Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Mielött elkezdtem a diétát én is nagyon tejtermékes voltam, de őszintén mondom hogy nem nehéz, én most vagyok a 3. hónap végén, és már nem hiányzik a tejtermék. Nagyon-nagyon ritkán kis mennyiségben fogyasztok mondjuk sajtot ha valahol vendégségben vagyok, akkor nem túrom ki a kaja felét, de az a max...és nagyon könnyű...sőt ami saját magammal szemben nagy sikernek könyvelek el az a tejeskávéról való leszokás és átszokás fekete hosszúkávéra, de már izik ez a fajta kávé is :D
Mikor kezded?Sok sikert hozzá!!! Ha van kérdésed itt sok segítőkész forumozó van, Én is mindig itt kapok segítséget és jó ötleteket!:)
Hu koszi. Meg csak keszulok ra, uton van a "cucc".
Amugy ez a dieta azert gaz nem? Nekem a tejtermekkel lehet gondjaim lesznek...:)
Sziasztok,
Tudja valaki, hogy a kv-t ill tojast lehet-e inni ill enni a kura alatt?
Sziasztok!
A 4 hónapot mindenképpen végig kell csinálni, de ajánlott a 6 hónap. Legalábbis nekem ezt mondta a feltaláló. Bármilyen kérdéssel fordulhatsz hozzá, kedvesen és türelmesen válaszol a kérdésekre. A telefonszáma rajta van a tájékoztató füzeten.
Sziasztok,
én tényleg a méregtelenítés miatt kezdtem bele és csinálom, de mégis a fogyás a látványos változás, azt hogy a szervezetemből ürül a méreganyag azt is észrevettem.
4-6 hónapot javasoltok mint kúra, szerintetek miből tudhatom hogy most elég, csak mert így döntöttem? vagy nem fogysz mert nincs már benned méreganyag vagy mi? Vagy kivel konzultáltatok hogy milyen hosszú legyen a ti kúrátok? Én most kezdtem el a 3. hónapot, de nem tudom meddig akarom csinálni...
köszi
Sziasztok,
úgy néz ki a fogyás lassul, de ennek nem a bűnözés az oka, szerintem szimplán annyi hogy már nincs annyi anyag ami ürülhet... ami jó hír, tényleg nem s-es méret a cél, inkább csak az hogy jól érezzem magam, és ezt már elértem. Csak ha beindul a fogyás úgy megörül az ember és többet akar :) de nagyon elégedett vagyok már ezzel is :):):)
Annyira jó olvasni hogy ez tartós eredményt hoz. Remélem nekem is így lesz, még kb 1/2-1 hónapig akarom csinálni, akkor leszek kész a 3 hónappal, és szerintem az már jó:)
Még a sport az amit rendszeressé kéne tenni az életemben, és dolgozom is rajta :)
Sziasztok!
Én már végig csináltam a Reg-enor kúrát. Január 29-én járt le a 4 hónap. Azóta is próbálom tartani az étkezési előírásokat, de pl. tejfölt, sajtot eszem, de csak ételbe főzve, vagy sütve. Eddig még egy deka sem jött rám:))) Ha néha-néha "bűnözik" az ember, de a következő naptól ismét betartja a kúrát, semmi probléma nem lesz.
sziasztok, hogy haldtok?
Nálam megállt a fogyás...pedig még kellene pár kiló minusz, remélem ez csak átmeneti állapot ...
Van valaki/ vagy ismertek olyat aki már túl van ezen a kúrán? Mennyire tartós a fogyás? Mi az amit továbbra is meg kell tartani miután abbahagyod a reg-enor ivását? nekem sajnos gyengéim a tejtermékek, így azokról nem akarok egy életre lemondani. Félek hogy ha abbahagyom visszajönnek a kilók... Mi a tapasztalat?
sziasztok,
a fogyás most nálam is stagnál, illetve lehet hogy csak nem olyan gyors mint reméltem, most heti max 1/2 kiló megy le, de nem csüggedek mert ami lement az eddig pont onnan ahonnan kellett volna ( úszógumi :) ).
Kajaötleteket én is várok. Nekem főleg az okozza a problémát hogy nincs időm főzni, és a melóba ha kiugrok venni valamit, akkor abban tuti van olyan aminek nem kéne... de amikor főztem husokat csináltam rizzsel és céklával. Én szeretem is és a diéta szerint is ehet pl. a hagymásrostélyos, vagy lecsós szelet. Ha édességről van mint már annyiszor irtam nekem a zabkása nagyon bejött:)
én nem bírom ki napi 2 étkezéssel pedig fogyasztom már egy ideje (5hét). Én azt vettem észre hogy kevesebbet eszek, de nem hagyok ki főétkezést.
Nekem az első hét volt furcsa,az átállás más ételekre. Én sajnos eléggé nassolós vagyok, és erről volt nehéz leszokni.
Szerintem hamar hozzászoksz. Kitartást!
Háromszor eszem naponta, piritott kenyerte szoktam pástetommal, szalonnát, tojást, tegnap babot ettem.
Talán ma már jobb a helyzet :) Ma van a harmadik napom, elég nehezen aludtam el, éhesnek éreztem magam. De ma reggel már nem keltem olyan éhesen és igy nap kozben sem vagyok az.
Nekem sem, én szoktam vétkezni egy korty tejjel, vagy egy mokkáskanál tejporral.
Még nem éreztem igazán a hátrányukat:))
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása