Róbert Károly Magánklinika lombikosaival beszélgetnék (beszélgetés)
Általában attól függ hány embrió van és milyen minőségűek. Nekem akkor ültették be 3 naposan, amikor összesen csak 2 db termékenyült meg. Ilyenkor inkább beteszik mert lehet hogy az 5. napig nem is jutna el m÷hen kìvül, de ha bekerül akkor megtapadhat.
Most ez mitől függ, hogy 3-ik vagy 5-ik nap? Nekem azt mondták, jobb ha elviszik az 5-ik napig,de akkor ez is mindenhol más. Mindenesetre én nagyon szurkolok!😊
Akkor jöhetnek a 3-as ikrek 😂
Biztosan beültetik.Csak a kérdés mennyien lesznek aznap.😊
Csütörtökön biztos beültetik, vagy ha jól fejlődnek akkor még lehet hogy elviszik 5. napig?
A tegnapi 4-esből 3-an osztódtak tovább és ma még 3-at megtermékenyítettek.Csütörtökön kell mennem.Szurkolok a kis sejtecskéknek.6-ukob a világ szeme!😊
Igen, holnap megyek. Az előző stimulàciós köröknél is kellett cetrotide csak úgy emlékszem h később kellett elkezdeni. De szerintem akkor nem volt ekkora különbség a méretek között.
Fanni, te hogy vagy? Mik a hírek? Nagyon szurkolunk!
Hú, hát kiváncsi vagyok mit javasol a doktornő! Lehet hogy ezek miatt nem sikerült eddig?? Hihetetlen hogy mennyi minden kiderülhet még a többedik próbálkozás után is....
Szia felícia!
Köszönöm kérdésed. Megjöttek az eredmények. Amh: 4,15.
Az Ivig pedig nem lett fényes. Nk:17, T1 túlsúlyom van és partner elleni reaktivitás is erős. Jövő csütörtökön megyek doktornőhöz és meglátjuk.🙄
Csutortokig pihend ki magad azert es vigyel be jo sok feherjet!
Lesz Fanni, holnap gyere a hirekkel.😉 Ma ejszaka rajtuk a vilag szeme!!👍🤞
Igen az arra van. En is kaptam es szepen megnottek a kicsik is! Szerdan mesz megint?
Köszi csajok.Én megtettem a magamét most csütörtökig a babócàkon a sor.😁
Medlin, nem kaptad még meg a hiányzó eredményt?
Jajj de jó, szuper hír 😍🤗. Drukkolok, hogy szépen szerelembe essenek.😘
Az szép szám Fanni!😊Most jó lesz minden!!!😊
De jó, ezekszerint már túl is vagy rajta! Hogy érzed magad? Pihengess, mi meg szurkolunk hogy ebből 9 szép embrió legyen 😊
Ja igen.Azt nekem is kellett.Egyedül voltàl vagy pároddal?Na szuper akkor alakulnak a dolgok.😊
Sziasztok!Nekem végül 9 lett.😊🤞🤞Csak legyn minél több jó is közte.🤞🤞
Első UH megvolt, minden OK, sok tüsző érik megint. Mától kell cetrotide is, gondolom azért mert van már 15 mm-es is meg több 5-6 mm-es.
Fanni! Holnapra nagyon szorítok, gyere majd a hírekkel. 🤞😍😘
Köszi!Én is neked Feleicia!🤞
Fanni, Felicia drukkolok holnap nagyon!!!🤞🤞🤞
18 fagyasztott embrió lett? Hát az nem semmi, abból aztán lehet nagycsalád is akár 😍
Én jól vagyok, meriofert + clexan van egyelőre. Holnap jön az első UH.
Drukkolok neked nagyon hogy sok szép sejt legyen holnap!! 🤞
Àllítólag làttàk hogy sok de csak amikor leszívtàk akkor derült ki hogy 39.Abból 18-at le is fagyasztottak.Szegény ezen túl van mondta neki a doki hogy valószínűleg legalàbb többet nem kell stimulàlni.Az a jó hír.Nem volt bent ő is csak infúzíóra jött de neki már egy hetes volt a történet ès még mindig hatalmas volt a hasa.
A 20 is rengeteg Felicia.Wow!
Hogy érzed magad?Csak meriofertet szursz?
39, az tényleg durva... hogy nem vették észre előbb? Nem kellett volna csökkenteni az adagot vagy leállítani??
Nekem is sok volt mondjuk múltkor, asszem 20 körül, fájt is nagyon a hasam a műtét után, de hálistennek nem lett baj, csak plusz infúziót kellett kapnom. De most emiatt eleve kisebb adag hormonnal kezdtünk, kiváncsi is vagyok, mit lát majd holnap a doki.
Te jó ég. 39? Az rengeteg és veszélyes is. És mi lett vele? Bent tartották?
Mosz annyira rohanós volt a hét hogy pénteken elfelejtettek az Ovitrellt felirni a sok mas mellett.Volt egy kis amokfutasom hogy megszerezzem.Igen ma este szurtam.Akkora a hasam mar.Alig varom hogy leszivjak.Kidurranok.😀Penteken volt egy csaj hiperszimulacioval volt bent.39-et szedtem le neki.Ilyet meg nem is hallottam de most nincs tul jo szegeny.Te hogy vagy?
Fanni, neked ma kellett beadnod az ovitrellt?
Olyan fura, szinte fel se fogtam még hogy megint belevágtunk egy újabb körbe... néha attól félek nehogy elfelejtsem beadni a napi szurit, vagy elmenni a dokihoz 🤣 na majd a beültetés utàn biztos jön az izgalom 😐
További ajánlott fórumok: