tegnap voltam varratszedésen B.B. doktornőnél, gyorsan és rendben ment minden. Nagyon kedves volt, mint mindig. Egész jó lett a szemem így varratok nélkül, de azért kíváncsi vagyok milyen lesz mikor teljesen meggyógyul.
Mindent összevetve, aki még gondolkodik, hogy kihez menjen felső szemhéj plasztikára, nyugodtan válassza a doktornőt! :-)
Készítettem, fotógéppel, majd megszerkesztgetem. És majd csinálok belőle naplót, hogy ne adatlapomra kelljen.
Gyógyuljál, fotó is jó lenne róla:).
Én is! Igaz, nekem csak felső volt. Tulajdonképp feleslegesen vettünk fájdalomcsillapítót, de legalább van itthon.
Nem volt rá szükség, este még azt a szemet vettem csak be,amit a kórházban adtak éjszakára.
Holnapután varratszedés, egyelőre viszket.
Vluca!
Milyen a szemed, már biztos meggyógyult, elégedett vagy? Rég jelentkeztél.
Szia,olvass kicsit vissza....Boros László ,Bálint Beáta ....kopogj naplokba😊
Sziasztok! Felsőszemhèj plasztikàra tudtok valakit ajánlani?
Én is úgy emlékszem, hogy pislogtam rendesen. Hirtelen oldalra nézni nem szabad, legalábbis aznap.
Dehogynem tudsz pislogni! Ki mondta ezt neked? 😀 Műtét után fáj meg bedagad, de a pislogással nincs gond. Másnapra már fájdalmat se érzel majd.
Hogy kérdésedre is válaszoljak :-) nekem 11 éve volt alsó-felső plasztikám egyszerre,s a várthoz képest nem volt semmi extra negatív élményem. Az első nap nyilván nem kellemes,de arra számít is az ember lánya,ha már elszánja magát.Nekem fájdalomcsillapítót is csak első nap kellett 1x bevennem,varratszedés után pedig rohamos a gyógyulás. S a végeredmény mindent megér!
Szia,ha jól értem,neked már a műtét lesz akkor. Konzultáción mikor voltál?Nekem konzira szeptember 1-re van időpontom.Akkor elképzelhető,hogy a műtét már idén bele sem fér?!Mondták,hogy nagyon hosszú a várólista,de ennyire???
Az a képeidről is látszik. És legyél is az! :D