Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Sziasztok!
Én a kúrát márv 29 óta csinálom és még a családban ketten a báttyám és anyukám.Tesóm 2hét alatt 11kg fogyott,anyunak most egy kicsit megállt a fogyása de ő elég túlsúlyos,én nem mértem magam mérleggel de a ruháimon észre vettem a fogyást elégé olyan nadrág rámjött amit eddig csak térdig jött fel rám.Nagyon örülök hogy elkezdtük!A keresztanyám kezdte el ő már tavaly október óta csinája hát ha jól tom 15-20kg biztos leadott!Szerintem minden pénzt megér ez a készitmény még akkor is ha néha bünözöl akkor is hatásos szerintem!Nagyon ajánlom mindenkinek aki fogyni és méregteleníteni akar!Rendszeren keresztül szerintem nem drága!!
Szia,
természetesen tökéletesen betartottam a javasolt étrendet. Az ember vagy csinálja normálisan, vagy ne csinálja. :) Ellenben van pár ismerős, akik kicsit bűnözgettek, mert "annyi belefér", és nem volt hatékony a kúra náluk. A privát véleményem pedig az, hogy egy Reg- Enor- kúra, vagy egy komplett méregtelenítés mindenkire ráfér, pontosabban mindenki megérdemelné. Személy szerint hálás vagyok Szabó Szigfridnek, mert a Reg- Enorozásból többek közt az is visszamaradt nálam, hogy száműztem az étolajat (meg az olivát is) és a margarint (aminél ugyebár csak egyetlen kémiai lépés választja el a beltartalmat a csomagolástól). Zsírral főzünk- sütünk, de nem zsírosan, és jól is van ez így.
Nyilván nem a mikró az egyetlen emberellenes dolog egy háztartásban, de az egyik...mi nem használjuk. :)
Szép estét kívánok! :)
Krisztián köszi hogy emgosztottad velünk a tapasztalataidat, remélem nálunk is ilyen sikeres lesz. te szorosan követted a mellé javasolt étrendet?
a mikrohasználatról annyit bár nem nekem címezted, hogy ezenkívül még számtalan ember- és környezetkárosító dolog van minden egyes háztartásban amit minimalizálni kellene. szerintem nem a mikro a főellenség.
Sziasztok,
én a Reg- Enor kúrát idestova 1 esztendeje csináltam meg. 3 flakon Reg- Enor- t fogyasztottam, ő pedig 10kg- ot fogyasztott rólam. Aztán megcsináltam a Hulda Clark- féle epekőhajtó kúrát 3x egymás után, ami még dobott le rólam 4kg- ot.
Reg- Enor- kúrát legalább egy tucatnyi ismerősöm végezte el, és átlagban mindannyiuknál ez a 10kg- os fogyás tapasztalható.
Én személyesen is találkoztam Szabó Szigfriddel, aki megalkotta a Reg- Enor- t. 60- as éveiben jár, az arcán a bőr teljesen sima, sehol egy árulkodó arcdiagnosztikai ránc, ami valami szervi problémára utalna. Ő rendszeresen elvégzi a Reg- Enor kúrát.
(Szent Györgyi Albertet juttatja eszembe, aki napi 10000mg!!! felett fogyasztott C- vitamint, és 92évesen hunyt el, vizisíbalesetben, tudomásom szerint).
Mindenkinek szép napot kívánok :)
Sz.K.
Szia Micimackó,
az a kérésem feléd- és nem utasítgatni akarlak- hogy a mikrót ne használjad ételkészítésre, még vízforralásra sem. Nem emberbarát holmi.
Húzd ki a konnektorból és tárolj benne ételt, hogy ne menjen rá bogár, vagy ilyesmi, de ne kapcsold be.
Köszönöm!
Sz. K.
tegnap pl. diós kalácsot sütött a mama, kellett ennem, de ezen kívül semmit nem ettem fehér lisztből és cukrosat sem ettem kiv a kalácsban ami volt (nem sajnálta a mama :) )
biztos sokat számít, hogy tornázok majdnem minden nap. ezt az üveggel megiszom, aztán majd az eredmény alapján meglátom, hogy veszek-e még.
nem tudom, de nagyon örülök neki :)))
mondjuk én tornázok is mellette, lehet hogy az is zsámít, hogy meggyorsítja. egyébként te eszel elég zsíradékot ahogy írja? mert az is segíti kicsit a "bélműködést". ez nekem tök fura, hogy ha fogyni akarsz egyél zsírt
forróviz (de a mikróban forralhatod a zabpehellyel együtt én ugy szoktam)
ja és előbb 3 ek zabpelyhet akartam írni, bocsi
3 ek zabkása
l ek kókusz
l,5 dl víz
3-5 édesítő
gyümölcs, fahéj, kakaó
(persze a gyümit most ki kell hagyni belőle)
igen, nekem is volt a tejesdoboz tegnap a kezemben, de visszatettem :-(((
csinálj zabkását s tegyél bele kakaót. Olyan, mint a tejbegriz :-)))
én eddig is édesítővel ittam szóval ez nekem nem gond, nekem viszont nagyon hiányzik a tejtermék, joghurt, egy jó pohár kakaó :(
én még semmi változást nem tapasztaltam, de lehet hogy csak türelmetlen vagyok, végülis még csak 2 nap telt el.
Sziasztok!
Nálunk a tesóim esküsznek rá.Nem sanyarogtak,és számos elvárást azóta is tartanak.Piritós,zsír bevitel.Az a jó,hogy nem kell lemondani sok ízlésüknek megfelelő kajáról,de mégis rendszert visz a kusza étkezésekbe.Bátyám majdnem 20 kg-ot,hugom 11-et fogyott.Viszont ha nem tartod utána magad normális mennyiségekhez,ugyanúgy visszahízol....
az nagyon jó!! Nekem 7o deka ment le egy hét alatt és rengeteg változás történt. Nem vagyok éhes, alig eszem. Érzem az ételek ízét. Eddig csak ettem, most me érzem, hogy mit is eszek. Nem voltam a héten rosszul (szarakodik a vérnyomásom). Igaz volt egy nap mikor rettenetesen fájt a kezem (izületes vagyok) de másnapra mintha elvágták volna, megszűnt. Most olvastam utánna, hogy lesznek ilyen kóbor fájdalmak, ahogy tisztul a szervezet. Ja és sokat járok pipilni és erős lett az illata :-)
Nekem nagyon tetszik eddig, ajánlom mindenkinek! Érdemes kipróbálni!!!
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása