Róbert Károly Magánklinika lombikosaival beszélgetnék (beszélgetés)
Igen a G1-ben. Úgy tudom, hogy szervátültetéskor is szokták adni, hogy ne lökje ki a szervezet az idegent. Ahogy olvastam, hogy ezesetben láthatatlanná teszi az immunrendszer számára az embriót. Illetve nagyon drága.
Hú, akkor mindjárt nektek is lehet szurkolni! 😊
Az IVIG-et is a G1-ben adják? Miben más az mint a lipid?
Az első próbálkozásnál 3 naposakat kaptunk vissza, sajnos velük még a vérvételig se jutottunk el mert ET+6. napon megjött ☹ de akkor még nem volt kezelve a pajzsmirigy, prolaktin, immun probléma, vérhigítót se kaptam, szóval igy visszagondolva nem sok esélyünk volt. Itt viszont sokaknak 3 naposból jött össze, úgyhogy reménykedünk 😊
Szia Andika! Üdv köztünk! Nálunk is pasi oldalon van gond. Ti hová jártok? Vagy még keresgélsz?
Ezt most nem annyira tudom. Nálam a beágyazódással nem volt gond, inkább a megmaradással. Az emelkedett Nk, T1 túlsúly és pozitív Mlc miatt Ivig - et fogok kapni. Amit még szedek mellé emelt adag Omega3+ 100 g Q10+ az eddig szedett vitaminok. Az omega tudtommal az NK ra jó, a Q 10 talán a petesejtek minőségét befolyásolja.
Nos, nálunk az a helyzet, hogyha minden jól megy, májusban indulunk és a pozitív Mlc miatt Ivig infúziót kell beadatni, lipid helyett.
Lehet, hogy a 3 naposak lesznek befutók, ha jól emlékszem ilyen még nem volt Nektek.😍🤞
Nagyon szoritok Felicia!Sikerülni fog!
Milyen árban van a lombik program?
A 6-ból 3 indult el reggelre, igy csütörtökön beültetés.
Az 5 éretlen petesejt -2 állapotból eljutott -1be, őket még nézegetik hátha beérnek és meg lehet termékenyíteni bàr sztem erre nincs sok esély.
Hát, volt már jobb kezdésünk is, de mondjuk a végeredmény szempontjàból nem sokra mentünk vele, hiába volt sok szép embrió. Most ennek a 3-nak szurkolunk, végülis a boldogsághoz 1 is elég, csak tapadjon meg ügyesen 😍
Hajrá lányok!!!😊Szeretnék most már jó híreket kapni, így ez nekem is erőt ad majd!!!🤗
Engem most hívtak hogy a kinti kicsi 16 sejtig jutott.Nincs mit fagyasztani megint.😢Ez esdig 3-bol soha nem jott ossze.Szurkolunk azoknak akik bent vannak.😊
Szurkolok Felicia!Jelentkezz majd hogy nő a csapat.😊
Értem, hát ykkor tényleg csak a lombik marad ☹ nálunk is hasonló súlyú a probléma... mondjuk igy legalább nem volt dilemma hogy menjünk-e rögtön lombikra vagy próbálkozzunk még más "csodaszerekkel"....
Ez a q10 a beágyazódást is tudja segíteni? Mi miatt ajánlották neked?
Siman beerik nekem a -1naposak mind beertek masnapra es a 3bol 2-t meg tudtak termekenyiteni. Hajra kis bogyokak!!🤞😘
En az interherbeset vettem es leszivastol napi 2-t szedtem ezt javasoltak😉
Erre sajnos nincs gyógyszer.A kis lurkok feje nem tartalmazza azt az anyagot amivel betudnának jutni a sejtfalon.
Köszi az infót, végül 2 gyógyszertár közül az egyikben kaptam vény nélkül kapható q10-et. Ez a Walmark.
Én a Pharmakel CoQ10 szedem most 100 MG.
Nyéky Boldizsárhoz járok, de itt a Robiban sztem mindenki jó 😊
Igen, tudom, eléggé sokkolja az embert amikor kiderül hogy lombik fog kelleni. Mi igyekeztünk úgy felfogni, hogy legalább van ilyen lehetőségünk - pár évtizeddel ezelőtt nekünk semmi esélyünk nem lett volna gyerekre....
A pajzsmirigy, IR dolgokat szerencsére ma már elég jól tudják kezelni, és nagyon jó hogy még az első lombik előtt kiderültek ezek.
Párodnak nem ajánlottak vitaminokat vagy valamit, ami esetleg javìthat rajta?
Nálunk is a páromnál van nagyobb baj,de nálam is sok a gond.Pajzsmirigy,pco,inzulinrezisztencia.Ma mondták meg,hogy csak lombik útján lehet babánk.Nagyon elszomorodtunk.Kihez jársz?
Férjemnél van gond ami miatt lombik kell, de nálam is találtak pajzsmirigy meg immun problémát. Most a Róbert Károlyba jàrunk, de az első két kört a Budai Meddőségiban csináltuk a János kórhàzban, az TB támogatott hely.
Nálatok kinél volt a probléma,hogy lombikra küldtek?Hova jártok?
Szia! Mi az 5. körnél tartunk, épp ma volt a petesejt leszívás.
Igazából mi sztem tök pozitívan éljük meg ezt a dolgot, annak ellenére hogy még nem sikerült.
Az első főleg nagyon jó volt, mert meg voltunk győződve róla h mi leszünk azok a szerencsések akiknek elsőre sikerül... Azóta kicsit szkeptikusabbak lettünk persze de még mindig hiszünk benne hogy előbbutóbb össze fog jönni.
Sok izgalommal jár az biztos és fárasztó testileg-lelkileg, de amúgy az injekciózás, leszívás egyáltalán nem vészes szerintem.
Kérdezz nyugodtan, mire vagy kiváncsi pontosan?
Sziasztok!Mi most fogunk belevágni az első lombikba.Elmondanátok,hogy milyen volt?Hogy élitek át?
Huha en a patikaban vettem.Beresnek a q10-e.
Igen nekem a fagyi az azert volt mert le volt maradva 2.-1 naposak voltak de bizonytalan volt hogy mi lesz velük igy a 3 tutit visszaköltöztettük.😋
Lánykák? Ki milyen Q10et szed? Nekem 100 mg-os kellene. Köszi.
Ezekszerint olyan is lehet, h 3 naposan ültetnek be, és még marad olyan amit fagyasztani tudnak?
Nagyon szorítok Felicia.Hamarosan együtt izgulhatunk.😊Nekem már vsak egy babocam volt aki még kint maradt es fejlődik vagy fejlődött.Ma hivtak a kohazbol de pont nem voltam a telomnal.Nem tudom elerni őket.Remélem elérte a blaszto állapotot.
További ajánlott fórumok: