Sopronban terhesgondozás és nőgyógyászat (beszélgetés)
Én külön csomagoltam a korházit és a szülőszobait, és a szülőszobai cuccomat minden hová vittem magamammal (egy kis hátizsákban, nekem mindegyikkel folyt a víz és így nem mertem kockáztatni, hogy majd még hazaszaladok előtte), pl. ha vásátrolni mentem. A szülőszobára talán a törölköző és a papucs a legfontosabb, no meg a fényképezőgép.
A t.nnan-ak van hálós bugyija, nagyon praktikus, nem kell kidobni és percek alatt megszárad és jobban rögzíti a betétet mint a bugyi.
De inkább rakj be mindent amit szükségesnek érzel és küld haza később, A gyereknek csak pelust vittem és törlőkendőt, a ruháját ráér akkor bevinni, amkior a hazamenetelre kerül sor.
Olvasni való. Karton víz. Mobil töltő. Toll.
A szekrény nem nagy alig fér el benne vmi.
Hello mindenkinek, még mindig a nagymamánál vagyunk, de most van gép.
Nekem is tetszett a találka.
én soha nem ittam egy csészével sem,eddig szépen szopizik Julcsi,reggelente még fejnem is kell (éjjel 9-10 órákat végig alszik).
azt hiszem a védőnő a Laktoherb-et ajánlotta,ha inni akarok.
vettem ma melltartó betétet:-)
a tescoban,valaki innen ajánlotta:bruin Hygenic,remélem beválik,elég jó árban volt:-)))
ja,meg azt is olvastam valahol,hogy jó ha visz az ember lánya szoptatós teát is a kórházba is!!
nektek mi erről a vélemény???
Készülget a csomagom,de nagyon lassan:S
Niki milyen nagy lett Máté:)Most már bizti lehet gyöntölni:))
Tényleg, eszembe sem jutott, hogy röntgenezni terheseket nem lehet... :(
Remélem, holnapra jobban leszel!
Máté is szépen növekszik, lehagyta Gergőt súlyban! :D
Jobbulást Szandi!
Máté ma 10 hetes - megkaptuk a 2 hós oltásokat, 6470 gramm, 61,5 cm. :)
röntgenezni tuti nem fogják,amúgy nekem is volt ilyen,tollasozás közben hanyatt vágódtam.Egy napig nemigen tudtam lábra állni,de másnapra sokkal jobb volt,szinte elmúlt.
hátha neked is ez van!
nem mentem,mert sztem nem röntgenezhetnek,meg ugyis azt fogják mondani,hogy pihenjek:-S
ezt nem gipszelik:-)
Sziasztok!
Tegnap elestem és valszínű elrepedhetett a farkcsontom(még szerencs hogy a fenekemre estem!)mert iszonyúan fáj!alig tudok ülni,egy idő után feküdni is rossz,szóval ez most nagyon nem hiányzott!:-(((
Remélem,szülésig meggyógyul,mert így hogyan fogok nyomni??!!??
nekem be kellett volna feküdni,csak nem voltam hajlandó,így én a csomagom tetejére raktam,ami a szülőszobára kell,hogy hamar ki tudjam szedni.
Ilyen jutott még eszembe,hogy hajgumi,zokni (rajtam lehetett,ha jól emlékszem),meg a személyes papírok is legyenek kéznél (személyi,taj,stb.)
Akkor szülöszobára kell:
wc papir
papucs
tusfürdő
törölköző
viz
szőlőcukor(?)
Eszetekbe jut esetleg még vmi?
bejelöltelek... :)
remélem, hogy nektek beválik a Graco - nekem babaközelben-es kendőm van ( [link] de akármilyen rugalmas hordozókendő jó újszülött kortól. Lényeg, hogy rugalmas legyen és jó szorosan kell kötni. ;)
Viki,én is jelöltelek,ne lepődj meg :)
Szibor nincs itthon,azért nem netezik azt hiszem.
Aha Viki vagyok:)Rebi a hugom és mikor nikket kellett választani ő jutott eszembe:)
Megvettük a Gracot nagyon jo áron ,és hát tudod ez is olyan mint minden van akinek bejön van akinek egyáltalán nem.
Niki hol vetted a hordozo kendőt?Azt ujszülött kortól lehet használni?
egyre nehezebben és állandóan ugrálni akar:)
kis husi
További ajánlott fórumok:
- Szolnoki nőgyógyászt keresek terhesgondozáshoz és szüléshez!
- Sopronban (jó és lelkiismeretes) nőgyógyászt tudtok ajánlani?
- Sopronban keresek megbízható nőgyógyászt! Segítsetek!
- 10 hetes kismama vagyok, nőgyógyásznál már voltam. Terhesgondozásra kell mennem vagy közvetlenül a védőnőhöz?
- Budapesten ismersz jó nőgyógyász-onkológust, aki végez terhesgondozást, vezet le szülést? Hova érdemes menni?
- Tudnátok jó és megbízható nőgyógyászt ajánlani Sopronban?