Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Már gyógyulsz is! Hamar meggyógyulsz és minden rendben lesz!
..megyek a boltba .. vissza ..puszi .. ;)
Amennyi C-vitamin a citromban van, nyugodtan vehettél volna... :D
[link]
Ezek eléggé hiteles adatok.
..de Guruljka :) Köszönöm.. <3 ari vagyol :)
azért csak tán mááááma mááááán jobban leszek )))
Mivel vega vagyok a gyumölcs evés nem gáz.. de ma citromot például nem mertem venni
Hát jobban kellett volna vigyázni így műtét előtt.
A szervezeted most igényli a vitamintöbbletet, szedned kellene, vagy legalább gyümölcsöt enni.
Ugye e miatt nem fogják halasztani a mutétet .. mert én most nagyon bátor ... elszánt vagyok..nem mint egy éve .. mikor lemondtam.. Ennél a dr. nál a bulit :)
Én felhívtam a dokit de az aszisztencia azt mondta adjam irásba a dr. majd válaszol :) de hát nem valami jól vagyok ... nem haldoklom.. csak picit :) Budapestre látogattam két napja s nem vittem melegebb ruhát este már huvos volt.
Ez ilyen meghulés.. de remélem elmúlik
Én megérdeklődtem, nem tiltottak semmit.
Szedtem normál adagban, és nem volt probléma.
Holnap lesz egy hetes a műtét, semmi gond nem volt. Csak a viszketés. Apró vérzés csak a műtét napján volt, a doktornő ezt előre jelezte. Vékony a szemhéjam, nem akart sok varratot beletenni.
Nem lett monoklim, pedig csak oldalt tudok rendesen aludni. Illetve csak a jobb szemem alatt van egy apró, mint egy ujjlenyomat, akkorka kis "szín".
Pláne ha meg vagy fázva,szedd a vitamint, mert ha a náthától bedagadnak a szövetek a szemed körül, az se jó.
Vajon a C-vitamint citrom vagy mondjuk narancs formájában sem ehetem ? Mert én rohdtul meghultem s két hét van még vissza épp betartando listám van. De a torkom meg fáj..és ráncigál a hideg.
Lassú mozgást, hajolgatás nélkül.
Par nap utan mar edzel? En nem mertem...
A dokim azt mondja, ovatosan mehet a Pilates. Majd hetfon megirom mennyire mertem bevallalni. ;)
Nekem 2 hetet javasoltak, de a biztonság kedvéért 3-at hagytam ki :(. Most ezerrel teperek, hogy behozzam :D
Én már rövidebb guggolásokat, és karra-hátra kis súlyzózást csinálok, mert itt ez a nagy munka, többet ülök a gép előtt.
En hetfon bemegyek Pilatesre. Kedden jogara. A futast hanyagolom meg egy-ket hetig...igy dontottem. Majd megirom a tapasztalataimat... 😉
Szeretnék én is jelentkezni a naplódba !
Szeretném ha beengednél a naplódba ,én 9-én megyek B.B-hez műtétre.
Szabina2004 kért, hogy dobjak fel a naplómba mostani képet. Ez már ( gondolom) a vegleges állapot.
Én tuti kifogok hagyni egy 2-3 hetet .. de a doki ezt jobban tudhatja.
Ne bántsátok egymást.nem ér annyit A tapsztalatokat.. csak tán le lehet irni.
Én is azt mondom sajnos hogy a dr. Boros egy bunko.. és slussz passz :)
Szerintetek mikor kezdhetek ujra edzeni?
Ma van egy hete, h mutottek...
ki mikor kezdte? Vagy hivjam fel a dokimat? Nem akartam ezzel hivogatni...
Nem értettem félre semmit, de ezzel zárjuk is le. Nem ezért van a fórum. :-)
Életrajzából számolva 45-50 között lehet.
Hát akkor valamit félre erthettel. Mert tb kártyával magyar árat fizetsz. De nekem aztán tök mindegy. Meg neki is biztos. Duplájára emelte az árát és így is tele van. Mondta hogy örül hogy nem ő a legolcsobb..
És Ő dönti el, hogy kitől milyen árat kér. Amiben teljesen igaza van. Én meg eldöntöttem, hogy nem megyek hozzá. Ennyi.
Van Tb kártyám és azt mondta akkor is a külföldi árat fizetem, mert megtehetem. Ezekkel a szavakkal.