Szemhéjplasztika (beszélgetés)
..Én is .. de már picit ideges is mert azt mondta mutét elötti héten egyeztessük hányra kell mennem hétfön s ma már csutörtök s még nem tudom...
Felhivogatni meg ugye nem illik.
S azt sem tudom pontosan mikor mehetek futopadra mert azért napi 1 orát szoktam... s azt sem tudom hogy a zsirégetö tablettámat beveheem e ... Teljesen hulye helyzet
Nem tudom hogy kerultem hozzá.. Sokminden spontán történik velem az életben.. A Kubai utam is ..egy péntek reggel felkeltem mint mindig.. olvastam ezt a cikket Kubárol s csak ugy felhívtam az utazási irodát hogy holnap szombaton azonnal utazom Budapestre s fizetem az utat...
Ez is igy lehetett a neten bukkantam erre a Viczián névre.. s a profilja egész szimpatikus volt.. a telefont is azonnal felvette ... igy nem volt kérdés hogy akkor konzultációra menjek hozzá.
OKéé
Szivesen..
Ez ilyen boditásba lesz egyébként..
S a compkulö lesz a zsirado teruletem..
Igy hogy már 3 orvos is axt mondja nem kell also szemhèj műtèt elhiszem. Nem láttam a Vicziántol munkát csak egy vèlemènyt olvastam a munkájàrol..az illetővel kapcsolatba lèptem s O elegedett vele ..Amerikábol ment hozzá.
Nincs kūlönösebb infom erről a sajátzsir átultetèsrol.
Na látod akkor boros azért nem vállalt mert nem látta értelmét. Nem azért mert külföldrol jössz.
Saját zsír jó dolog..láttál ilyen munkákat tőle?
A bőr is gyönyörűen megfiatalodik a saját zsirtol.
Hello MIindenki
Velem annyi történt hogy mutét elött 3 héttel Budapestre utaztam s este már hideg volt nem volt nálam melegebb ruha .. s lehultem.
Szinte dideregtem ugy fáztam.
Gyógyszert nem vehettem be. Kapart torkom ..rázott hideg ...fájt a hátam.. még most is ..a lényeg hogy irni kellett a dokinak minden tunetet ami van mutétig. De az állapotom nem javult s a Balajty dr azt mondta menjek orvoshoz s kérjek véleményt hogy mit javasol .. muthet-e vagy sem. Elmentem háziorvoshoz .. s felsö léguti gyulladás miatt antibiotikumot kaptam.. a mutétet javasolja elhalasztani gyogyulásomig.. ez volt a javaslat.
Én azóta sem vagyok jól.. légkondi közelében meg föleg. De közben meglátogattam Bálint Beátát csak vélemény miatt... Nem javasolt mutétet.. mert nincs annyi bör amit meglehetne fogni... Botoxot inkább. Aztán meglátogattam dr. Viczián Csabát.. hétfön julius 26.án fogja a saját zsirommal feltölteni a szemem alatt. Mutétet Ö sem javasol. Szerinte 1-2 mm csak a böröm .. Hát ez történt itt kérem. Tudögyuszi gyanú mert a hátam ugyan ugy fáj a torkom kapar már kb 4 hete.. a fulem sem okéé... valoszinuleg a 12 orás repulö uton kaptam a totál lehutött képben..mikor Kubába utaztam 1,5 honapja...
Ne viccelj, olaj? Sose gondoltam volna, köszi!
Nekem a szemész végezte a műtétet, oda kell mennem mindenképpen.
Milyen zsíros krémmel?
Időnként kifakad vagy mi. Akkor laposabb lesz, de a szemhéjam duzzadt.
Azért egy műtétre nem egyik napról a másikra szánja el magát az ember.
Akkorát pedig nem vágnak ki, hogy természetellenes legyen akár a látvány, akár a működés.
A műtét óta már a harmadik kis "nemtudom mi" a szemhéjamon, apró dudor, majd kifakad és egy darabig duzzadt a szemhéjam miatta.
Volt hasonló tapasztalat valakinél?
Most nem tudok jobbat, kis tetrán kenőcsöt kenek oda.