Róbert Károly Magánklinika lombikosaival beszélgetnék (beszélgetés)
Napocska, persze, hajrá. Volt itt a fórumon Lujza ha jól emlékszem ugyanezzel a problémával és ikrei lettek. Ő is doktornőnél volt. Valszeg meg kell találni a megfelelő szurikat, protokollt.
Asszem Eviczi is hasonló problémákkal lett terhes, 2 napos embrikével. 🤞
A kaálibam nem
mondtak semmit, fogalmam nem volt hány naposak, osztódás stb.csak utána fórumokon olvastam, hogy ilyen infók is vannak más helyen ami nálunk kimaradt. Egyértemlmű az FSH és AMH a gond, ezen próbálok most javítani, amúgy 0,5 alacsony, de ennél.alacsonyabbal is lett már siker, remélem 2,3 hónap múlva jobb lesz az eredmèny, mindent megteszek érte😊
Nekem 1 stimum volt, az itt a Robiban. Itt mindent elmondtak. Hány darab, mik a kilátások, hány sejtes, stb. Itt a protokollban nincs benne a hormon nézegetés az igaz. Nekem doktornő azt mondta, hogy azért mert mindent lehet látni a petesejtek növekedésénél. Egyébként doktornő a BMC-ben is dolgozott és ott nézegették őket valóban, úgyhogy van tapasztalata ezen a téren.
Megkérdezhetem mekkor az Amh-d? Doktornő mit mondott? Mi lehet a gond nálatok?
Szia felícia!
Nagyon sajnálom, annyira szorítottam.
Viszont örülök, hogy ilyen pozitívan mész/mentek előre.
Sok erőt és pihenést a folytatásig!😘
Szia Napocska! Neked nem az Fsh-val van gond?
Egyébként 1 sikertelen beülti nem jelenti azt, hogy gond van Veled/Veletek. Nagyon sokmindennek össze kell állnia egy sikeres terhességhez. Természetes úton is nem tudjuk, h hányszor megy el egy kis embrió. Ha megvannak a vizsgálatok és minden jó vagy pedig orvosolva vannak az esetleges problémák, próbálkozni kell.
Szia Felicia!
Pont bejelentlentkeztem, hogy megnézzem írtál e már és reméltem, hogy te jó hírekket hozol. Nagyon sajnálom 😐, nem értem mi van mostanában, mikor lesz már pozitív vége legalább valakinek, sok fórumba beleolvastam, több a.sikertelen történet sajnos. Én Skribánál már megcsináltattam az összes lehető vizsgálatot, mi fordítva csináltuk, egy sikertelen lombik után utána akartam járni van e valami oka amiért nem sikerült, hát semmi, minden eredmény jó volt, egyedül annyi hogy vérhigitót kellett a.stimu alatt, de tök mindegy mert márciusban el sem.indult az egész, szóval eléggé aggasztó, hogy rengeteg vizsgálat, pénz idő, energia és sehol nem tartunk😐. Ajánlott valami konkrét vizsgálatokat neked? Én az immunológiai vizsgálatokat csinaltattam meg ott, azin belül sok minden van+ inzulinrezisztenciát, de az is rendben volt
Hát nálad hátha rájönnek valamire, legalább tudom, hogy rendbe az immunrendszerem 😊.
Sziasztok! Visszatérek de sajnos nem jó hírekkel :( nem én leszek aki megtöri az átkot, legalábbis nem most. három embrióból el se indult semmi, még olyan minimális hcg emelkedés se lett mint a korábbiaknál. igazából ma már nem ért meglepetésként az eredmény, mert már hétvége óta egyre erősebben görcsöltem.
hát ez van, megyünk tovább, nyáron meg pihenünk :) illetve bejelentkeztünk Skribához egy sikertelen terhesség konzultációra, hátha mond valami okosat...
Köszi az infót.
Én jelezni fogom nekik, hogy a visszahívásos történet nem működik.
Végül elértem őket, de tényleg nem hívtak vissza.
Infó: ha átlag 28-29 naposak a ciklusok, akkor a 19-21 napon lehet menni 21. napi vérvételre.
További ajánlott fórumok:
- Róbert Károly Magánklinika szülészete (régi Nyírő) vélemény?
- Járt már valaki a Róbert Károly Magánklinikán (volt Nyírő Gyula Kórház)?
- Maternity Magánklinika vs. Róbert Károly Magánkórház
- Róbert Károly Magánklinika - tényleg csak az írjon, akinek van tapasztalata erről!
- Róbert Károly Magánklinika (volt Nyírő) meddőségi vizsgálat
- Milyen a Róbert Károly Magánklinika szülészete ill. csecsemőosztálya?