Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Ha van tb kártyád akkor a magyar árat fizeti az ember. Neki az a lényeg.
Sok nyüglődés után érik az elhatározás.
TT-nál jelentkeztem be.09. 05-re kaptam idõpontot konzultációra.
BB-hez is próbáltam időpontot- azt mondták gyesen van, nem adhatják meg a számát.
Valaki esetleg megtudná adni priviben aki nála volt?
Köszönöm: Mara
Felesleges ezen vitatkozni vagy egyáltalán beszélni róla. Kinek ez a véleménye, kinek az. Mindenki szabadon dönthet kihez megy. Tiszikének Ő vált be, Ő mindent rendben talált, örülök neki. Nekem nem és ennek megvan az oka, amit senki nem vonhat kétségben, mert én voltam ott. Ilyenkor fontos a bizalom, én azt máshol találtam meg. Viszont nem szeretem, ha alap nélkül betámadnak, hogy biztos azt kapja az ember, amit ad. Ne ítélkezzünk, hanem fogadjuk el más véleményét/tapasztalatát!
Kedvesen is lehet bunkonak lenni.. s nem keell szépiteni.. hogy az volt :)
Azért gondolom ezt kérlek mert valaki innen a forumrol aki szintén Ausztriából ment hozzá.. irt nekem.. s azt mondta mikor mondta honnan is jött eléggé megválltozott a doktor, s hirtelen bunko lett.
Gondolom akkor valami csak van ebben ..
:)
Ne haragudj, de ne ítélkezz. Én alapból kedves vagyok és mégis elmondta mindennek a külföldön dolgozókat igaz nem bunkón, de szépen kedvesen lealázott csak, mert az év felében külföldön vagyok. És úgy mondta, hogy "-Persze én biztos nem olyan vagyok", de azért a végén kijelentette, h én a másfélszeresét fizetném, pedig van Tb-m és nagyrészt itthon élek. Amúgy nem ez volt az oka, hogy nem mentem hozzá, hanem az, amit itt nem írhatok le a rendelőjéről, mert egyből törölnék. Amúgy tényleg azt mondják, hogy szépen dolgozik, ami biztosan úgy van, de nekem ez kevés volt.
Téged nem azért nem vállalt el mert külföldrol jöttél. Hanem azért mert nem látta értelmét a műtétnek. Ő többet keres a külföldiekkel. Úgy hogy ennek nincs értelme anit gondolsz.
Nekem is..el nem tudom képzelni hogy valakivel bunkó. Van egy különleges humora de nem bunkó. Szerintem azt a viselkedest kapjuk tőle amit meg érdemlunk. Amit mi is adunk kapunk. Tegnap voltam nála fotózáson a végeredményrol. Azt mondta az enyém az egyik legjobb munkája. Előttem többen voltak a vároban én csak nevetgelest hallodtam a szobából. Gondolom elégedettek voltak. Vidáman távoztak. Vajon hány éves lehet boros? Olyan tökéletes a bőre.
Nekem még nincs naplóm, csak erőt és információkat gyüjtök a nagy elhatározáshoz 😊
Szia 🙂 kopogtatok 😚 Engedj be 😊
Kopogtatok😊 Kérlek engedj be 😊
Lányok, sajnos csak az alsó mütétröl találtam berajzolósat, de majd tovább keresem. Nekem a felsöt csinálták elöször, utánna az alsót. Annak idején minden képet leszedtem, mert elkezdett kóstolgatni és szidni 1-2 forumozós. Remélem ez most nem történik.
Természetesen fogok írni. Jövő héten elindulok ez ügyben 1-2 dokihoz, azután referálok mit mondtak. :)
Azért írd majd, hogy hogyan döntöttél....és hogy hogyan sikerült.
Kedves Mitti, nagyon köszönöm. Már meg is néztem a képeidet és rájöttem, hogy lehet nem is kell nekem a felső, hanem csak az alsó. :) A műtét szépen átalakította a szemedet. Gratulálok Neked!
Aham, megtaláltam és jelentkeztem. :))
Még nem jelentkeztél 😊
"Möme műtét" a naplóm neve.
Felső. Mindjárt rakok fel képet. Egyelőre még ijesztő vagyok. :-)
Mutatsx fotot? Also v.felső?
Szép napot Mindenkinek!
Kedves Mitti, nagyon köszönöm a lehetőséget. Kerestem is ezt a naplós dolgot, de nem vagyok biztos, hogy rá is találtam erre a kopogtatós dologra. Kértem ott valamit, de majd kiderül, hogy tényleg jó helyen kopogtam :)
Sziasztok!
Én is túl vagyok a műtéten. Tegnap voltam B.Beátánál és tényleg olyan kedves és profi, mint, ahogy itt leírták. :-)
Én szemsebésznél voltam, jobban bízom benne mint a plasztikaiban. A helyreállító műtétekre specializálódott, nekem minden rendben ment. Csak felsőt csinált. Kopogj a naplómba ha gondolod...
Huh lányok, köszönöm a segítséget, nagyon jól esik, hogy néhányan rögtön reagáltatok. Közben már átnyálaztam még vagy 10 oldalt. :D Én alsó és felső plasztikát szeretnék, de ha lehet még most nyáron, így jövő héten már elindulnék egy két konzultációra.
Jajjj egyre jobban viszket a bal szemem!!! Már jegeltem is!
Úgy írjátok az orvosokat, mintha mindannyian ugyanott laknátok. :D
A felsőt, gyönyörű lett! Jó éjt