Róbert Károly Magánklinika lombikosaival beszélgetnék (beszélgetés)
Nem, csak ez a 3 volt akit beültettek. A másik 3 nem indult be, és a -2 napos petesejtek is csak -1 napos àllapotig jutottak. Úgyhogy igy pláne nagyon kell kapaszkodniuk, mert nagyon nem lenne kedvem megint előlről kezdeni az egészet!!!
Maradt fagyasztásra felìcia?
Igen, mikor megtudtam h 3 naposan lesznek beülttve gyorsan visszaolvastam és neki meg Eviczinek is igy sikerült (ill. Eviczinek 2 naposokkal) - ezek bíztató sikersztorik ☺
Ha jól emlékszem Lujza ikrei is 3 napos embrikékből lettek.😉😍
Jaj de jo nagyon drukkolok ertuk!!🤞😘
Köszi mindenkinek 😊 bízunk a trióban ❤
Nagyon szorítok a hármas ikreknek😘😀
Jaj de jó!Kapaszkodjanak a kicsik.Pihenj sokat!😊🤞
7, 8 és 9. Azt mondták 6-8 sejtnek kell lenni ilyenkor, szóval tökéletesek 😊
Jaj de szuper!😊😁🤞Hany sejtesek voltak a babòk?
3 a magyar igazság nàlunk is - vagyis mind a 3 embriót beültették 😍 ennyien még sose voltunk 😁 csak legyenek ügyesek és támogassák egymást! 🤞
Ez a ket het a legnehezebb. Csodallak titeket hogy hosiesen tobbedszerre is turelemmel vegig csinalajatok! Nagyon drukkolok nektek, hogy most mar repkedjenek azok a golyak😉
Köszönjük Emma és akkor hamarosan érted is szorítunk.🤞😊
Igen az normàlis.Az nekem is fajdogàlt pàr napig.Nagyon szurkolok holnap.Ez egy nagyon izgalmas időszak megint.😊Csak az a két hét ne telne olyan lassan.😇
Sziasztok!
Én ma voltam a drnőnél, kb. két hónap és mi is kezdünk. TH1 túlsúly miatt Medrolt és lipidet fogok kapni. Sok sikert azoknak, akik most vannak benne a folyamatban!
Én jól vagyok, picit érzem még a hasam ill inkább a petefészkeimet, de ez normális, azt mondták, mert azért sok tüszőm volt. Megy a soksok folyadék és fehérj kiváncsi vagyok hányan lesznek holnap a pöttömkék 😍
Felicia,leginkàbb izgatott vagyok,bizakodó és pozitív.😀Probalom nem keresni a jeleket.
Dolgozom és ez jó.Elvonja a figyelmem bár így is sokat gondolok rá mi lehet odabent.😊
Te hogy vagy?Hasad nem fáj?Holnap lesz a nagy nap.😀
Fanni, te hogy vagy lassan 1 héttel a beültetés után? Dolgozol a héten?
TSH-t néztek, de mivel 3 körül volt az eredmény és csak a meddöségis doki látta, endokrinológus nem, igy nem foglalkoztak vele. Ugye ez hatàrértéken belül van, és akkor még én se tudtam h a terhességhez inkább 1 körüli értéket javasolnak.
Véralvadás és immun faktorokat csak 2. utàn nézettünk, akkor is én kérdeztem rá a dokinál, mert utánaolvastam.... de ez ugye àllami hely volt :/
Drukkolunk nekik novekedjenek😉🙏🤞
Hmmm, akkor jól értem, hogy nem is nézték ezeket az értékeket?
Igen szurkolunk a 3 pottomnek odabent h jo erosen megkapaszkodjanak!!🙏
Igen arra is jo es pl ahogy kiderult a terhesseg abba is kellett hagynom. Termeszetgyogyasz mondta. De Fulop sem szolt le hogy szedem.
Azert mert nekem nagyon keves sejtem volt. 6ot szivtak le abbol 2 volt jo 3 ert be masnapra. Ossz visz 3 termekenyult meg es azt mondtak nem kockaztatnak nem varnak tovabb.
Eviczi, neked amúgy hogyhogy 1-2 napos embriókat ültettek be? Mármint fura hogy nem várták meg legalàbb a 3. napot, hiszen volt több embrió is, nem?
Ancsika 😆 átírta a teló...
Más az összetétele mint a lipidnek.
További ajánlott fórumok: