Róbert Károly Magánklinika lombikosaival beszélgetnék (beszélgetés)
Sziasztok!
11 sejt lett, de abból csak 6 volt érett. Ezeket ma megtermékenyítik, a többi 5-ből meg hátha holnapra még beérik 1-2... mindenesetre igy valószínűleg csütörtökön lesz a beültetés 3 napos embriókkal.
Hajrá Felicia!Mennek a pozitív energiák!Majd jelentkezz hogy mi a helyzet.😊❤🤞
Jaj szegenykem!!! Az kemeny lehetett! Hetfore kuldom a rengeteg + energiat!!😘
Jaj de jo!!! Nagyon drukkolok!! Nekem is 3 hozta meg a sikert😉🤞
Gondolunk rád mind a 4-en.😀😉Kitartás!Tudom.Mindent a bébikért!
Jaj szegénykém.😮 Akkor gondolom, hogy szép lila a karod. Kitartás!😘
Hyát lányok.... ÖTÖDIK szúrásra sikerült bekötni a lipidet.... 😑 szép vastag vénáim vannak csak épp eldurrantak ahogy kezdett folyni a cucc. Most már megy szépen, de azt hittem elájulok már a végére pedig nem szoktam rosszul lenni a tűtől... hát ez van, mindent a babáért ❤ remélem legalább meglesz az eredménye 😟
Megvolt a reggeli UH - van sok sejt, bár azt mondta a doki h most azért nem lesz 20 db. Ami nem is baj mert igy talán nem lesz túlstimulálás miatt probléma. Azért remélem lesz annyi embrió h 5 naposig elvigyék, de persze ez sok mindentől függ.
Most megyek a lipid beadásra, hétfőn leszìvás ✌
Gratulálok Fanni!
Nagyon szoritok!!!😊
Köszönjük.😊🤞Én is nektek.Felicia a soros,várjuk a hìreket.
Juhejjj de jó, akkor megy az drukkolás tovább 😍
De jóóó! ❤ szuper hír! Drukkolok hogy kapaszkodjanak ügyesen!
Köszi Eviczi😀. Hát ez adottság és szerencse, sokat nem tettem érte.😆😎😀
A partner elleni reaktivitást vérből nézik, viszont az immunrendszerhez van köze, nem a vércsoporthoz. Jövőhéten minden kiderül, kíváncsi vagyok mit mond doktornő.
Fanni, felìcia nagyon szorítok Nektek😍🤞
Fanni, nagyon drukkolunk holnap és várjuk a híreket! ❤
Hát pontosxn nem számoltam, de vagy 6-8 db-ot felsorolt mimdkét oldalon, szóval a mennyiséggel szerintem nem lesz gond 😊 csak a minőség is jó legyen, és persze tapadjon meg végre...
Köszi! Én is erre gondoltam, hogy betekerem valamivel a jégakkut hogy ne fagyjon meg.
Mennyi sejt várható?Tudom nem lehet pontosan tudni de elégedett vagy?
Szia!Én is szombaton adtam be és vittem magammal a városba.😊Annyit kibor nekem mondta a parikis csak ne melegedjen 25 fok fölé.Én betettem mellé egy jégakut amit becsomagoltam egy törölközőbe.Igy nem volt se tul hideg se tul meleg neki.Bevált.😋
Azt tudjátok esetleg h az ovitrellt mennyi ideig lehet hűtés nèlkül tárolni? Csak mert szombat este kell majd beadnom, viszont elutazunk hétvégére, tehát vinnem kell magammal... 4-5 órát vajon kibír, vagy tegyem jégakku mellé? Az nem túl hideg neki?
Alakul a dolog, pénteken még egy UH, és hétfőn leszívás. Addig még a kisebb sejtek tudnak növögetni 😊 jó lesz reméljük.
Nagyon szep az AMH-d gratulalok!! A partner elleni rekativitasnak vercsoporthoz van koze?
Jaj de jo hajra picikek!!🤞
Szia Fannikutya! Örülök, hogy jól alakulnak a dolgok.
Én úgy tudom, hogyha a 3. napon van még 5 embrió, akkor elviszik őket 5 napig, ha nincs akkor 3 naposan ültetik be.
Nem mindig jobb az 5 napos de igazabol az a szabály ha már leszivaskor van 5,akit azonnal megbtudnak termekenyiteni akkor viszok 5 napig ha kevesebb akkor 3.nap.Ez valami bevett szokas vagy mi.
És igen elvileg 5 naposokkal több az esély de itt úgy emlékszem többeknek is 2-3 naposakból jött össze!
További ajánlott fórumok: