Sopronban terhesgondozás és nőgyógyászat (beszélgetés)
igen! amúgy én vittem rövid ujjú pizsit,2.naptól abban voltam,nekem jobb volt.
A felesleges holmit meg ha naponta hazaküldöd,akkor a végére nem lesz plusz 1 táskád hazamentelkor :)
és kaját-innivalót vigyetek!!!!(szerintem kevés,amit adnak)
itt voltak az asztalosok,kész a bababútor:-D
Nagyon szép lett:-))
majd vmelyik nap teszek fel fotót:-)
Hajni jó volt az utolsó sorod.. :D Jövő héten én is csinálok lecsót... most egyelőre nincs kedvem enni semmit. :(
Gergő végigaludta az éjszakát, pedig készenlétben álltam, hogy felébred a viharban és sírni fog. Dörgött még akkorát is, hogy az utcán beindultak a kocsiriasztók, ő meg meg sem nyikkant. Férjem is reggel annyit mondott, hogy ja, villámlott, aztán nem lett belőle egy csepp eső sem... pedig szakadt... :) Kardos fiúk jó alvók... :D
az én babócám nagyon megérzi az ilyen viharokat!
mikor már dörgött,villámlott,ugy beindult a pocakomban,hogy már fájt.mihelyst elmúlt a vihar,mintha elvágták volna!!
jóreggelt:) itt volt vihar.
Mili szundogott ezerrel egy szál pelusba,
Arci 4 lábbal az égnek horkolt, nem tom mi volt a hangosabb ő vagy a dörgés:)
én ablakokat csukogattam.
Milinek 4 foga jön egyszerre 1 fent és 3 lent. )
friss idő van, napon 38fok. ma lecsó lesz.
Sziasztok!
Tényleg jó volt talizni,olyan édesek a babák!!!
csak tényleg gyorsan elröppent az idő:-(
Én máskor is benne lennék:-))
tegnap még elmentem dm-be,és megvettem azt a hordozható (huggies) törlőkendő dobozt,amit Szibor mutatott:-)))
Sziasztok! Nagyon jó volt találkozni csajok, de olyan rövid volt... :( Rebi csak dumáltunk kicsit az Erzsébet kerti játszinál, de nekem pl. nem is jutott időm mindenkire - túl rövid az a 2 szoptatás közötti idő.
Tettem fel pocakfürdő képet ide! :) Azt hiszem, túl nagy sikere van, ugyanis ha kiveszem Mátét üvölt, ha visszateszem, nézeget. :)
Sziasztok.Igen megérkezett:)Egész nap kinlodunk az összeszerelésével:S
Sajnálom hogy nem tudtam menni.
Jo volt,mit csináltatok?
hali Csajok!
tök jó volt ez a találkozó :) bocs,hogy hamar el kellett jönnünk,legközelebb tovább maradunk remélem :)
mikor lesz a következő? :) Rebi,megérkezett a kiságy?
:-(
pont holnap:-((
sziasztok,,,,
mi nem tudunk menni, mert szerdán uszizunk. ma meg strandolunkkkk:) nektek jó talit
Nekünk bármelyik jó,úgyis megtaláljuk egymást :)
Hajni jön?Tudja valaki?
Elvitte őket a volt kolleganőm, akinek pár hetes a gyereke, bocsi Szandi!
Vagy legyen ott a padoknál a találka, ahol félkörívben vannak... bár szerintem egy ilyen babakocsis-gyerekes csoportosulást bármelyikünk kiszúr majd... :D
helló!
akkor szerda 9 Erzsébet kert:-)
De hol?A játszinál?
Tündi!
Akkor elhozod a megmaradt újszülött pelusokat?
További ajánlott fórumok:
- Szolnoki nőgyógyászt keresek terhesgondozáshoz és szüléshez!
- Sopronban (jó és lelkiismeretes) nőgyógyászt tudtok ajánlani?
- Sopronban keresek megbízható nőgyógyászt! Segítsetek!
- 10 hetes kismama vagyok, nőgyógyásznál már voltam. Terhesgondozásra kell mennem vagy közvetlenül a védőnőhöz?
- Budapesten ismersz jó nőgyógyász-onkológust, aki végez terhesgondozást, vezet le szülést? Hova érdemes menni?
- Tudnátok jó és megbízható nőgyógyászt ajánlani Sopronban?