Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Útközben több emberrel beszéltem arrol mit akarok... s a várakozási idö alatt is kimentem egy kávéra... az emberek nem értik miért akarom ezt a mutétet...
..és én is elbizonytalanodtam... a belegyezö nyilatkozatot olvasva.. igy kisétáltam az elökészitöböl.. le a lépcsön... át a recepción .. ki az utcára ... s eljöttem.. elöttem még ugy is cicit mutöttek vagy két orát várnom kellett volna.. én egyenlöre felhagyok ezzel a dologgal.. sportal.. rendben tudom magam tartani.. kb 2 év mulva talán megkeresek egy dokit.
Minden jot nektek emberek.
Guruljka jobbulást.. gyogyulj meg végre ..s élvezd a nyarat
Már itt vagyok..gyönyörű a vároterem... s Budapesten igazi nyár van...
A dr.most èp műt mèg várnom kell
Hát jelenleg a bal szememen levő folyamatosan "jojózik", de ezt már a szemészeten is mondtam.2-3 napig telik, utána kiürül, megint telik.
Most is. Csak talán kisebb, nem is tudom. Itt vacakoltam a plasztika meg a varratok miatt, most meg az árpa.
Köszi! Úgy legyen.
Néztem a neten, azért kell dunsztkötés, hogy kifakadjon. De nekem pár naponként kifakadt és újra gyűlt.
Mindegy, csinálom ahogy az orvos mondta. Mintha kisebb lenne és nem gyűlne újra. Bízom benne, hogy teljesen elmúlik hamarosan.
Nem, azt ahogy szóltál, rögtön abba is hagytam. Floxal-t írtak fel, azzal kenegetem.
Most éjszaka szépen bírtam a kötést.
Végül is árpának diagnosztizálták. Antibiotikus kenőcsöt kaptam, napi 3x azt kell a szemembe kenni, és éjszakára dunsztkötést tenni a szemre.
feltettem, nem kis művészet a sok réteg... hajnalban arra ébredtem, hogy szedem lefele. Most hamarosan csinálom a ma éjszakait. Nem ígérem meg, hogy nem szedem le álmomban, mert ahogy a szememre kerül,. már viszket is.
Minden ok ... még jooo hogy ;) legközelebb hétfö délután jelentkezem.. a mutét 12:30 kor lesz ... amihint tudok az nap...
valamit irok majd :) Kellemes hétvégét mindenkinek.. Udv