Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Nati76!
Én is kb, ennyit fogytam, ja.3. óta!Nálam ingadozik, a 2,5 kg volt meg sokáig, majd hosszú hetekig semmi, utána 4,5 kg . hétfőn méretkeztem, de ma reggel meg mértem magam ,már megint csak 3,5 kg van meg.Kíváncsi leszek rá, hogy mikor indul be rendesen.Nem baj akkor sem hagyom abba, már a kíváncsiság miatt sem.Majd meg látjuk, elkezdem a mai napon a 8. hetet.
Tegnap anyukám meglepett, elhozta a mérlegét, amin nála meg tudtam mérni a súlyom a kúra elején (mint irtam volt, a sajátom sajnos tönkre ment), két hét alatt -1 kg! Tudom, lehet ez még igy sem, hiszen vissza is jöhet, de én ugy örültem neki!!! :)
Gratulálok mindőtöknek aki szintén fogyott, akinek még nem sikerült, azoknak is kitartást!!! :)
Laksmi 28!
Írtam privát üzenetet :)
Szia Meluu!
Ha még aktuális, én szívesen megvásárolom az egy üveg reg-enort, át tudom venni Pesten :)
Szia!
Én ma, kókuszcsókot sütöttem, negyed óra alatt megvolt. Nem rossz, vagyis jobb a semminél.:)
Kedves Nati!
Szerintem lehet enni több kenyeret is, bár szerintem hatásosabb ha hanyagolod. Én nem eszem, mert nekem pm alulműködésem van és azt mondta a doki, hogy semmilyen formában ne fogyasszak kenyeret. Nálunk a puffasztott rizsnél és az abbonettnél kimerül a kenyér fogalma. Ha rám tör az éhség megeszek egy répát. Riszt lehet enni, mert az lassú felszívódó szénhidrát. Nekem a tegnapi vacsim egy adag saláta volt zsírral. Én nagyon sokat iszok. 8 napja kezdtem az életmód váltást 1 kg ment le. Életem során már nem nagyon akarok enni finomített lisztet és cukrot sem. Igyekszem paleosan táplálkozni, illetve, amit a Reg-enor enged. Jobb a közérzetem és nem vagyok fáradt! :) Pedig egész nap tudtam volna aludni.
Szia Iker55.
Már én is rájöttem, hogy nem szerencsés fogyasztani a kúra alatt a Goji bogyót, ezért már a héten nem is ettem. Sajnos a nasi igy nem lesz. Köszi, hogy utánna néztél.
Eritrit, ezerédes, stevia..., szerintem az a lényeg hogy ne cukor legyen! Ha nincs cukor tartalom, a gomba nincs miben éljen.
Légyszi javítsatok ki, ha nem jól gondolom!
Mircella!
Megtudlak érteni.
Nekem is borzasztó volt a puffadás már!
48. Napnál tartok és -5 es fél kg-nal tartok.
Cm-ben nem tudom, de látványos!
És be kell valljam... bunoztem pár napig :S
Belo! Remélem meg tudod nyitni!Ez is gyümölcs, azt pedig nem lehet enni, omega olajat tartalmaz, és azt sem szabad.
Én már annak is nagyon örülnék ha tartósan megszünne a puffadás.. Rengeteg diétát kipróbáltam, de hasztalan... pár éve amióta meghíztam, azóta puffadok és képtelen vagyok fogyni. Gondolom ez emésztőrendszeri probléma, ezért is vagyok nagy reményekkel a Regenorhoz.
Te mióta használod, és mennyit fogytál?
Szia Zsuzscsino!
Tegnap akartam feladni egy pihe könnyű levelet utánvéttel és 1.900 Ft lett volna!!! :O
Iszonyat drága úgy :S
Isten ments a gluténmentes kenyértől!
Én Ceres graham, de elvileg bármilyen jó, csak pirítva legyen.
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása